- 30 Ocak 2015
- 155
- 33
- 43
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.861
Ama lh a da mi duyarli oluyir bu testler hcg degilmiCanım iğneden dolayı öyle oluyo benimde öyle oldu 2 hafta önce falan havalara uçmmuştum
Canım seni bi kac gündür takip ediyorum yazdıklarını okuyorum öncelikle gözün aydın Allah tamamına erdirsin insallah kucağına almayi nasip etsin kendini gereksiz yere cok fazla üzüyorsun degerlerin gayet normal bence daha adetin bile gecmemisken gayet güzel sonucun kendinide bebisinide gereksiz yere strese sokma canım insallah bak görürsün haftaya kesesini dualarim seninle Allah yavrunu sana bagislasin insallah sevin tadini cikar o lekelenmelerde yerlesmedendir diye düşünüyorum bu ara biraz istirahat et bence kendini yormaBeni tek uzen canim su gelen pembe akintiondan korkuyorum cnm elde degilki sen gel o kadar kur test vs herseyi yap hamile kalmak için sonra da boyle belirsizlikler olsun
Kızlar Merhaba...
Geçmişi okuyordum daha 10 sayfa var bitmesine ama dayanamadım yazmamaya.
Kendi hikayelerimi paylaşmak istiyorum sizinle.Ben 2 yılık evliyken anne olmaya karar verdik.Halam ve amcamda bebek sıkıntıları oldugundan dra gidip 3.gün yapılan hormon tahlilleri yaptırdım. Temiz çıktı hersey.Yasdan ötürü Dr 6 ay bekle dedi.5.ayda hamile kaldım Kızıma. Adetime 5 gün kala öğrendim kızımı evdeki normal test ile.hemde sabah 13te işyerinde yaptığım testte ilk 10 dk hicbirsey çıkmadı. Gören olur diye çöpe değil çantama attım 17de bile çizgi yoktu.19 da evde gördüm hayaletin hayaleti olan cizgiyi. ertesi sabah 6da ilk idrarlada çıkmadı 10 dk iÇinde. Saat 10 da dayanamadım kan verdim 22 çıktı. Özel laboratuvardakiler Kimyasal dış gebelik vs dediler.aile hekimim azarladi adet 10 gün gecmeden kan mi verdin diye.kesin yanlıştır dedi. inanmadim hiçbirine. 2 gün sonra yine kan verdim 98 oldu değeriM. daha bata 1 gün var.utandi ait hekimim. Kızım şimdi 16 aylik.diyeceğim o ki değerin düşüklüğüyle kimyasal olmuyor gebelik.gün aşırı kan değeri 2 katına çıkmalı sadece.Dr ve sağlık görevlileri her zaman en kötüyü söylüyor insana.hasta psikolojisini hiç dusunmuyorlar maalesef.50 altı gebelik yok diyor 49 değere. Benimki 22 çıktı. Ama vardı. yumurta döllendikten 14 gün sonra değer 50 60 civarı çıkıyor. Kim inde adete günler kala kiminde adetten sonra.adet beklediği gün yumurtası çatladigi için o günkü ilişkiyle hamile kalan ve 15 gün sonra hamis olduğunu öğrenen ler var tanıdığım. 3 4 drdan dinlediğim hep şudur. Yumurtan çatlar Döllenme olursa 12 14 gün sonra kan değerin de çıkar. Olmazsa 14 gün sonra adet olursun.idrar testinde hiç pozitif görmeyen hamis ler var bu sitede.kanda bebis var kesesi oluştu ama evde çift cizgisi çıkmadı Nolur ümitsizliğe kapılmayın.
Canim bugün kan verdm beta hcg 120.5 cikti nasil sence ??
Ama lh a da mi duyarli oluyir bu testler hcg degilmi
Canım hoşgeldin sabah ilk idrarla yapılmasını önermiyolar canım ben akşam 4 te birde 8 de yapıyorum canımSelam kizlar bende katıldım aranıza. 1 yıldır bebek çalışması var ama henuz sonuca ulaşamadık kafama cok takıyorum maleseflaboquick ovulasyon testi aldim bu ay denicem ama sonucu nasil anlayacagimdan emin olamadim cok net mi cikacak cizgiler yoksa silik de olabiliyor mu ? Birde sabah ilk idrarla yapilmasi daha saglikli mi oluyor ?
Canım hoşgeldin sabah ilk idrarla yapılmasını önermiyolar canım ben akşam 4 te birde 8 de yapıyorum canım
Ayy kizlar cok şükür rabbime deger normal ama akintilardan korkuyorum isteBu bana cidden çok iyi geldi , içtennn teşekkür ederim canım..
Ben sana dedim ama değerin normal diye , bak batın yarın iken değerin 120 çıkmış , maşallah vallahi :)
Sevindim senin adina canim insallah benimde bu ay degerim yuksek cikarAyy kizlar cok şükür rabbime deger normal ama akintilardan korkuyorum iste
Inşallah canım yaa hayirlisi. Rabbim nasip etsin inşallahSevindim senin adina canim insallah benimde bu ay degerim yuksek cikar
ben bu aksam testi yaptim bile canim pozitiif cikti silikti ama cok belli oluyo eminiki ignenin etkisindendir22 şubatı beklemek istiyorum ama bakalım sabredebilecek miyim :) evet 17. günümüz bugun ...
Benim ovulasyon testinin kullanma kılavuzunda öyle yazıyodu canımHosbuldum tesekkur ederim :) Neden iki kere bikac saat icinde bile fark edebiliyor mu?
adet günlerimiz aynı seninle.. bende yeniyim test konusunda 7. günü başlamıştım. giderek koyulaşıyor sanırım ikinci çizgi. dünden beride kasık ağrılarım var.. uzun zaman sonra ilk kez yaşıyorum bunu. hala ağrılarım devam ediyor batmalar yani. inşallah yaşadığımız herşey hayrlara vesiledir. birlikte bekleyelim bu bebişi...Merhaba hanımlar. Ben de bu ay denemelere başladım. Hem gün aşırı ilişki deniyoruz hem de ovulasyon testiyle takip ediyorum. Bat 26 şubat. Adetimin 10. gününden beri ovulasyon testini yapıyorum ama hep çok çok silik bir çizgi çıkıyor. Takvime göre 12 şubat yumurtlama günüm. Test birden mi koyulaşıyor yoksa gün gün giderek koyulaşması mı lazım? Benimki 5 gündür aynı. Lütfen yardım
Kızlar benim 22. Günüm. Ancak koyu çizgiyi hiç göremedim. Hep siliklik vardı. Benim gibi olan var mi? Çok merak ediyorum neden koyu çizgiyi goremiyorum
İnşallah tutar bu ay. Benim iki düşügüm var o yüzden de korkuyorum biraz. Benim adetim 31 gunde bir oluyor. Senin kaç günde oluyor? Bu arada yaş kaç çok soru sordum amaadet günlerimiz aynı seninle.. bende yeniyim test konusunda 7. günü başlamıştım. giderek koyulaşıyor sanırım ikinci çizgi. dünden beride kasık ağrılarım var.. uzun zaman sonra ilk kez yaşıyorum bunu. hala ağrılarım devam ediyor batmalar yani. inşallah yaşadığımız herşey hayrlara vesiledir. birlikte bekleyelim bu bebişi...
arkadaslar ben ilk defa ovu testi kullanıyorum bu ay adetimin 14. günü başladım iki gün sılık cızgı cıktı ıkı gundur de tek cızgı cıkıyor acaba benım yumurtlamam olmuyor mu erken mı olmus yada hoc bırsey anlamadım endıselenıyorum da bır bılgısı olan varmı ben sılıkken koyulasacagını beklerken hepten kayboldu cızgı
internette 14. gun baslayın dıyor ben de oyle yaptım ınsallah olmustur yumurtlama yada olacaktır boyle belırsızlık cok kotu bırseykaç günde 1 adet oluyorsun ??? biraz geç başlamışsın yapmaya canım. erken yumurtlamış olabilirsin, geçte yumurtlıcak olabilirsin. emin olmak için adet bitiminden başlamak daha iyi . en azından erken mi yumurtladım diye soru işareti kalmaz.
internette 14. gun baslayın dıyor ben de oyle yaptım ınsallah olmustur yumurtlama yada olacaktır boyle belırsızlık cok kotu bırsey30 günde bır oluyorum canım bu arada
yani çok ayrıntılı bilmiyorum ama. yumurtan çatlıyosa. geç ya da erken gebe kalma ihtimalini düşürmüyor... ilk kez mi kullanıyorsun testigec yumurtlamada gebe kalma ıhtımalı nedır acaba yada sılıkken kaybolması yumurtlamanın olmayacagı anlamına mı gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?