- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #36.981
amin gulum inşalaahhh... rabbim guzel gonlune gore versinyazarken bende güldümrahat olun canım. güzel haberlerinizi bekliyoruz
olur ALLAHın izni kuvvetiylee... RABBİM OL DER VE OLUR... buna kalpten iste. rabbim birtek senden isterim de... ALLAHIM TEZ ZAMANDA yuzunu guldursun kuzum... alıcaksın guzel haberleri bizde kutlıycaz seniBende sizin gibi böyle guzel haberler alsam daha ne isterim :) 1 haftam sayılır adet günüme inşallah olur biseyler yaa
canım yumurtlıycaksın bence doktor kendi tahmini üzerine konuşmuş göremeyince çatlamış demiş işte lh seviyesi yumurta çatlamadan önce vücutta yükseliyor ve çatladıktan sonrada düşmeye başlıyor eğer 17inci gün pozitifi gördüysen 18 gün yumurtlama olmuştur muhtemelen. umarım değerlendirmişsindir...mrh arkadaşlar ben geçen ay ameliyat geçirdim ve günlerim biraz değişti en son 23 ocak ta adet gördüm bugün 19. günümdeyim 11. günde test yapmaya başladım ve negatifti. İlk günler biraz belirgindi sonra giderek kayboldu. 15. gün doktora gittim ve yumurta olmadığını görmediğini söyledi ve yumurtlamışsın dedi ama ben biliyorum ki yumurtlamadım daha. bir önceki dönemde 22. günde gördüm çift çizgiyi. ve sancım olmuştu hemde ne sancı.
öyle diyince yumurta daha ultrasonda görünecek kadar büyüklüğe ulaşmadı diye düşündüm. 16.gün yapmadım testi. 17. günde yaptım. test pozitifti. Doktora gittikten 3 gün sonra test pozitifti. Bayağı koyuydu.
sizce yumurtlayacağım mı?
yumurta var mı? yoksa yumurta oluşmamışsa bu test neden pozitif çıktı?
lh yükselmesi yumurtadan mı kaynaklanıyor (yani yumurta var olgunlaşıyor ve çatlamak için yükseltiyor) yoksa ,,, vücut kendiliğinden mi yükseltiyor ve yumurta varsa buna bağlı olarak çatlıyor?
olur ALLAHın izni kuvvetiylee... RABBİM OL DER VE OLUR... buna kalpten iste. rabbim birtek senden isterim de... ALLAHIM TEZ ZAMANDA yuzunu guldursun kuzum... alıcaksın guzel haberleri bizde kutlıycaz seni
tabikide olur... içini ferah tut yeter bak göriceksin nasılda gelicek konacak göbüşüne mucizen
Ağzindan bal damliyo insallahhh bende buraya yazarım guzel haberi
ben de merak ettim. yap yap yappppovulaSyonda yapabilirsin canım
tabikide olur... içini ferah tut yeter bak göriceksin nasılda gelicek konacak göbüşüne mucizen
beklemedeyizAmiiiiin Allah'ım inşallah canimmm
yok kuzumm ben 12 sinde adet olcam. adet sonrası korunmayı bırakıyorum. sizi bekliyorum şimdilikSendemi ayni şekilde bekliyorsun canım
yok kuzumm ben 12 sinde adet olcam. adet sonrası korunmayı bırakıyorum. sizi bekliyorum şimdilik
senin BAT ne zaman. ben yanlış mı okudum. bu aralar sandımAnladım canım Hayırlısı bakalım belli olucak 10 güne kadar :)
senin BAT ne zaman. ben yanlış mı okudum. bu aralar sandım
anladım canım. hayırlısı olsun. beklemeye değsin1 hafta var sayılır canım gecen ay 16 ocakti ben 32-34 günde bi oluyorum canım bekliyorum bakalım
niye kullanmıyosun ki. daha buyuk dert açmasın basına. ben dr ne derse yaparım valla. çok korkarımKızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
Tatlm ne yaptin degerine tekrar baktirdin mi ??Benim bat günü 84,6 idi yumurtlamam 22 ocak , burada ovu testiyle bulmustum yumurtayı. 2 gün sonra 225 oldu , bugün yine bakacağım ama diğer herkese göre değerim düşük
kesinlikle soğan kürüKızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
gecmiş olsun soğan kürü diye duyuyorum bir dene istersen cnmKızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
Canım ovülasyon testi yapmışmıydın bu ay?Kızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?