Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende de durum ayni canım bekleyip görcez stres yapma lütfen rahat ol aklına getirmemeye çalış ben öyle yapiyorum

canım sorunun cevabını bilemediğimiz için cevap yazmıyoruz ama adet ağrısı her seferinde aynı olmazki. benim değişir misal. bir ay yoğun ağrır gögsüm kasıklarım. bir ay hiç agırmaz. ki hepsi birden olacak diye de bir durum yok. ben korunuyorum kesın adet olacağım ama benimde belirtim yok ama tabiki sen çalışmalarının sonucunu umarım alırsın ve bebişin gelir

ben bu aksam testi yaptim bile canim pozitiif cikti silikti ama cok belli oluyo eminiki ignenin etkisindendir
inşallah hamilesindir canım ama çatlama iğnesi vurulduysan pozitif gözüküyo .....benim eşimde sperm hareketsizliği var ilaç kullanıyo 15 gündür o yuzden pek umutlu değilim

Cok haklisin canim.. Valla bilmiyorum insallah aliriz karsiligimizi. İsteyen herkes bu mutlulugu tatsin insallah.

Benim suphem neden biliyor musun aslinda... Adet miktarim gecen ay cok azdi. 3 gun oldum. Acaba iyi sokulmuyo mu ki diye sogan suyu ictim 10 gun. Yani aslinda belki gununden 1-2 gun once gelmesi lazimdi diye dusundum.

Amaan bekleyip gorecegiz... İnsan buraya yaziyor ki dertlesiyor iste bi umut :)

anladım canım. yıne de ıs guc yapmasaydın ıyıydı. olana kadar ıhtımal var. o yuzden dıkkat et

İnşallah tutar bu ay. Benim iki düşügüm var o yüzden de korkuyorum biraz. Benim adetim 31 gunde bir oluyor. Senin kaç günde oluyor? Bu arada yaş kaç çok soru sordum ama
önemli değil canım.. 20 kısmetse busene 21 olucaz.. 24/25 günde bir olurum. inşallah tutar ve inşallah olur.. bugün testte çizgi çok silikti.. moralim bozuldu niye böyle oldu diye dün daha netti bugün silikleşti. neden ki.. kaçırdım mı acaba?

Kızlar iyi akşamlar bende ovulasyon testi aldım bu ay adetim bittiği gunden 6-11 günler arasi yaptım hep silik ti calistigim icin zor geldi bıraktım testi bugün 17.günüm az önce aklıma geldi yapayım dedim iki çizgi de aynı koyulukta çıktı 8. Günden beri gün aşırı ilişki oluyordu dün de oldu az önce çift çizgi yakaladim bugün mu birleşme gerekiyo yarın mi yardimci olursaniz sevinirim

Be
Benim bildiğim kadarıyla bügünde olur yarında. Zaman sana kalmış ama yinede başka arkadaşlarında yorumunu bekle

Senin adet dönemin kısaymışş ben 31 32 günde bir oluyorum. Bugünkü testi de yapayım fotosunu atarım. İnşallah koyu çizgiyi yakalarız. Bu arada benim de yaş 26. Çok gecikmeden olsun istiyorm daha bunun ikincisi üçüncüsü var

Hem bugün hem de yarın denemelisin bence. Koyu çizgiyi yakalayınca üç gün üstüste birleşme gerekiyor diye biliyorum ben.

Bakalim artık bu ay çok stresli değilim tesadüf gördüm çizgiyi peki hergün Sperm kalitesi azalmazmi
azalır canım koyu çizgiden sonraki 24-36 saatte çatlıyor yumurta, dün yapmışsınız zaten yarını bekle derim ben, en önemli gün yarın. yarın testi tekrarla silinmişse çatlamıştır.

Bakalim artık bu ay çok stresli değilim tesadüf gördüm çizgiyi peki hergün Sperm kalitesi azalmazmi
Bu forumdan okuduğum kadarıyla üç gün ilişki diye biliyorum. Sanırım garantiye almak için öyle deniyor. Sen bilirsin tabi yine de :)

Bu forumdan okuduğum kadarıyla üç gün ilişki diye biliyorum. Sanırım garantiye almak için öyle deniyor. Sen bilirsin tabi yine de :)
3 gün ilişki deniyor ama 4 gün öncesi cinsel perhiz olmalı.ovu testi yapmamızın nedeni öncesi cinsel oerhiz yapıp pozitif görünce finlenmiş spermle 3 gün üst üste yapmamız .gün aşırı ilişki varsa pvu testine gerek yok bence elbet tutar günü

Inşallah kizler bencede dün birleşme olmuştu zaten bugunde iki çizgi eşit 24-36 saat dediklerini göre yarın gece benim.için çok önemli demektir :) buda testin resmi

Eklentiler

• 20150209_220046_1.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…