- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.881
evet ılk kez kullanıyorum laboquık ınternetten aldım esımde her defasında soruyo ne dıyecegımı bılemıyorumyani çok ayrıntılı bilmiyorum ama. yumurtan çatlıyosa. geç ya da erken gebe kalma ihtimalini düşürmüyor... ilk kez mi kullanıyorsun testi
Ben de 10. Gün başladim koyu cizgiyi yakalayamadim hala. İnsallah kacirmamismdir. Hoş kaçirsam da o gunden önce eşim yanımda değildiarkadaslar ben ilk defa ovu testi kullanıyorum bu ay adetimin 14. günü başladım iki gün sılık cızgı cıktı ıkı gundur de tek cızgı cıkıyor acaba benım yumurtlamam olmuyor mu erken mı olmus yada hoc bırsey anlamadım endıselenıyorum da bır bılgısı olan varmı ben sılıkken koyulasacagını beklerken hepten kayboldu cızgı
senın sılıkken mı kayboldu yoksa hala sılık mı canım bır de kacıncı gunundesınBen de 10. Gün başladim koyu cizgiyi yakalayamadim hala. İnsallah kacirmamismdir. Hoş kaçirsam da o gunden önce eşim yanımda değildi
bi fikrim yok bozulup bozulmadığıyla ilgili ama. yumurtlama günlerindeysen tahmini. bir tane daha yap canım. bazen de bozuk çıkabiliyomuş çünkü.Arkadaşlar günaydın ben ilk defa kullandım ovülasyon testini kontrol çizgisi silik çıktı test çizgisinde hiçbirşey çıkmadı. Testi yanmayan kaloriferin üstüne koymuştum iki gün sonra farkettim ki kalorifer yanıyormuş. Bozulmuş olabilir mi sizce markası galenik
Canim benim hep ayni silik. Bes gundur yapiyorum koyulasmiyor. Ben bugun 15. Gundeyim adetlerim 31 gunde bir oluyor. İnsallah koyulasir. Ben her ihtimale karsi gun asiri iliski deniyorum. 10. Gunden once yumurtladiysam da yapacak birsey yok malesefsenın sılıkken mı kayboldu yoksa hala sılık mı canım bır de kacıncı gunundesın
canım ben artık bıraktım test yapmaya çünkü dün 21. günde yaptığım testte silik çizgi dahi çıkmadı. Zaten adet belirtilerim başladı.Canım 21.gün yakaladım testi koyu. olabiliyor öyle. geç yumurtlamıştım bende.
canım sen devam et testlere ve gün aşırı ilişki önemli bence iyi yapıyorsun bu konuda.bende 31-35 gün de bir oluyordum 18.gün yumurtladım ve hiç bir zaman çok koyu görmedim çizgiyi ama çok şükür hamileyim şimdi.Devam et ...Canim benim hep ayni silik. Bes gundur yapiyorum koyulasmiyor. Ben bugun 15. Gundeyim adetlerim 31 gunde bir oluyor. İnsallah koyulasir. Ben her ihtimale karsi gun asiri iliski deniyorum. 10. Gunden once yumurtladiysam da yapacak birsey yok malesef
canım ben artık bıraktım test yapmaya çünkü dün 21. günde yaptığım testte silik çizgi dahi çıkmadı. Zaten adet belirtilerim başladı.
canım sen devam et testlere ve gün aşırı ilişki önemli bence iyi yapıyorsun bu konuda.bende 31-35 gün de bir oluyordum 18.gün yumurtladım ve hiç bir zaman çok koyu görmedim çizgiyi ama çok şükür hamileyim şimdi.Devam et ...
Doğru diyorsun canım sana katılıyorum. Zaten bundan önceki ay doğum kontrol hap. kullanmıştım. muhtemelen etkisi sürüyor da olabilir.Ben ondan bi önceki ay t çizgisini c den hiç koyu göremedim yada eşitte göremedim. Bazı aylar yumurtlamayabiliyomuşuz öyle bişey olabilir belki. Benim yumurtlama belirtilerim de çok bariz belli oluyodu ordan da yakaladım.
canım test yaptın mıAynen benimde 31-33 günde bi oluyorum 18.gun yakalım koyu çizgiyi simdi adetime 5-6 gun var bakalım bekliyorum adet belirtim yok ara ara kasıklarına ağrılar giriyor sadece
Doğru diyorsun canım sana katılıyorum. Zaten bundan önceki ay doğum kontrol hap. kullanmıştım. muhtemelen etkisi sürüyor da olabilir.
Ovulasyon testi yapıyorum iki günde bir bu şekilde cikiyo canım tecrübeli biri olarak nasılcanım test yaptın mı
canım ben adetime 7 gün kala yaptım çok çok silik çıktı ovulasyon testi. moralim bozulmuştu. adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. daha önceki mesajlarımda var yükledim bakabilirsin. bence adet gününe bir iki gün kala gebelik testi yapOvulasyon testi yapıyorum iki günde bir bu şekilde cikiyo canım tecrübeli biri olarak nasıl
Yorumluyosun bu durumu ??
Bende attığımı dun yaptim canım adetime 1 hafta var sayılır bi kac gun geçsin bi gebelik testi yapiyim inşallah senin ki gibi olur yüzüm gülerr :)canım ben adetime 7 gün kala yaptım çok çok silik çıktı ovulasyon testi. moralim bozulmuştu. adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. daha önceki mesajlarımda var yükledim bakabilirsin. bence adet gününe bir iki gün kala gebelik testi yap
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBende attığımı dun yaptim canım adetime 1 hafta var sayılır bi kac gun geçsin bi gebelik testi yapiyim inşallah senin ki gibi olur yüzüm gülerr :)
İnsallah ben de olurum bu ay. Devam ediyorum her gun yapiyorum. İnsallah hayirli haberler veririz hepimizzcanım sen devam et testlere ve gün aşırı ilişki önemli bence iyi yapıyorsun bu konuda.bende 31-35 gün de bir oluyordum 18.gün yumurtladım ve hiç bir zaman çok koyu görmedim çizgiyi ama çok şükür hamileyim şimdi.Devam et ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?