Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben gecen hafta persembe gunu catlatma ignesi oldum onden beri koyuydu bugun silik cikti yani igneden bir hafta sonra catlamis olabilirmi ??
Onu bilemicem arkadaşım ama ovülasyon testleriyle ilgili yazılarda okuduğum kadarıyla çift çizgiden sonra silik çizgi çıkınca yumurtlamış olunuyormuş

Kızlar iyi akşamlar bise sormam gerek yine. Ben testlerim in fotosunu koymustüm 17 ve 18 de koyu çizgi vardı yani dünden önceki gün ve dün testlerim pozitif ti. Bugün 19. Gün test yaptim silik çıktı biz 18 i yani dün gece yi değerlendirdik pozitif cizgiydi.bugün 19 silik çıktı bugunde birleşme gerekli mi

TE="poyrazya, post: 39378055, member: 203326"]Çift çizgiyi gördükten sonra üzerine 14 say canım[/QUOTE]
Cift çizgiden sonra 14 gün gecti canım bugun 16 olması lazım

Orası sana kalmış canım. Normalde sperm kalitesi açısından 2 günde 1 ilişki deniliyor ama tamamen sana kalmış. Bugünüde değerlendirebilirsin yarınıda

Orası sana kalmış canım. Normalde sperm kalitesi açısından 2 günde 1 ilişki deniliyor ama tamamen sana kalmış. Bugünüde değerlendirebilirsin yarınıda
Hani siliklesince catliyo deniyo ya o yüzden dün pozitif ti catlamamis ti bugün silik olduğuna göre catlamis galiba yarın geç olmuş olmaz mı bana kalsa bende yarın istiyorum ama .s bugün önemli galiba

Hani siliklesince catliyo deniyo ya o yüzden dün pozitif ti catlamamis ti bugün silik olduğuna göre catlamis galiba yarın geç olmuş olmaz mı bana kalsa bende yarın istiyorum ama .s bugün önemli galiba
Bence bu gunu de degerlendir de garanti olsun canim

Bence degerlendir canim cunku artik siliklesmis belkide yeni catladysa yumurta zatern 24 saat yasiyor

E="poyrazya, post: 39380642, member: 203326"]Evet canım ben baktım 2 gün geçmiş ama bekle bence, 10 gün sabret, sonra eğer adet olmazsan gebelik testi yaparsın[/QUOTE]
Sagol canim ya gecikme durumuda oluyo dimi

benim geçtiğimiz ay başıma geldi. yumurta yok dedi ama ovulasyon testinde ve kendi vücut belirtilerimde çatlamayı farkettim. ama LH hormonu salğılamamız yumurtlayacağımız anlamına gelmiyormuş. hatta bu ay epey ağrılıydı sol yumurtalığım. sanırım kistten oldu. kist var yumurtan yok demişti dr.

Ben gecen hafta persembe gunu catlatma ignesi oldum onden beri koyuydu bugun silik cikti yani igneden bir hafta sonra catlamis olabilirmi ??

bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinden sonra pozitif görmen normal. hatta gebelik testi bile pozitif gösterebiliyor o sıralar

silik çizgiden 12 saat sonra ilişki olmalı diye biliyorum. yani bugün silikse yarın sabah birleşme olabilir. ama tabi bugünde birlikte olsanız yumurtayı döller. sperm kadın vücuduna 72 saat canlı kalabilir

Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Bu bugunku lh testlerim. Dun denemistik zaten gun asiri deniyoruz. Sizce bu gece de denemeli miyizzzz???

Eklentiler

• IMG_20150211_232045.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…