Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Bu bugunku lh testlerim. Dun denemistik zaten gun asiri deniyoruz. Sizce bu gece de denemeli miyizzzz???
muhtemelen yarın silikleşir yani yarın çatlamış olur, bu gece dinlenin derim :) çok geç yapmışsın testi, akşam 8 den sonra önerilmiyor, yarın öğlen gibi tekrarla daha iyi anlaşılır.

muhtemelen yarın silikleşir yani yarın çatlamış olur, bu gece dinlenin derim :) çok geç yapmışsın testi, akşam 8 den sonra önerilmiyor, yarın öğlen gibi tekrarla daha iyi anlaşılır.
Normalde zaten saat ucte is cikisi yapoyorum testleri. Ama evde test coktu esim de gece yatmadan bir daha tekrarla deyince gece de yaptim. Bu sabah test siliklesti. Biz de degerlendirdik bugunu :)

nasıl bıraz daha acarmısın yanı yumurta catladıktan sonrakı 14 gun mu yanı yumurta catladı 12 gun sonra adet oldun bu kısırlık sebebımıdır ben mı yanlıs anlıyorum

arkadaslar ben evde ovu testi yapıyorum bugun 21. gun hala sılık cıkıyo ama ben de yumurta kıvamında az da olsa akıntı oldu ve sol gogusum hassaslastı agrı yaptı yanı vucudumun belırtılerı yumurtladıgımı gosterıyor ama testler sılık cıkıyo sımdı hagısıne ınanayım anlamadım bu sekılde olan varmı aranızda yoksa benım yumurtalarım hıc catlamıyor mu

kaç günde 1 adet oluyorsun canım. düzenli midir ?

adetime 3 gün kaldı :/ of kısmetse hakkımızda hayırlısı ne ise o olacak bu ara rüyamda hep doğuramadığımı görüyorum dr dr geziyoruz ama doğuramıyorum :/ bilinç altı sanırım

Dün değil önceki gün verdim 19.10 çıktı ya bilmiyorum ki kan testi yapmadan yükseldiğini nasıl bileceğim ki değil mi?
Regli günümde dündü çok yeni olabilir dedi doktor...
evet canım erken diye az çıkmış olabilir. 2 günde 1 yapıyorlar. bir zararı olduğunu duymadım canım. yaptır bence.

belki kaçırmışsındır canım. hergün testi yaptın mı ? imkanın varsa foto koy bakalım.
13. gunden ıtıbaren basladım daha erken yumurtlama olmaz dıye dusundum bır de testler anca elıme ulastı gercı o zaman da lsa bız degerlendırmıstık o gunlerı de hayorlısı ama yumurta akında salgı olunca yuurta catlıyo dıye bılıyorum sız de oyle mı bılıyosunuz

evet canım erken diye az çıkmış olabilir. 2 günde 1 yapıyorlar. bir zararı olduğunu duymadım canım. yaptır bence.

Bencede yaptırayım ben birşey daha soracağım canım çalıştığım için hafta içi yani gün içerisinde doktora gidemiyorum sence cumartesi günü kendi doktoruma görünsem mi yoksa biraz daha mı bekleyeyim?

nasıl bıraz daha acarmısın yanı yumurta catladıktan sonrakı 14 gun mu yanı yumurta catladı 12 gun sonra adet oldun bu kısırlık sebebımıdır ben mı yanlıs anlıyorum

Evet. Luteal faz dönemiyle ilgili bir test yapılıyor ve bu testte kısırlık varmı yokmu ölçülen testlerden. Kadınların %90ı tam 14.gün oluyor ama 13-16 arası normal sayılıyor diye okudum birçok yerde. Yani testte koyu t çizgisini yakaladığın günden itibaren 15.güne denk geliyor. Sende 21.gündeymişsin geç yumurtluyo olabilirsin bugünlerde akıntında varsa değerlendir derim gün aşırı ilişkiyle testte görmesende yumurtladıysan kaçırmamış olursun.

evet benım adetim düzenlidir. son 6 aydır not ediyorum. 28 de 1 oluyor. bu ay 17. gün sabah koyu çizgiyi gördüm. ama 2 gün sonra bahsettiğimiz akıntı oldu. yumurta akı gibi. anlamadım. bugün adet günüm. istatistikleri şaşırtıcam olmazsam 28 de 1 düzeni bozmuş olurum. olursam yumurta çatlamadan 14. gün sonraki adet olma düzenini. bakalım meraktayım. korunuyorum bu arada gereksiz heyecan yaratmım

Canim benim dun dedigin kivamda akintim oldu hem de baya bi. Suphelenip tekrar test yaptim koyulasmisti cizgim. Sen de gunun degisik saatlerinde dene bence saatlere gore bile degisiyor cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…