- 17 Aralık 2014
- 217
- 56
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.901
AYYyyyyyyyyy ciddi mi çok sevindim darısı bizim başımızabu arada benim arkadaşımda ovulasyon testinde hiç koyu çizgi görmedi ama hamile şuan. Sen zaten gün aşırı ilişkiye girebiliyosan testi yapmana ne gerek varki. Görmesende olur :)
AYYyyyyyyyyy ciddi mi çok sevindim darısı bizim başımızaBu ay ilk ayım zaten ancak birde kistim var biraz da ondan korkuyorum. Geçmeyen bir kist, gebeliğe engel olma durumu var. O yüzden takipte olmam gerek.
Anladım canım ümit oldu bana çok sağol.:)) Amin canım. Hatta hamile olduğundaki ovulasyon testi bile silik. Kişiden kişiye değişiyo demekki. Onu baz alma bence. Hiç bi zaman göremedi koyu çizgiyi. Ama gün aşırı ilişki oluyodu.
Anladım canım ümit oldu bana çok sağol.Adet olmadım daha gerçi ancak hiç hamilelik var mı düşüncesine kapılmak istemiyorum bu ay. Zaten adet belirtilerim de başladı.
Canim ben ankarada yasiyorum turgut ozelde yaptirdim . ben adetimin 3 gunu gitmistim farketmiyo diye bilyorum canim ben elden kan alarak yaptilar. 370 lir yaptilar Benimki guzel ciktcikti sonuclar. Canim ucretin yuksek olmasinin sebebi ben yabanciyim turkiyede esimin isi icin geci olarak oturyorus. Ondan ucret yuksek oduryorum ben hastanede. Ismimde kűműś sizde/ gumus/ demek canim .
evet canım bence bir dene, bizim için de örnek olmuş olurBen ovilasyon testi vesilesiyle hamile kaldim ilk ay çok şükür kizlarr merak ediyorum hamileyken ne sonnuc veriyi elimde bi tane test var denesemmi ki bende 6 haftalık hamileyim
Bence esin de yaptirmali test. Ben bu ay hormon testi yaptim adetliyken. Temiz cikti sukur. Esim de test yaptirdi onun sonuclari da gayet iyi. En azindan icimiz rahat su an. Bizde bir sikinti yok gerisi Rabbime kalmis artik.:) Hoşgeldin ülkemize o zaman. Bi bakalım zten gidip test yaptırırsam eşime de yaptırıcam çünkü benim sonuçlarım temiz çıksa bile bu sefer acaba ondada bi sorun varmı diye hep şüphe kalıcak. Kafayı rahatlatabilsek bu kadar düşünmeyiz bence.
Bence esin de yaptirmali test. Ben bu ay hormon testi yaptim adetliyken. Temiz cikti sukur. Esim de test yaptirdi onun sonuclari da gayet iyi. En azindan icimiz rahat su an. Bizde bir sikinti yok gerisi Rabbime kalmis artik.
Benim hormon testim icin kan alindi iki gun sonra cikti sonucum. Ankarada ozel hastanede yaptirdim 90 tl tuttu. Esim de saat 2 de yaptirdi sonuc ayni gun 5 te cikti. O da ozelde yaptirdi 50 ya da 70 liraydi. Esim testi hastanede yaptirdi. Evet biraz sinir bozucu hem onun icin hem de benim icin. Ama mecbur katlandik. Stres yapmamak lazim sonucu etkileyebilir. Br cok erkek kendine yediremiyor bu testi sukur ki esimi ikna ettim. Son gun bile yaptirmasam olmaz mi diyordu :)Ne kadar sürdü yaptırmanız ve ücret olarak ne kadar tuttu ? Bir de şu sperm testi illa hastanede olmak zorunda mı ? En sinir bozucusu da o .
Benim hormon testim icin kan alindi iki gun sonra cikti sonucum. Ankarada ozel hastanede yaptirdim 90 tl tuttu. Esim de saat 2 de yaptirdi sonuc ayni gun 5 te cikti. O da ozelde yaptirdi 50 ya da 70 liraydi. Esim testi hastanede yaptirdi. Evet biraz sinir bozucu hem onun icin hem de benim icin. Ama mecbur katlandik. Stres yapmamak lazim sonucu etkileyebilir. Br cok erkek kendine yediremiyor bu testi sukur ki esimi ikna ettim. Son gun bile yaptirmasam olmaz mi diyordu :)
Evet sicak tutunca bir saat kadar canli kalabiliyormus. Tabi test suresini de sayarsaniz en gec yarim saatte goturmeniz gerekir. Tabi insallah gerek kalmaz :) Biz her turlu teste katlaniyoruz da onlar katlanamiyor iste :)ya benim evim hastaneye çok yakın 2 dk. anca sürüyo arabayla. neyse bi konuşuruz doktorla. Bi arkadaşıma da başka bi hastanede doktor ewde yapıp getirebilirsiniz ama sıcak tutmanız lazım koltukaltınıza falan koyun demiş :) belki olur. İnşallah gerek kalmaz tabi bunlara o da ayrı mesele.
Evet sicak tutunca bir saat kadar canli kalabiliyormus. Tabi test suresini de sayarsaniz en gec yarim saatte goturmeniz gerekir. Tabi insallah gerek kalmaz :) Biz her turlu teste katlaniyoruz da onlar katlanamiyor iste :)
Teşekkürler canım. Sağlıkla bebişini kucağına al inşallah.Kizlar 6 haftalik hamileyim ovu testi yaptim size de ornek olsun diye .. T çizgisi çok koyu C çizgisi biraz daha silik ondan ..inci kaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?