- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.121
Onu bilemicem arkadaşım ama ovülasyon testleriyle ilgili yazılarda okuduğum kadarıyla çift çizgiden sonra silik çizgi çıkınca yumurtlamış olunuyormuşBen gecen hafta persembe gunu catlatma ignesi oldum onden beri koyuydu bugun silik cikti yani igneden bir hafta sonra catlamis olabilirmi ??
nnsallah allah hepimize hayirlisiyla en kisa zaman da nasip etsin aminnnnOnu bilemicem arkadaşım ama ovülasyon testleriyle ilgili yazılarda okuduğum kadarıyla çift çizgiden sonra silik çizgi çıkınca yumurtlamış olunuyormuş
Orası sana kalmış canım. Normalde sperm kalitesi açısından 2 günde 1 ilişki deniliyor ama tamamen sana kalmış. Bugünüde değerlendirebilirsin yarınıdaKızlar iyi akşamlar bise sormam gerek yine. Ben testlerim in fotosunu koymustüm 17 ve 18 de koyu çizgi vardı yani dünden önceki gün ve dün testlerim pozitif ti. Bugün 19. Gün test yaptim silik çıktı biz 18 i yani dün gece yi değerlendirdik pozitif cizgiydi.bugün 19 silik çıktı bugunde birleşme gerekli mi
Cift çizgiden sonra 14 gün gecti canım bugun 16 olması lazım[/QUOTE]TE="poyrazya, post: 39378055, member: 203326"]Çift çizgiyi gördükten sonra üzerine 14 say canım
Hani siliklesince catliyo deniyo ya o yüzden dün pozitif ti catlamamis ti bugün silik olduğuna göre catlamis galiba yarın geç olmuş olmaz mı bana kalsa bende yarın istiyorum ama .s bugün önemli galibaOrası sana kalmış canım. Normalde sperm kalitesi açısından 2 günde 1 ilişki deniliyor ama tamamen sana kalmış. Bugünüde değerlendirebilirsin yarınıda
Bence bu gunu de degerlendir de garanti olsun canimHani siliklesince catliyo deniyo ya o yüzden dün pozitif ti catlamamis ti bugün silik olduğuna göre catlamis galiba yarın geç olmuş olmaz mı bana kalsa bende yarın istiyorum ama .s bugün önemli galiba
Bencede bugünü değerlendir arkadaşımHani siliklesince catliyo deniyo ya o yüzden dün pozitif ti catlamamis ti bugün silik olduğuna göre catlamis galiba yarın geç olmuş olmaz mı bana kalsa bende yarın istiyorum ama .s bugün önemli galiba
Bence degerlendir canim cunku artik siliklesmis belkide yeni catladysa yumurta zatern 24 saat yasiyorKızlar iyi akşamlar bise sormam gerek yine. Ben testlerim in fotosunu koymustüm 17 ve 18 de koyu çizgi vardı yani dünden önceki gün ve dün testlerim pozitif ti. Bugün 19. Gün test yaptim silik çıktı biz 18 i yani dün gece yi değerlendirdik pozitif cizgiydi.bugün 19 silik çıktı bugunde birleşme gerekli mi
Alpina85 arkadaşın günü 2 gün geçmiş görünüyor.Teşekkür ederim kızlar yorumlariniz için. . :)) hadi Hamis haberleri gelsin artık birinizden bat i yaklasan geçen yok mu
Canim ya oylemi dersin bide sen bakarmisin takvimden benim icin 27 ocakta cift cizgiyi gordum geçmiş oluyomuAlpina85 arkadaşın günü 2 gün geçmiş gyor.
Evet canım ben baktım 2 gün geçmiş ama bekle bence, 10 gün sabret, sonra eğer adet olmazsan gebelik testi yaparsınCanim ya oylemi dersin bide sen bakarmisin takvimden benim icin 27 ocakta cift cizgiyi gordum geçmiş oluyomu
Arkadaslar Daha onceki donemlerde yumurtam ultrasonda gorunmustu ama bu adet donemimde 15.gün doktora gittim yumurta yok dedi yumurtlamış olabilirsin dedi ki ben geç yumurtluyorum o yüzden daha zamanı var gelişmediği için görünmemesi dedim
17.gün ovulasyon testi yapmadım 18. Günü pozitifti ama 19.gün doktora gittim yumurta yine yok dedi
acaba yumurta mi olusmadi yoksa ultrasonda gorunmesede yumurtam var miydi
değilse ani lh yükselmesinin nedeni neydi yumurta yoksa
Ben gecen hafta persembe gunu catlatma ignesi oldum onden beri koyuydu bugun silik cikti yani igneden bir hafta sonra catlamis olabilirmi ??
silik çizgiden 12 saat sonra ilişki olmalı diye biliyorum. yani bugün silikse yarın sabah birleşme olabilir. ama tabi bugünde birlikte olsanız yumurtayı döller. sperm kadın vücuduna 72 saat canlı kalabilirHani siliklesince catliyo deniyo ya o yüzden dün pozitif ti catlamamis ti bugün silik olduğuna göre catlamis galiba yarın geç olmuş olmaz mı bana kalsa bende yarın istiyorum ama .s bugün önemli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?