- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.081
Geç döllenme olduysa düşük çıkmış olabilir. Bugünkü değerinden netleşir az çok. Hayırlı olsun arkadaşım :)
dediğin gibi akıntın olduysa yumurtan çatlamıştır canım. bir an evvel çalışarkadaslar dün yumurta kıvamında akıntım oldu yumurta catlaması oldu sanırıım ama ovulasyon testı sılıık cıktı dun degerlendıremedık malesef bugun degerlendırsek hala sansım varmıdır bır de bugun gogus hassasıyetim var bu da yumurtlama belırtısı olabılır mı yanı bugun rısklı gunler gecmıs mı oluyor
günaydın canım. değer az da olsa, gebelik var . ama ultrasonda nasıl bakacakmış hemen anlayamadım. alttan muayenede 1500 üstü karnından 2000-2500 üstü değerde görülebilir. yani senin değerinin buna ulaşabilmesi için normal artış olsa bile 10 gün sonra belki ancak görülebilir. bence 2 gün geçince kan testi yaptır tekrar . umarım değerin artar canım. adet günün ne zaman ?
yani bugun ıcın cok mu gec olurdediğin gibi akıntın olduysa yumurtan çatlamıştır canım. bir an evvel çalışgögüs ağrısı bende de olur o zaman.
belirtiler benzer olduğu için canım korkma. yerleşirkende ağrı yapabilirmiş bebiş. umarım sana tutunuyordur minik kalp. adet günün geçince değerin yükselir inşallah. korkma . hayırlı olsun canım. aksilik olmaz inşalahhhhİnşallah artar canım adet günüm bugün yada yarın sancıda var korkuyorum biraz 4 aydır deniyoruz..
24-36 saat sonra ilişki dediklerine göre geç olmaz canımyani bugun ıcın cok mu gec olur
belirtiler benzer olduğu için canım korkma. yerleşirkende ağrı yapabilirmiş bebiş. umarım sana tutunuyordur minik kalp. adet günün geçince değerin yükselir inşallah. korkma . hayırlı olsun canım. aksilik olmaz inşalahhhh
canım uzulme vardır elbet zamanı Rabbim herseyın en guzelını en guzel en hayırlı zamanda verıyor zaten bız sadece bıraz sabırsız oluyoruz o kadar yoksa bızı bızden daha ıyı dusunen Rabbımız var sen ıcını ferah tut vardır bı hayır :)selam kızlarben dün akşmada yazmıştım kırmızı kartı yedimdoktora gidicem reglimin üçüncü günü kontrol olucam bakalım üzüldüm çok ama toparladım kendimi daha zamanı değil demekki inş sonuçlarım ii çıkarsa rahat bırakıcam artık böyle kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyor bebiş haberi gelen herkesi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısıda başımıza
Canim benim soylebbir durumum var aslinda. Bundan 3 sene once evlenmeden once nasil korunayim diye dr a gitmistim. Ben cocuk dusunmuyorum yakin zamanda da evlenicem nasil korunayim diye gittim. O zaman ultrasonla ustten bakti. Senin yumurtan gec catliyo desi bana.dogum kontrol hapi verdi bumunla korun diye.Yumurtlama gününü yakalamışmıydın? mutlaka yazmışsındırda kafa gidiyo benim takip edemiyorum :) Yumurtlama gününü bulduysan tam 14.gün adet olman lazım (Kadınların %90ı bu şekilde olurmuş). Olmadıysan hamilelikten şüphelenebilirsin.
Canim benim soylebbir durumum var aslinda. Bundan 3 sene once evlenmeden once nasil korunayim diye dr a gitmistim. Ben cocuk dusunmuyorum yakin zamanda da evlenicem nasil korunayim diye gittim. O zaman ultrasonla ustten bakti. Senin yumurtan gec catliyo desi bana.dogum kontrol hapi verdi bumunla korun diye.
Ama ben o hapi hic kullanmadim. Prezervatifle korunduk. Arkadaslar sakin kullanma cocugun olmaz falan demislerdi.
Bundan 7-8 ay once de yine dr a gittim. Adet duzensizligi icin. O zaman yumurtlamayi falan bilmiyodum. Dr en son ne zaman adet oldun dedi. Soyledim . sen gec yumurtluyosun yumurtan da gec catliyo dedi. Anlamamistim. Mesela suan yumurtanin olmasi lazim ama yok demisti. Kilo ver falan dedi. 75 kg yum 1.65 boy. Bu vermis halim :)
Sonra dedi ki tedavi gerekebilir dedi. O yuzden benim yumurtlamam catlamasi falan normal seyirdeki gibi degil. O yuzden de ovulasyonda cifti yakalayamadan testlerim bitti. Sinirlendim birdaha da almadim. Ocaktaki adetim biter bitmez 2 gunde 1 duzenli iliski oldu. Sonra ocak sonu subat basi gibi o tarif edilen yumurtlama akintisi geldi 2 gun. Desim belki yumurtlamisimdir. O gunleri de degerlendirdim. O yuzden diyorum gec dollenme olabilir diye :)
Durum bundan ibaret :)
O zaman şöyle diyelim kaç günde bi adet oluyosun ortalama? Ben de geç yumurtluyorum. Düzenim 30-35 gün değişiyor.
ben doktora sordum canım 28 ile 36 gun arasında oluyosan duzenlı sayılıyormusDuzensiz. Bazen gec bazen erken oluyorum. Mesela son 3 aydir her ayin 10 unda yani 30 gunde 1 oluyorum. Ama bu, bu ay degismeyecegi anlamina gelmiyor. Yine gecikmeli adet olabilirim.
okuduklarıma göre. olmaman lazım canım. döllenme olduktan sonra.Peki kizlar birsey soracagim size.
Diyelim ki bende gec dollenme oldu. Mesela subatin 4 u 5 i gibi dollenme oldu diyelim. Yine de 10 unda adet olur muydum? Yoksa dollenme sebebiyle adet olmamam mi lazim? Ya da az mi olur nasil olur ?
ben doktora sordum canım 28 ile 36 gun arasında oluyosan duzenlı sayılıyormus
döllenme olduktan sonra adet olmaman gerekır dıye bılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?