- 1 Aralık 2014
- 120
- 107
- 18
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.961
Evet canım dün akşam 7 bucukta çift çizgiyi gördüm iki gün once birleşme olmuştu o yüzden dünü boş geçtik ama çift çizgiden sonra 24-36 saat geçmesi gerekiyo o yüzden bugün benim için onemlicanım bu çizgiyi gördükten sonra mı diyosun.. benmkide böyledi ama ben net değil diye dikkate almadım bu yüzden o gece ilişki olmadı. cumartesi oldu birde pazartesi. testteki o çitf çizgide pazar günüdü
ınşallah cnm... senin degerin kaçtı?
normalde hep düzenli adetlerim 3 gün geriye atari yani 28 gunde bir olurdum bu geçen ay ilk defa gecikti hatta şüphelenmistim ama gecikmeli geldi bu ay 17. Günde yakaladım çizgiyi 6-11 günler arasi yaptım hep silik ti sonra vazgeçtim test yapmaktan dün akşam aklıma geldi yapayım dedim sıvı da almamış tim çift çizgi zaten gün aşırı calisiyoduk. Dün gördüm bugün çalışma için uygun. Senin kaçıncı günün testteAdetlerin kaç gün sürüyor ve kaçıncı gün yakaladın çift çizgiyi acaba ???
benimde herkese göre değerim düşük kuzum.. yumurtlama 28 ocak ///sat 14 ocak ///BAT 11ocakBenim bat günü 84,6 idi yumurtlamam 22 ocak , burada ovu testiyle bulmustum yumurtayı. 2 gün sonra 225 oldu , bugün yine bakacağım ama diğer herkese göre değerim düşük
benimde herkese göre değerim düşük kuzum.. yumurtlama 28 ocak ///sat 14 ocak ///BAT 11ocak
9 ocak gunu 68 çıktı... senin değerin maşalaahh çok iyi katlamış rabbim hayırlısıyla kucağına almyı nasip etsin İNŞALLAH.. burdaki tüm kardeşilerime de tez zamanda nasip etsin..
birde birşey soracam sana benm dun gece boyu karnımın altında batmalar oldu ama bugun yokbeni bıraktımı acaba yaaaaaaa
Evet bugun ayin 10 u beklenen gun geldi catti. Gecen ayin 9 u 10 a baglayan gece saat 4 de adet olmustum.
Birkac gundur ara ara kasiklarimda agri oldu ama suan ne agri var ne bir belirti. Goguslerim de agrimiyo. Hicbir belirti yok.
Dun aksam cok midem bulandi yemek yiyemedim ama biliyorum ki mide bulantisi bu kadar erken olmaz.
Bugun izinliyim. Saglik ocagina gidip kan testi yaptirmak istiyorum. Bi taraftan da ya negatif cikarsa diye beklemek daha tatli geliyo. Bir taraftan da aci... İdrar testi de yapmak istemiyorum. Disarida da cok kotu tipi var.
10 ocak da adet oldum. 13 de bitti. 14 ocakdan beei gun asiri calisma oldu. İnsallah Allahim o mutlulugu ben dahil herkese yasatsin.
İnsallah adet olmam
banada soyleee olurmu..bakalım batmaması kotumu demekmiş..doktor iyi demedimi sana cunku degerin iyi katlanmış ... kafana takma inş. hersey iyi olur...Ben de bu düşüncedeyim , 2 gecedir deli gibi batmalarım oluyor , uyutmayacak derecede , bu gün hiçbirşey yok. Hissetsem bir türlü hissetmesem bir türlü , bugün doktordan öğreneceğim bakalım benimle mi değil mi
kızlar değeriniz katlandıktan sonra problem olmaz eğer kanamanız yoksa.Ben de bu düşüncedeyim , 2 gecedir deli gibi batmalarım oluyor , uyutmayacak derecede , bu gün hiçbirşey yok. Hissetsem bir türlü hissetmesem bir türlü , bugün doktordan öğreneceğim bakalım benimle mi değil mi
Bence önce bir idrar testi ile bak canım , kanda birden 0.01 ' i görünce insan olduğu yere çakılıyor. İdrar testinde en azından evindesin..
banada soyleee olurmu..bakalım batmaması kotumu demekmiş..doktor iyi demedimi sana cunku degerin iyi katlanmış ... kafana takma inş. hersey iyi olur...
kızlar değeriniz katlandıktan sonra problem olmaz eğer kanamanız yoksa.ablam geçen ay düşük yaptı değeri 450 ye kadar çıktı. ama ilk öğrendiğimiz andan itibaren kanaması oldu ve durmadı. sizin böyle bir durumunuz yoksa içinizi ferah tutun boşyere sıkmayın güzel canınızı keyfini çıkarın değerin artması önemli başkasına göre değil. herkesin değeri kendine tebrik ederim ikinizide sorunsuz ilerler umarım
Dogru soyluyosun canim.. Ya negatif cikarsa cok yikilirim ya :...(
Cikip alayim bari eczaneden ...
Yazarim bugun yine...
amin gülüm inşl... her isteyene tez zamanda nasip etsin inş.. bu arada gayet sempatik bi cvb olmuş'' herkesin degeri kendine''kızlar değeriniz katlandıktan sonra problem olmaz eğer kanamanız yoksa.ablam geçen ay düşük yaptı değeri 450 ye kadar çıktı. ama ilk öğrendiğimiz andan itibaren kanaması oldu ve durmadı. sizin böyle bir durumunuz yoksa içinizi ferah tutun boşyere sıkmayın güzel canınızı keyfini çıkarın değerin artması önemli başkasına göre değil. herkesin değeri kendine tebrik ederim ikinizide sorunsuz ilerler umarım
inşallah canımmm... hayırlı haberlerle dön inş....Ben daha hiç doktora gitmedim , bugün de bu takibi bırak artık demesi için gidiyorum , bir nebze içimi rahatlatsın bana yeter.. Çünkü öyle şeyler okuyorum ki Kk 'da değerleri 3 bin 4 binlerde iken kimyasala dönen var , rabbim hepimizi kötü vesveselerden arındırsın sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza versin inşallah..
İyi dileklerin için teşekkür ederim canım benim , şeytanın işi işte , boyna dürtüyor kafaya sokuyor böyle şeyleri..
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım
teşekkür ederim cnm inşallah... evet gidicem umarım gerek kalmazinşallah görmezsen kırmızıyı canım. ama tabi olursan her halükarda git. kafan rahatlar en azından.
yazarken bende güldümamin gülüm inşl... her isteyene tez zamanda nasip etsin inş.. bu arada gayet sempatik bi cvb olmuş'' herkesin degeri kendine''
ovulaSyonda yapabilirsin canımDogru soyluyosun canim.. Ya negatif cikarsa cok yikilirim ya :...(
Cikip alayim bari eczaneden ...
Yazarim bugun yine...
inşallah canımmm... hayırlı haberlerle dön inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?