Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bende sizin gibi böyle guzel haberler alsam daha ne isterim :) 1 haftam sayılır adet günüme inşallah olur biseyler yaa
olur ALLAHın izni kuvvetiylee... RABBİM OL DER VE OLUR... buna kalpten iste. rabbim birtek senden isterim de... ALLAHIM TEZ ZAMANDA yuzunu guldursun kuzum... alıcaksın guzel haberleri bizde kutlıycaz seni

canım yumurtlıycaksın bence doktor kendi tahmini üzerine konuşmuş göremeyince çatlamış demiş işte lh seviyesi yumurta çatlamadan önce vücutta yükseliyor ve çatladıktan sonrada düşmeye başlıyor eğer 17inci gün pozitifi gördüysen 18 gün yumurtlama olmuştur muhtemelen. umarım değerlendirmişsindir...

Kızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım

Kızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
niye kullanmıyosun ki. daha buyuk dert açmasın basına. ben dr ne derse yaparım valla. çok korkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…