Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu arada benim arkadaşımda ovulasyon testinde hiç koyu çizgi görmedi ama hamile şuan. Sen zaten gün aşırı ilişkiye girebiliyosan testi yapmana ne gerek varki. Görmesende olur :)
AYYyyyyyyyyy ciddi mi çok sevindim darısı bizim başımıza Bu ay ilk ayım zaten ancak birde kistim var biraz da ondan korkuyorum. Geçmeyen bir kist, gebeliğe engel olma durumu var. O yüzden takipte olmam gerek.

AYYyyyyyyyyy ciddi mi çok sevindim darısı bizim başımıza Bu ay ilk ayım zaten ancak birde kistim var biraz da ondan korkuyorum. Geçmeyen bir kist, gebeliğe engel olma durumu var. O yüzden takipte olmam gerek.

:)) Amin canım. Hatta hamile olduğundaki ovulasyon testi bile silik. Kişiden kişiye değişiyo demekki. Onu baz alma bence. Hiç bi zaman göremedi koyu çizgiyi. Ama gün aşırı ilişki oluyodu.

:)) Amin canım. Hatta hamile olduğundaki ovulasyon testi bile silik. Kişiden kişiye değişiyo demekki. Onu baz alma bence. Hiç bi zaman göremedi koyu çizgiyi. Ama gün aşırı ilişki oluyodu.
Anladım canım ümit oldu bana çok sağol. Adet olmadım daha gerçi ancak hiç hamilelik var mı düşüncesine kapılmak istemiyorum bu ay. Zaten adet belirtilerim de başladı.

Arkadaslar yarin adet olmam lazim. Adet agrilarim var kasiklarimda ve bacaklarimda. Onun disinda hicbir belirtim yok mide bulantisi bas donmesi falan. Her adetten 10 gun once goguslerim agrir. Cok enteresan bu ay gogus agrim yok. Sogab suyu da icmistim. Adetimi soktursun diye 10 gun. Ama yarini bekliyorum hala olmadim adet.

Ovulasyon testlerinde hep silik cikti en sonunda da bitti. 1 haftadir falan yapamiyorum. 3 gundur yumurta aki gibi akintim var. Belki yumurtluyorum diye 3 gundur calistik.Adet oluyorum saniyorum ama yok. Karnimda gaz var.

Simdi kayinvalidrm camlari silelim diyor. Bugun izinliyim. Tabi cam silince hali koltuk kaldirilacak. Utaniyorum da soylemeye. Ya hamileysem dusurursem falan diye.

Ama adet olucam gibi belirtiler var. 2 gun once test yaptim negatifti. Ne yapayim ben simdi???

E="inci kaya, post: 39324604, member: 645823"]AYYyyyyyyyyy ciddi mi çok sevindim darısı bizim başımıza Bu ay ilk ayım zaten ancak birde kistim var biraz da ondan korkuyorum. Geçmeyen bir kist, gebeliğe engel olma durumu var. O yüzden takipte olmam gerek.[/QUOTE]
Canim bende aynı durumdayim bendede dermoid kist var kac dr gezdim hepsi kararsiz benim amacim dogumda alinmasi ama 9 ay oldu hala gebe kalamadim artik bu kistin engel oldugunu düşünüyorum sen ne zamandır istiyorsun bebek

Anladım canım ümit oldu bana çok sağol. Adet olmadım daha gerçi ancak hiç hamilelik var mı düşüncesine kapılmak istemiyorum bu ay. Zaten adet belirtilerim de başladı.

Seninde benim gibi ilk ayındı sanırım. O düşüncelere kapılma hiç tüm belirtileri yaşıyosun bu sefer. Hamile kalabilmek için bi sorun yoksa tabi en doğru şey kafanı dağıtmak ve düşünmemek başka türlü malesef stresten engelliyoruz.

:) Hoşgeldin ülkemize o zaman. Bi bakalım zten gidip test yaptırırsam eşime de yaptırıcam çünkü benim sonuçlarım temiz çıksa bile bu sefer acaba ondada bi sorun varmı diye hep şüphe kalıcak. Kafayı rahatlatabilsek bu kadar düşünmeyiz bence.

Ben ovilasyon testi vesilesiyle hamile kaldim ilk ay çok şükür kizlarr merak ediyorum hamileyken ne sonnuc veriyi elimde bi tane test var denesemmi ki bende 6 haftalık hamileyim

Bence esin de yaptirmali test. Ben bu ay hormon testi yaptim adetliyken. Temiz cikti sukur. Esim de test yaptirdi onun sonuclari da gayet iyi. En azindan icimiz rahat su an. Bizde bir sikinti yok gerisi Rabbime kalmis artik.

Bence esin de yaptirmali test. Ben bu ay hormon testi yaptim adetliyken. Temiz cikti sukur. Esim de test yaptirdi onun sonuclari da gayet iyi. En azindan icimiz rahat su an. Bizde bir sikinti yok gerisi Rabbime kalmis artik.

Ne kadar sürdü yaptırmanız ve ücret olarak ne kadar tuttu ? Bir de şu sperm testi illa hastanede olmak zorunda mı ? En sinir bozucusu da o .

Ne kadar sürdü yaptırmanız ve ücret olarak ne kadar tuttu ? Bir de şu sperm testi illa hastanede olmak zorunda mı ? En sinir bozucusu da o .
Benim hormon testim icin kan alindi iki gun sonra cikti sonucum. Ankarada ozel hastanede yaptirdim 90 tl tuttu. Esim de saat 2 de yaptirdi sonuc ayni gun 5 te cikti. O da ozelde yaptirdi 50 ya da 70 liraydi. Esim testi hastanede yaptirdi. Evet biraz sinir bozucu hem onun icin hem de benim icin. Ama mecbur katlandik. Stres yapmamak lazim sonucu etkileyebilir. Br cok erkek kendine yediremiyor bu testi sukur ki esimi ikna ettim. Son gun bile yaptirmasam olmaz mi diyordu :)

ya benim evim hastaneye çok yakın 2 dk. anca sürüyo arabayla. neyse bi konuşuruz doktorla. Bi arkadaşıma da başka bi hastanede doktor ewde yapıp getirebilirsiniz ama sıcak tutmanız lazım koltukaltınıza falan koyun demiş :) belki olur. İnşallah gerek kalmaz tabi bunlara o da ayrı mesele.

Evet sicak tutunca bir saat kadar canli kalabiliyormus. Tabi test suresini de sayarsaniz en gec yarim saatte goturmeniz gerekir. Tabi insallah gerek kalmaz :) Biz her turlu teste katlaniyoruz da onlar katlanamiyor iste :)

Evet sicak tutunca bir saat kadar canli kalabiliyormus. Tabi test suresini de sayarsaniz en gec yarim saatte goturmeniz gerekir. Tabi insallah gerek kalmaz :) Biz her turlu teste katlaniyoruz da onlar katlanamiyor iste :)

15 dk bile sürmez :) tuttum ben bu işi

Kizlar askolsun bi cevap yazmadiniz kustum size... Camlari sildim temizlik yaptim.aslinda kayinvalideme bahsetseydim hem boyle birseye giristigimiz icin sevincten boynuma sarilirdi. Hem de elimi hicbiseye surdurmezdi. Ama soyleyemedim.

Yarin adet gunum. Kasiklarimda hafif agri var adet olacakmisim gibi...

Simdi benim sorum su... Hani yumurtladigimizi yumurta aki gibi akinti oluyor ondan anliyoruz ya, ben ovulasyonda hic cift cizgi gormedim. En son 30 ocakda ovulasyon testim bitti. 4 subattan beri yumurta aki gibi akintim var. İlk gun yumurtluyorum falan diye o gun ve ertesi gunu degerlendirdik ama baktim bu zamana kadar hala ayni akinti devam ediyor.

Adet olacagimin gostergesi mi acaba? Goguslerim agrimasi lazim agrimiyor. Kasik agrisi ve akinti disinda hicbir belirtim yok.

Nedir durum sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…