Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bugun de yaptim hala ayni o belli belirsiz cizgi. Hic koyulasmiyor Boyle olup da birden koyulasan var mi yaa

Eklentiler

• IMG_20150209_225631.webp
    19 KB · Görüntüleme: 110
Bugun de yaptim hala ayni o belli belirsiz cizgi. Hic koyulasmiyor Boyle olup da birden koyulasan var mi yaa
Ben 22. Gunume kadar yaptım ancak hiç koyulasmadi hep silik çizgiyi gördüm. Bende artık biraktimvadet günümü bekliyorum. Sanırım yumurtlamadim. Umarım sadece bu aylık bir durumdur.

31 günde bir oluyorum. Dikkat ediyorum ama 10. günden beri hep aynı çizgi. Bekliyorum hala koyulaşmasını
daha vakit var o zaman endişelenme.. daha erken yapsan daha iyi olabilir belki 8den sonra yapmayın diyor testin kullanma kılavuzunda, birde ben sabah akşam yapmıştım aradaki değişimleri yakalıyım diye

Devam ediyorum insallah gorurum cizgileri. Koyulasirsa tekrardan yuklerim artik :)

değil mi.. rabbim nasip eder inşallah.. .canım sana bana ve herkese.. evet arası kısa. buna görede 9 günde felan oluyo yumrtlama sanırım pazar günü gördüğüm çizgi ve ağrılar ona işaretti ben anlayamadım. değerlendiremedik de o yüzden.. hayrlısı inşallah...

Inşallah kizler bencede dün birleşme olmuştu zaten bugunde iki çizgi eşit 24-36 saat dediklerini göre yarın gece benim.için çok önemli demektir :) buda testin resmi
canım bu çizgiyi gördükten sonra mı diyosun.. benmkide böyledi ama ben net değil diye dikkate almadım bu yüzden o gece ilişki olmadı. cumartesi oldu birde pazartesi. testteki o çitf çizgide pazar günüdü

genelde 28 günde bi adet oluryorum son5 gün adetime inşallah olmam diye dua ediyorum bakalım :) gecen hafta kan testi yaptım bişiy çıkmadı belki ondan sonra olmuştur:) of günler geçmiyo sanki düşünmemeye çalışıyorum ama

benim böyle olmuştu sonradan koyulşmaya başladı sonra birden yine yok oldu ve sonra bir belirdi tam belirdi :) bi de çok geç saat yapıyorsun akşam 6 gibi yap 3 saat bişi içme idrara sıkış

merhaba biraz geç olucak ama yinede cvp veriyim:) her ay yap bence çünkü mutlaka bir iki gün bile olsa değişiyor benim düzenim yinede sen bilirsin yapmazsanda o dönemde gün aşırı denemye dikkat etmek lazım

merhaba biraz geç olucak ama yinede cvp veriyim:) her ay yap bence çünkü mutlaka bir iki gün bile olsa değişiyor benim düzenim yinede sen bilirsin yapmazsanda o dönemde gün aşırı denemye dikkat etmek lazım

aynen kızlar . her ay yapmak lazım. ben hep 28 de 1 olurum. bir ay 14. gün bir ay 17. gün gördüm çift çizgiyi

kızlar günaydın benim bat yumurtlamaya göre 11 takvime göre 13 şubat regl belirtilerim başladı sankı görcem kırmızıyıbu ayda olmazsa doktora gidicem 5 aydır deniyoruz gün aşırı dikkat ediyorum 3 aydırda ovulasyon testi yapıyorum eşimede söylicem o da gitsin doktora

inşallah görmezsen kırmızıyı canım. ama tabi olursan her halükarda git. kafan rahatlar en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…