Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

OTE="leylinin annesi, post: 39288955, member: 645890"]Canim sogan kurune baslasana sende ben ve dolore diye arkadasimiz var burda birl8kte basladik. Sende katil bize zararini goren yok bu kurum yardimci olmus cogu kisiye. Canim ben simdi bu ay gitdigimde solda kistin var dedi cok uzuldum aglamamamk icin zor tutdum kendimi. Sonra doktoruma sordum isini bilir uzman doktor. Kist gitmeden sansim yokmu diye Kist keisnlikle engel dilmis denemeye devam edin dedi. Bide eltim var baya kiloli bayan kistide vardi ve hamis kaldi. yani tumurtlamaya engel dil canim. Ben cok arastirdim.[/QUOTE]
Beni tek uzen canim su gelen pembe akinti ondan korkuyorum cnm elde degilki sen gel o kadar kur test vs herseyi yap hamile kalmak için sonra da boyle belirsizlikler olsun
Canım seni bi kac gündür takip ediyorum yazdıklarını okuyorum öncelikle gözün aydın Allah tamamına erdirsin insallah kucağına almayi nasip etsin kendini gereksiz yere cok fazla üzüyorsun degerlerin gayet normal bence daha adetin bile gecmemisken gayet güzel sonucun kendinide bebisinide gereksiz yere strese sokma canım insallah bak görürsün haftaya kesesini dualarim seninle Allah yavrunu sana bagislasin insallah sevin tadini cikar o lekelenmelerde yerlesmedendir diye düşünüyorum bu ara biraz istirahat et bence kendini yorma

Bu bana cidden çok iyi geldi , içtennn teşekkür ederim canım..

Canim bugün kan verdm beta hcg 120.5 cikti nasil sence ??

Ben sana dedim ama değerin normal diye , bak batın yarın iken değerin 120 çıkmış , maşallah vallahi :)

Selam kizlar bende katıldım aranıza. 1 yıldır bebek çalışması var ama henuz sonuca ulaşamadık kafama cok takıyorum malesef laboquick ovulasyon testi aldim bu ay denicem ama sonucu nasil anlayacagimdan emin olamadim cok net mi cikacak cizgiler yoksa silik de olabiliyor mu ? Birde sabah ilk idrarla yapilmasi daha saglikli mi oluyor ?

Ama lh a da mi duyarli oluyir bu testler hcg degilmi
Canım hoşgeldin sabah ilk idrarla yapılmasını önermiyolar canım ben akşam 4 te birde 8 de yapıyorum canım

adet günlerimiz aynı seninle.. bende yeniyim test konusunda 7. günü başlamıştım. giderek koyulaşıyor sanırım ikinci çizgi. dünden beride kasık ağrılarım var.. uzun zaman sonra ilk kez yaşıyorum bunu. hala ağrılarım devam ediyor batmalar yani. inşallah yaşadığımız herşey hayrlara vesiledir. birlikte bekleyelim bu bebişi...

İnşallah tutar bu ay. Benim iki düşügüm var o yüzden de korkuyorum biraz. Benim adetim 31 gunde bir oluyor. Senin kaç günde oluyor? Bu arada yaş kaç çok soru sordum ama

arkadaslar ben ilk defa ovu testi kullanıyorum bu ay adetimin 14. günü başladım iki gün sılık cızgı cıktı ıkı gundur de tek cızgı cıkıyor acaba benım yumurtlamam olmuyor mu erken mı olmus yada hoc bırsey anlamadım endıselenıyorum da bır bılgısı olan varmı ben sılıkken koyulasacagını beklerken hepten kayboldu cızgı

kaç günde 1 adet oluyorsun ??? biraz geç başlamışsın yapmaya canım. erken yumurtlamış olabilirsin, geçte yumurtlıcak olabilirsin. emin olmak için adet bitiminden başlamak daha iyi . en azından erken mi yumurtladım diye soru işareti kalmaz.

internette 14. gun baslayın dıyor ben de oyle yaptım ınsallah olmustur yumurtlama yada olacaktır boyle belırsızlık cok kotu bırsey 30 günde bır oluyorum canım bu arada

gec yumurtlamada gebe kalma ıhtımalı nedır acaba yada sılıkken kaybolması yumurtlamanın olmayacagı anlamına mı gelır

internette 14. gun baslayın dıyor ben de oyle yaptım ınsallah olmustur yumurtlama yada olacaktır boyle belırsızlık cok kotu bırsey 30 günde bır oluyorum canım bu arada

evet doğru tarihte başlamışsın canım. kaçıncı gün şu anda . ben 28 de 1 oluyorum. 1 ay 14. gün 2. ay 17. gün çift çizgi oldu. yani değişebiliyor. devam et yapmaya görürsün muhakkak

gec yumurtlamada gebe kalma ıhtımalı nedır acaba yada sılıkken kaybolması yumurtlamanın olmayacagı anlamına mı gelır
yani çok ayrıntılı bilmiyorum ama. yumurtan çatlıyosa. geç ya da erken gebe kalma ihtimalini düşürmüyor... ilk kez mi kullanıyorsun testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…