Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yaaaaa... ama asağı yukarı 2ye katlamış kıscem.. uzme kendni dktor ne dedi

Üzülme Yükselmiş yine canım değerin doktor ne dedi peki ?

canım illa 2 katı olacak diye bir şey yok. en az 1,5 katı artmalı. ve seninki gayet güzel artmış. Dr un kafanı karıştıracak bir şey mi söyledi. gayet normal güzel bir artış

Doktor şuan birşey söyleyemeyiz ama 400 az , bunun 450 480 olması lazımdı dedi , haftaya tekrar gel dedi. O yüzden sevinemedim canlarım.

Doktor şuan birşey söyleyemeyiz ama 400 az , bunun 450 480 olması lazımdı dedi , haftaya tekrar gel dedi. O yüzden sevinemedim canlarım.
kuzum üzülmeee çok merak edersen 2 gun sonra bırdaha yaptır.. uzulursen bebşin etklenir lütfenn...iyi olcak bak görrsun

12. Günden itibaren başla. Adetinin 1. Gününden 12 say ve başla canım. Hiç belli olmuyo çift kırmızıyı ne zaman göreceğimiz. Ben 28 günde oluyorum ve 17. Günde gördüm. Eve gidince test yap , çizgi silik de çıksa bugünü değerlendir bence

garantici oluyorlar biraz, o yüzden bu şekilde konuşuyorlar. belki ilk başlarda risk olduğu için.ama bilmiyorlarki karşısındaki insanlar ağzından çıkıcak her lafı kafasına kazıyor. ama hiç canını sıkma canım. normal görünüyor çevremizdeki örneklere göre de. bol bol dinlen.

Mora
Moralini bozma bence. Dr lar zaten hep en kötüye alıştırıyorlar insanı birde bakarsın gelecek hafta değerin artar . Hiç belli olmaz bu işler canım

Hanimlar dediginiz gibi bugunku testi erken yaptim ve sivi almadan. Koyulasmis biraz daha. Ama zamani var daha sanirim :) Bu arada adetin 16. Gunu

Eklentiler

• IMG_20150210_152138.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 104

Mora

Moralini bozma bence. Dr lar zaten hep en kötüye alıştırıyorlar insanı birde bakarsın gelecek hafta değerin artar . Hiç belli olmaz bu işler canım

Sağolun canlarım , motivasyonumu yükselttiniz Artık zaten akışına bıraktım , olduğu kadar olmadığı kaderr diyorum ve haftayı bekliyorum

Senin adetinin kaçıncı günü canım? Kaç günde bir oluyorsun?
19. gunu ben de 14. gunu baslamıstım dun de yaptım sılık cıktı ama bugun yumurta akı kıvamında akıntı oldu aksam yıne yapıcam ınsallah yakalarız cıft cızgıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…