- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.021
yanı catlamıs mı yarın etkısı surer mı yanı bugun mu onemlı guncanım çift çizgiyi yakalamamış olsanda. akıntını gördüysen çatlamış demektir. bugün değerlendirmen lazım .
canım yumurta akı gibi akıntın olduysa çatlamış . yani ben olsam hem bu akşam hem yarın akşam çalışırım.yanı catlamıs mı yarın etkısı surer mı yanı bugun mu onemlı gun
yaaaaa... ama asağı yukarı 2ye katlamış kıscem.. uzme kendni dktor ne dedi
Üzülme Yükselmiş yine canım değerin doktor ne dedi peki ?
canım illa 2 katı olacak diye bir şey yok. en az 1,5 katı artmalı. ve seninki gayet güzel artmış. Dr un kafanı karıştıracak bir şey mi söyledi. gayet normal güzel bir artış
Canim bence degerlerin normal. Senin bart in kac gun gectiDoktor şuan birşey söyleyemeyiz ama 400 az , bunun 450 480 olması lazımdı dedi , haftaya tekrar gel dedi. O yüzden sevinemedim canlarım.
Canim bence degerlerin normal. Senin bart in kac gun gecti
kuzum üzülmeee çok merak edersen 2 gun sonra bırdaha yaptır.. uzulursen bebşin etklenir lütfenn...iyi olcak bak görrsunDoktor şuan birşey söyleyemeyiz ama 400 az , bunun 450 480 olması lazımdı dedi , haftaya tekrar gel dedi. O yüzden sevinemedim canlarım.
kuzum üzülmeee çok merak edersen 2 gun sonra bırdaha yaptır.. uzulursen bebşin etklenir lütfenn...iyi olcak bak görrsun
12. Günden itibaren başla. Adetinin 1. Gününden 12 say ve başla canım. Hiç belli olmuyo çift kırmızıyı ne zaman göreceğimiz. Ben 28 günde oluyorum ve 17. Günde gördüm. Eve gidince test yap , çizgi silik de çıksa bugünü değerlendir bencehanımlar benim geçen ay olmadı maalesefbu ovulasyon testi ile 2. deneme olacak. Geçen ay döngü 32 gündü ama bu ay 29 gün oldu. Bu durumda ovulasyona ne zaman başlamalıyım? Bir de anlamadığım konu günleri sayarken 1. gün adetin başladığı günün ertesi günümü?
garantici oluyorlar biraz, o yüzden bu şekilde konuşuyorlar. belki ilk başlarda risk olduğu için.ama bilmiyorlarki karşısındaki insanlar ağzından çıkıcak her lafı kafasına kazıyor. ama hiç canını sıkma canım. normal görünüyor çevremizdeki örneklere göre de. bol bol dinlen.Doktor şuan birşey söyleyemeyiz ama 400 az , bunun 450 480 olması lazımdı dedi , haftaya tekrar gel dedi. O yüzden sevinemedim canlarım.
Off aynen benim doktorumda aynisini soyledi bisey diyemeyiz dedi kafayi yiyecrm boyle dusunerek resmen4 gün geçti canım
Moralini bozma bence. Dr lar zaten hep en kötüye alıştırıyorlar insanıDoktor şuan birşey söyleyemeyiz ama 400 az , bunun 450 480 olması lazımdı dedi , haftaya tekrar gel dedi. O yüzden sevinemedim canlarım.
canım bu ovu testimi gebelık mıHanimlar dediginiz gibi bugunku testi erken yaptim ve sivi almadan. Koyulasmis biraz daha. Ama zamani var daha sanirim :) Bu arada adetin 16. Gunu
Yok canim ovulasyon bucanım bu ovu testimi gebelık mı
daha var canım. devammHanimlar dediginiz gibi bugunku testi erken yaptim ve sivi almadan. Koyulasmis biraz daha. Ama zamani var daha sanirim :) Bu arada adetin 16. Gunu
garantici oluyorlar biraz, o yüzden bu şekilde konuşuyorlar. belki ilk başlarda risk olduğu için.ama bilmiyorlarki karşısındaki insanlar ağzından çıkıcak her lafı kafasına kazıyor. ama hiç canını sıkma canım. normal görünüyor çevremizdeki örneklere göre de. bol bol dinlen.
Mora
Moralini bozma bence. Dr lar zaten hep en kötüye alıştırıyorlar insanıbirde bakarsın gelecek hafta değerin artar . Hiç belli olmaz bu işler canım
aynı benım de boyle cıkıyo kac gundurHanimlar dediginiz gibi bugunku testi erken yaptim ve sivi almadan. Koyulasmis biraz daha. Ama zamani var daha sanirim :) Bu arada adetin 16. Gunu
Senin adetinin kaçıncı günü canım? Kaç günde bir oluyorsun?aynı benım de boyle cıkıyo kac gundur
19. gunu ben de 14. gunu baslamıstım dun de yaptım sılık cıktı ama bugun yumurta akı kıvamında akıntı oldu aksam yıne yapıcam ınsallah yakalarız cıft cızgıyı.Senin adetinin kaçıncı günü canım? Kaç günde bir oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?