- 5 Eylül 2014
- 474
- 593
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.941
Adetlerin kaç gün sürüyor ve kaçıncı gün yakaladın çift çizgiyi acaba ???Buda daha net olanı resmin test şuanda iyi durumda değilmi kizlar
Canım benim 17. Günde koyulaştı. Sen yapmaya devam etBugun de yaptim hala ayni o belli belirsiz cizgi. Hic koyulasmiyorBoyle olup da birden koyulasan var mi yaa
test yapmadan önce sıvı almamaya dikkat ediyosun dimi? birde kaç günde bir adet oluyosun?Bugun de yaptim hala ayni o belli belirsiz cizgi. Hic koyulasmiyorBoyle olup da birden koyulasan var mi yaa
31 günde bir oluyorum. Dikkat ediyorum ama 10. günden beri hep aynı çizgi. Bekliyorum hala koyulaşmasınıtest yapmadan önce sıvı almamaya dikkat ediyosun dimi? birde kaç günde bir adet oluyosun?
Ben 22. Gunume kadar yaptım ancak hiç koyulasmadi hep silik çizgiyi gördüm. Bende artık biraktimvadet günümü bekliyorum. Sanırım yumurtlamadim. Umarım sadece bu aylık bir durumdur.Bugun de yaptim hala ayni o belli belirsiz cizgi. Hic koyulasmiyorBoyle olup da birden koyulasan var mi yaa
daha vakit var o zaman endişelenme.. daha erken yapsan daha iyi olabilir belki 8den sonra yapmayın diyor testin kullanma kılavuzunda, birde ben sabah akşam yapmıştım aradaki değişimleri yakalıyım diye31 günde bir oluyorum. Dikkat ediyorum ama 10. günden beri hep aynı çizgi. Bekliyorum hala koyulaşmasını
Sen 31 günde bir old. İçin devam et daha gelmemiştir vakti. İns. Görürsün koyu çizgiyi.31 günde bir oluyorum. Dikkat ediyorum ama 10. günden beri hep aynı çizgi. Bekliyorum hala koyulaşmasını
kızlarrrrrrrrrrr galia hamileyim hcg 68 çıktı inşallah dış gebelik yada kimyasal gebelik değildir
değil mi.. rabbim nasip eder inşallah.. .canım sana bana ve herkese..Senin adet dönemin kısaymışş ben 31 32 günde bir oluyorum. Bugünkü testi de yapayım fotosunu atarım. İnşallah koyu çizgiyi yakalarız. Bu arada benim de yaş 26. Çok gecikmeden olsun istiyorm daha bunun ikincisi üçüncüsü var
canım bu çizgiyi gördükten sonra mı diyosun.. benmkide böyledi ama ben net değil diye dikkate almadım bu yüzden o gece ilişki olmadı. cumartesi oldu birde pazartesi. testteki o çitf çizgide pazar günüdüInşallah kizler bencede dün birleşme olmuştu zaten bugunde iki çizgi eşit 24-36 saat dediklerini göre yarın gece benim.için çok önemli demektir :) buda testin resmi
benim böyle olmuştu sonradan koyulşmaya başladı sonra birden yine yok oldu ve sonra bir belirdi tam belirdi :) bi de çok geç saat yapıyorsun akşam 6 gibi yap 3 saat bişi içme idrara sıkışBugun de yaptim hala ayni o belli belirsiz cizgi. Hic koyulasmiyorBoyle olup da birden koyulasan var mi yaa
merhaba biraz geç olucak ama yinede cvp veriyim:) her ay yap bence çünkü mutlaka bir iki gün bile olsa değişiyor benim düzenim yinede sen bilirsin yapmazsanda o dönemde gün aşırı denemye dikkat etmek lazımCanım soruna cevabım yok ama bir sorum var sana yardımcı olmak istersen.Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi yapacağım.üçüncü ayım dedin diye sorayım dedim her ay yakın zamanlarda mı yumurtluyorsun? Her ay yapmasam da bir ay yapıp günü bulunca hep aynı zamanda olacak mı desem acaba? sende durum ne
merhaba biraz geç olucak ama yinede cvp veriyim:) her ay yap bence çünkü mutlaka bir iki gün bile olsa değişiyor benim düzenim yinede sen bilirsin yapmazsanda o dönemde gün aşırı denemye dikkat etmek lazım
inşallah görmezsen kırmızıyı canım. ama tabi olursan her halükarda git. kafan rahatlar en azından.kızlar günaydın benim bat yumurtlamaya göre 11 takvime göre 13 şubat regl belirtilerim başladı sankı görcem kırmızıyıbu ayda olmazsa doktora gidicem 5 aydır deniyoruz gün aşırı dikkat ediyorum 3 aydırda ovulasyon testi yapıyorum eşimede söylicem o da gitsin doktora
ınşallah cnm... senin degerin kaçtı?Hayırlı olsun canımm , ihmal etme bence , ben iki günde bir kan veriyorum , yarın yine vereceğim inşallah yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?