- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.101
açık pembe açık kahve rengi gibi oluyormuş. 1 ya da 2 gün çok az oluyomuş canım o . günün geçtimi. sen test yapmış mıydın ?Peki o uzerine gorme falan nasil oluyo. Yerlesme kanamasi falan ?
2. sorunun cevabını ben de merak ediyorum :) ben normalde 28 de 1 olurum ve yarın adet günüm ama çift çizgiyi 17. günde gördüm. merak ediyorum gecikme olacak mı . haber veririmSelam kızlar bat i bugün olanlar gelen giden varmı bide yumurta catladiktan 14 gün sonra regli olunuyor dimi
2. sorunun cevabını ben de merak ediyorum :) ben normalde 28 de 1 olurum ve yarın adet günüm ama çift çizgiyi 17. günde gördüm. merak ediyorum gecikme olacak mı . haber veririmbu arada korunuyorum belirtmek istedim. adet sonrası bırakıcam korunmayı
Arkadaslar adet dongusu nasildir ?
Arkadasim diyor ki adetinin bitti gunden itibaren 28 sayacaksin o gun adet olursin diyor. Normalde basladigi gunden itibaren sayilmiyo mu?
Yani bana diyor ki, sen 10 ocakda adet oldun 14 de bitti. 14+28 gun ayin 14- 15 inde adet olman lazim diyor.
Evet canım 14 gün sonra olması lazımmışSelam kızlar bat i bugün olanlar gelen giden varmı bide yumurta catladiktan 14 gün sonra regli olunuyor dimi
Canım yumurtanın olup olmadığını karından mi baktı yoksa jinekolojik muayene mi yaptiArkadaslar Daha onceki donemlerde yumurtam ultrasonda gorunmustu ama bu adet donemimde 15.gün doktora gittim yumurta yok dedi yumurtlamış olabilirsin dedi ki ben geç yumurtluyorum o yüzden daha zamanı var gelişmediği için görünmemesi dedim
17.gün ovulasyon testi yapmadım 18. Günü pozitifti ama 19.gün doktora gittim yumurta yine yok dedi
acaba yumurta mi olusmadi yoksa ultrasonda gorunmesede yumurtam var miydi
değilse ani lh yükselmesinin nedeni neydi yumurta yoksa
Karından baktı önceki ay 21 mm olduktan sonra catlamisti gorunmustu yaniCanım yumurtanın olup olmadığını karından mi baktı yoksa jinekolojik muayene mi yapti
Yanlış söylüyor. Adetinin başladığı günden itibaren sayıyosun. Amma bilgiçlik yaptım bugün
Çift çizgiyi gördükten sonra üzerine 14 say canımYani kizlar ben 27 şubatta cift cizgiyi gördüm 28 de siliklesti ne zaman regli olmam gerekir
Ben bu ay ilk kez yaptım, 2 gün üst üste koyu gördüm sonra silikleşti canım.koyu çizgi : yumurtanın 24- 36 saat içinde çatlayacağı anlamına geliyor. Silikleşmeside çatlamış olduğunu gösteriyorKızlar kafam cok karısık bu konuda yaa ayın 5.6.7.8 hep pozitif bugun yaptım negatif cok silik yumurtlama böyle 3.4 GUN sürüyormu pozitif çıktı gunler mi yumurta çatlıyor yoksa silikleştiği zaman mı??????((
Ben gecen hafta persembe gunu catlatma ignesi oldum onden beri koyuydu bugun silik cikti yani igneden bir hafta sonra catlamis olabilirmi ??Ben bu ay ilk kez yaptım, 2 gün üst üste koyu gördüm sonra silikleşti canım.koyu çizgi : yumurtanın 24- 36 saat içinde çatlayacağı anlamına geliyor. Silikleşmeside çatlamış olduğunu gösteriyor
Yok canim incir daha yumurtlamaya faydaliYa kızlar kafama bir soru takıldı. Ben günde 2 adet kuru incir ve 2 adet ceviz yiyorum. Acaba bir zararı olurmu ?yani kist falan yaparmı incir acaba?
İyi bari canım. Artık iyice paranoyak olmaya başladım vallaYok canim incir daha yumurtlamaya faydali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?