- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.001
Kızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
maalesef yok canım. adet gününse çıkardı. ama belki geç döllenme filandır. olana kadar ümit kesme. üzülmeİyice belirginlesti iste... Yine tek... Bugun adet gunum. Olsa cikardi degil mi kizlar. Eczaciya erken gebelik testi verin dedim. Ondan yok ama gebeyseniz bunda kesin cikar dedi((
Cikmadi iste... Adet gecikmem de stresten oldu galiba. İsyerinde cok zor gunler gecirdim son 15-20 gundur...
Yani beni unutun(
Benim soruma cevap yok muuuuBugun erken saatte yapayim o zaman. Ya ben bi de fena usuttum asiri bir halsizligim yok ama genzim ve burnum tikali nefes alamiyorum. Surekli hapsuruyorum. Bunun hamile kalmaya olumsuz bir etkisi olur mu ki? Bir de iki gundur beyaz akintim var hala da oluyoor. Yumurtluyorum da benim mi haberim yok ki ?
sorun pek açık olmamış nesli-mBenim soruma cevap yok muuuu
Canim gecmis olsun. Canim bence doktorun dedigni yapnalisin.Kızlarr dün adet oldum bugün kontrole gittim benim yumurta çatlamamış yine kist oluşmuş doğum kontrol hapı verdi ama kullanmıcam bu ay sizce ne yapayım
Sat 26 ocak test kullaniyorum testte henuz koyulasma olmadi ama iki gundur beyaz kokusuz akintim var test yanilir mi ki acaba??sorun pek açık olmamış nesli-mne zaman adet oldun en son + ovu testi kullanıyor musun ? gribinde hamile kalmaya bir zararı olacağını sanmıyorum canım.
Kızlar şimdi bugün ki sonucumu aldım , 400 çıkmış , ikiye katlamamış yaniBenim bat günü 84,6 idi yumurtlamam 22 ocak , burada ovu testiyle bulmustum yumurtayı. 2 gün sonra 225 oldu , bugün yine bakacağım ama diğer herkese göre değerim düşük
İyice belirginlesti iste... Yine tek... Bugun adet gunum. Olsa cikardi degil mi kizlar. Eczaciya erken gebelik testi verin dedim. Ondan yok ama gebeyseniz bunda kesin cikar dedi((
Cikmadi iste... Adet gecikmem de stresten oldu galiba. İsyerinde cok zor gunler gecirdim son 15-20 gundur...
Yani beni unutun(
yaaaaa... ama asağı yukarı 2ye katlamış kıscem.. uzme kendni dktor ne dediKızlar şimdi bugün ki sonucumu aldım , 400 çıkmış , ikiye katlamamış yani
Kızlar şimdi bugün ki sonucumu aldım , 400 çıkmış , ikiye katlamamış yani
canım son 3 adet dongusunun ortalamasını alıyorsun yanı mesela 32+29+(üçüncüde 30 olsun diyelim)= 91 ediyor bol 3 e 30.3 ediyo yanı 30 gunde bır oluyosun 14. gun ovulasyon testine baslıyosun :)hanımlar benim geçen ay olmadı maalesefbu ovulasyon testi ile 2. deneme olacak. Geçen ay döngü 32 gündü ama bu ay 29 gün oldu. Bu durumda ovulasyona ne zaman başlamalıyım?
Peki 1. gün adetin başladığının ertesi günümü?canım son 3 adet dongusunun ortalamasını alıyorsun yanı mesela 32+29+(üçüncüde 30 olsun diyelim)= 91 ediyor bol 3 e 30.3 ediyo yanı 30 gunde bır oluyosun 14. gun ovulasyon testine baslıyosun :)
bana kimse cevap yazmayacak mı?arkadaslar 30 gunde bır hasta oluyorum 14. gunden ıtıbaren ovu testi yaptım hep sılık cıktı bugun 19. gun sabah yuurta kıvamında akıntı oldu acaba yumurta catlıyormu yanı catlasa da ne kadar etkısı surer ıs yerındeyım test te yapamıyorum ınsallah bu kez cıft cızgıyı gorurum catlamıs olma ıhtımalı varmı kızlar
adetin basladıgı ılk gun saymaya başlıyosunPeki 1. gün adetin başladığının ertesi günümü?
bana kimse cevap yazmayacak mı?
canım illa 2 katı olacak diye bir şey yok. en az 1,5 katı artmalı. ve seninki gayet güzel artmış. Dr un kafanı karıştıracak bir şey mi söyledi. gayet normal güzel bir artışKızlar şimdi bugün ki sonucumu aldım , 400 çıkmış , ikiye katlamamış yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?