- 5 Eylül 2014
- 474
- 593
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.041
Akıntı başladıysa yakındır yumurtlaman canım. İnşallah yakalarız çizgileri. Sen de benim gibi geç yumurtluyorsun anlaşılan. Benim de akıntı başladı test de koyulaşmaya başladıben 30 gunde bır oluyorum
Canı. Geçen ay 10 gün kullandım ya bu ayda kullanırsam bi zararı olurmukesinlikle soğan kürü
Yaptım canım çatlatma iğneside vuruldum ama işte benim yumurta çatlamıyo her ay böyle kist oluşuyoCa
Canım ovülasyon testi yapmışmıydın bu ay?
Bi zararı olmaz dimi geçen ay 10 gün kullandım ya canım ya benim yumurtalar çatlamıyo die kisrlte dönüşüyo bi ay çalışmma yapıyosak bi ay doğum kontrol hapı kullanıyorum sıkıldım artık bu doğum kontrol hapı kullanmaktanBencede soğan kürü denemelisin.
anladım canım..Evet
Evet canım dün akşam 7 bucukta çift çizgiyi gördüm iki gün once birleşme olmuştu o yüzden dünü boş geçtik ama çift çizgiden sonra 24-36 saat geçmesi gerekiyo o yüzden bugün benim için onemli
Çok geçmiş olsun canımYaptım canım çatlatma iğneside vuruldum ama işte benim yumurta çatlamıyo her ay böyle kist oluşuyo
Allah yardımcın olsun işyerinde de bu mevzuda da. Bende aynı durumdayım işyerinde ciddi sıkıntılar var...Bu mevzulara da çok takılmıycam diyorum ama şimdilik :) biliyorumki o t çizgisini koyu görnce panikliyorum yine.
canım bende hiç çift çizgi görmedim ovu testinde. bunun nedeni ne oluyo?Cok sagol canim. Allah senin de yardimcin olsun. Tek umudum gec dollenme. Cunku dr yumurtalarin gec catliyo demisti.(
Zaten ov testinde de hic cifti gormedim.
Bekleyip gorecegiz. Hala adet olmadim. En ufak bir agri da yok.
Bugün yumurtluyorsun canım , bu gece ve yarın gece çalışın , yarın gece eşine yatmadan 2 3 saat evvel türk kahvesi içir , yedirebiliyorsan havuç da yedir :)Kızlar testlerim yorumlar misiniz 17 yi dün 18 i bugün yaptım yumurtlama devam mı ediyo bu durumda. Dün birleşme olmadı 24-36 saat gerekli diye bugün birleşme olması gerek dimi
Canım kistin için regl gününün 3. Günü gitmen gerek. Kendimden biliyorum. Yumurta takibi için ise adetinin 11 ve 13 u arası gitmeni tavsiye ediyorlar.Iyi aksamlar kizlar benim regl basliyorr regl oncesi koyu renk akinti geldi malesef cok moralim bozuk size bir sorum var ben doktora gitmek istiyorum kist varmi yumurtlamismiyim vs. Reglmdemi gitmem lazim yoksa bittkten sonrami giden bilen arkadaslar yazarsaniz sevinirim
Canım ben hep sabahları test yapıyordum ve hep silik çizgi gördüm. Sence gelecek ay saat kaçta yapmalıyım.Birde ovulasyon testi yapan arkadaşlarım sürekli silik çizgi cikiyosa testi yaptığınız saati değiştirin mutlaka bende ilk başlarda 6-11 günler arasi silik gördüm vazgeçtim test yapmaktan sonra dün aklıma geldi birden test yaptim kop koyu iki çizgi bugunde aynen ve ben 28 gunde bir olurum 14. Gün yumurtluyorum saniyodum ama 17 18 de pozitif i yakaladim üstte fotosunu paylaştım bakabilirsiniz
Canım ben ilk 6.7.8 testlerim akşam 7-7 bucukta yapiyodum sonra 9.10.11 i öğlen3 4 gibi yaptım baktım hep silik belli bile deGil sonra ümidim kırıldı yapmadım dün aklıma esti 7 bucuktu saat sıvı da almamış tim yaptım kop koyu sonra emin olamadım bugün yine dikkat ettim wc çıkmadım 2 saat kala sıvı almadım yine aynı koyulukta ve ben düzenli adet görürüm 12 13 14 yumurt larim kesin diodu m 17 18 mis bence sende gelecek ay 10.gün de n sonra yapmaya başla yoksa kacirabilirsin ve akşam 8 den önce mutlaka yap 6 7 uygundurCanım ben hep sabahları test yapıyordum ve hep silik çizgi gördüm. Sence gelecek ay saat kaçta yapmalıyım.
Sağol canım cevabın için. Ben hep sabahları yaptım. Dediğin gibi aksam seni cem bu ay. İns. Görürüm artık. Peki Test yapmadan 2 saat önce sıvı almamak yeterli mi senceCanım ben ilk 6.7.8 testlerim akşam 7-7 bucukta yapiyodum sonra 9.10.11 i öğlen3 4 gibi yaptım baktım hep silik belli bile deGil sonra ümidim kırıldı yapmadım dün aklıma esti 7 bucuktu saat sıvı da almamış tim yaptım kop koyu sonra emin olamadım bugün yine dikkat ettim wc çıkmadım 2 saat kala sıvı almadım yine aynı koyulukta ve ben düzenli adet görürüm 12 13 14 yumurt larim kesin diodu m 17 18 mis bence sende gelecek ay 10.gün de n sonra yapmaya başla yoksa kacirabilirsin ve akşam 8 den önce mutlaka yap 6 7 uygundur
Kist ler tekrar edebiliyor ne yazık ki canım. Ama ne güzel atmissin demek ki basit kistmis senin kiEvet canım kist için olanı biliyorum adetin 3 günü gitmiştim bende doktorum o Gün mutlaka gel dedi kist vardı bende . Ama gittim kistim adetimle atılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?