Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

[QUOTEaqua, post: 39351097, member: 567176"]kuzum üzülmeee çok merak edersen 2 gun sonra bırdaha yaptır.. uzulursen bebşin etklenir lütfenn...iyi olcak bak görrsun[/QUOTE]
Canim nasılsın varmı bişeyler

Canım kistin için regl gününün 3. Günü gitmen gerek. Kendimden biliyorum. Yumurta takibi için ise adetinin 11 ve 13 u arası gitmeni tavsiye ediyorlar.
Tesekkur ederim cevabin icin cnm ben genel bir kontrol icin gidicem 5 aydir cocuk deniyoruz olmuyo kist filan varmi onada bir baksin istiyorum reglimin 3 günü gidiyim ozaman

Kist ler tekrar edebiliyor ne yazık ki canım. Ama ne güzel atmissin demek ki basit kistmis senin ki
Evet canım benim 4 cm di yumurta kadar ben sağ kasik agrim dan anladım oturup kalkarken bile hissediyodum acile kaldirdi esim gece idrar yolu enf var dedi kist de var muhtemelen dedi iki gun sonra devlete gittim kist yok dedi özel gittim 4 ccm çıktı nasıl göremedi ler anlamadım ozelde doktor gebe kalmayi yasakladı eger adetin le atılmasa tedaviye baslicaz adet in 3.günü gel dedi çok şükür kayboldu doktor da şaşırdı çok3 4 ay falan oldu. Bu arada test icin 2 saat yeterli ki ben cay icmis oluyorum cogu zaman sıvı alimindan kasıt bardak bardak su tüketmek yeter

Benim de kist var canım 5 cm. Ancak ilaçla geçmedi. Artık gebelik istiyoruz yapacak birşey olmadığı için. Sana neden hamile kalma dediler .

Benim de kist var canım 5 cm. Ancak ilaçla geçmedi. Artık gebelik istiyoruz yapacak birşey olmadığı için. Sana neden hamile kalma dediler .
Canım bende bu ay kist oluştu doktor doğum kontrol hapı versi ama kullanmak istemiyorum artık senin doktorunda sana veriyomuydu doğum kontrol hapı

Canım bende bu ay kist oluştu doktor doğum kontrol hapı versi ama kullanmak istemiyorum artık senin doktorunda sana veriyomuydu doğum kontrol hapı
Bana da dogum kontrol hapi verdi ilk ay direndim. Sonraki ay tekrar kontrole gittim geçmemişti. Yine ilaç yazdı. Mecbur o ay kullandım ancak geçmedi. Bazen direncli kistler olabiliyomus. Çok pişman oldum kullandigima. Sogan kuru de kullandım o da bir fayda etmedi.

Doktor hamile kalmak yok dedi bu süreçte vericegi ilaçlardan kaynaklı ydi galiba neyse ki geçti. Inşallah seninde geçer canım zaten kist engel değilmiş bebege oöyle okumustum

Banada 1 ay çalışma sonra kist oluşuyo tekrar doğum kontrol hapı ama bu defa kullanmak istemiyorum artık soğan kürünü geçen ay denemiştim bu auda denesem olurmu acaba

Banada 1 ay çalışma sonra kist oluşuyo tekrar doğum kontrol hapı ama bu defa kullanmak istemiyorum artık soğan kürünü geçen ay denemiştim bu auda denesem olurmu acaba
Bende bu ay tekrar denemeyi düşünüyorum. Çok fazla sifaya kavuşmuş bayan var.zaten gebeligide yardımcı olduğu söyleniyor. Bence denemekte fayda var diye dusunuyorum

Bende bu ay tekrar denemeyi düşünüyorum. Çok fazla sifaya kavuşmuş bayan var.zaten gebeligide yardımcı olduğu söyleniyor. Bence denemekte fayda var diye dusunuyorum
Evet bende hap içmeyip onu yapmayı düşünüyorum ama 2 ay üst üste yapılırmı acaba bi sakıncası olurmu

2 ay içiliyo zaten. kullanım şekli ilk ay adetten önce 15 gün.
Evet bende hap içmeyip onu yapmayı düşünüyorum ama 2 ay üst üste yapılırmı acaba bi sakıncası olurmu
Zaten 2 ay yapiliyo diye biliyorum canım. İlk ay 15 gün iciyorsun adetinin bittikten sonra 7. Gün başlıyorsun. 2. Sefer de adetine 10 gün kala başlıyorsun 10 gun iciyorsun. Günde 2 defa aç karnına.

Yani ben geçen ay 10 gün içtim ama dün adet oldum canım adetin 7 günü tekrar başlayayım mı yani canım

Yani ben geçen ay 10 gün içtim ama dün adet oldum canım adetin 7 günü tekrar başlayayım mı yani canım
2 ay düzenli ictiysen bence artık içme derim çünkü fazla içmek te rahim de incelme yapabiliyor muş. Ne olur ne olmaz. Doktora gidecek olursan bir danismakta fayda var canım.

Cok sagol canim. Allah senin de yardimcin olsun. Tek umudum gec dollenme. Cunku dr yumurtalarin gec catliyo demisti. (

Zaten ov testinde de hic cifti gormedim.

Bekleyip gorecegiz. Hala adet olmadim. En ufak bir agri da yok.

Yumurtlama gününü yakalamışmıydın? mutlaka yazmışsındırda kafa gidiyo benim takip edemiyorum :) Yumurtlama gününü bulduysan tam 14.gün adet olman lazım (Kadınların %90ı bu şekilde olurmuş). Olmadıysan hamilelikten şüphelenebilirsin.

Kızlar Günaydın,
Birşey sormak istiyorum dün sabah gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı akşam kan tahlili yaptırdım 19.10 değer çıktı
Doktor gebelik var gibi yarın gel ultrasonda bakalım dedi..
Regli günüm bugün yada yarın sizce nedir durum???
Deger çok düşük gibi geldi bana normal mi?

Geç döllenme olduysa düşük çıkmış olabilir. Bugünkü değerinden netleşir az çok. Hayırlı olsun arkadaşım :)

günaydın canım. değer az da olsa, gebelik var . ama ultrasonda nasıl bakacakmış hemen anlayamadım. alttan muayenede 1500 üstü karnından 2000-2500 üstü değerde görülebilir. yani senin değerinin buna ulaşabilmesi için normal artış olsa bile 10 gün sonra belki ancak görülebilir. bence 2 gün geçince kan testi yaptır tekrar . umarım değerin artar canım. adet günün ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…