- 5 Ocak 2015
- 1.294
- 1.392
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.141
muhtemelen yarın silikleşir yani yarın çatlamış olur, bu gece dinlenin derim :) çok geç yapmışsın testi, akşam 8 den sonra önerilmiyor, yarın öğlen gibi tekrarla daha iyi anlaşılır.Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var. Bu bugunku lh testlerim. Dun denemistik zaten gun asiri deniyoruz. Sizce bu gece de denemeli miyizzzz???
Benim dun adet gunumdu. Olmadi bugun de yok. Bekliyorum.. Hayrlisi. Allahim kimseyi bekletmesin. AminTeşekkür ederim kızlar yorumlariniz için. . :)) hadi Hamis haberleri gelsin artık birinizden bat i yaklasan geçen yok mu
Yani kizlar ben 27 şubatta cift cizgiyi gördüm 28 de siliklesti ne zaman regli olmam gerekir
Normalde zaten saat ucte is cikisi yapoyorum testleri. Ama evde test coktu esim de gece yatmadan bir daha tekrarla deyince gece de yaptim. Bu sabah test siliklesti. Biz de degerlendirdik bugunu :)muhtemelen yarın silikleşir yani yarın çatlamış olur, bu gece dinlenin derim :) çok geç yapmışsın testi, akşam 8 den sonra önerilmiyor, yarın öğlen gibi tekrarla daha iyi anlaşılır.
en son ne zaman kan verdin canım. kaç çıkmıştı. ? ? ne zararı varmış ki hiç duymadımBen bugün tekrar kan testi yaptıracağım ama arkadaşım çok kan verme iyi değil bekle dedi
Ne yapayım sizce?
nasıl bıraz daha acarmısın yanı yumurta catladıktan sonrakı 14 gun mu yanı yumurta catladı 12 gun sonra adet oldun bu kısırlık sebebımıdır ben mı yanlıs anlıyorum2.sorunun cevabı kadınların %90ı için evettir. Hatta 16 günden fazla sürmesi kısırlık sebeplerınden birisi olarak görülür. Yada çok kısa sürmesi. %90ı tam 14.günde adet görür. İnternetten detaylı araştırdım kendimdede bizzat yaşadım :)
en son ne zaman kan verdin canım. kaç çıkmıştı. ? ? ne zararı varmış ki hiç duymadım
kaç günde 1 adet oluyorsun canım. düzenli midir ?arkadaslar ben evde ovu testi yapıyorum bugun 21. gun hala sılık cıkıyo ama ben de yumurta kıvamında az da olsa akıntı oldu ve sol gogusum hassaslastı agrı yaptı yanı vucudumun belırtılerı yumurtladıgımı gosterıyor ama testler sılık cıkıyo sımdı hagısıne ınanayım anlamadımbu sekılde olan varmı aranızda yoksa benım yumurtalarım hıc catlamıyor mu
28-31 arası gunde bır oluyorum doktora sordum duzenlı adetlerın dedı ortalama 30 gunde bır oluyorumkaç günde 1 adet oluyorsun canım. düzenli midir ?
evet canım erken diye az çıkmış olabilir. 2 günde 1 yapıyorlar. bir zararı olduğunu duymadım canım. yaptır bence.Dün değil önceki gün verdim 19.10 çıktı ya bilmiyorum ki kan testi yapmadan yükseldiğini nasıl bileceğim ki değil mi?
Regli günümde dündü çok yeni olabilir dedi doktor...
belki kaçırmışsındır canım. hergün testi yaptın mı ? imkanın varsa foto koy bakalım.28-31 arası gunde bır oluyorum doktora sordum duzenlı adetlerın dedı ortalama 30 gunde bır oluyorum
13. gunden ıtıbaren basladım daha erken yumurtlama olmaz dıye dusundum bır de testler anca elıme ulastı gercı o zaman da lsa bız degerlendırmıstık o gunlerı de hayorlısı ama yumurta akında salgı olunca yuurta catlıyo dıye bılıyorum sız de oyle mı bılıyosunuzbelki kaçırmışsındır canım. hergün testi yaptın mı ? imkanın varsa foto koy bakalım.
evet canım erken diye az çıkmış olabilir. 2 günde 1 yapıyorlar. bir zararı olduğunu duymadım canım. yaptır bence.
nasıl bıraz daha acarmısın yanı yumurta catladıktan sonrakı 14 gun mu yanı yumurta catladı 12 gun sonra adet oldun bu kısırlık sebebımıdır ben mı yanlıs anlıyorum
evet13. gunden ıtıbaren basladım daha erken yumurtlama olmaz dıye dusundum bır de testler anca elıme ulastı gercı o zaman da lsa bız degerlendırmıstık o gunlerı de hayorlısı ama yumurta akında salgı olunca yuurta catlıyo dıye bılıyorum sız de oyle mı bılıyosunuz
Canim benim dun dedigin kivamda akintim oldu hem de baya bi. Suphelenip tekrar test yaptim koyulasmisti cizgim. Sen de gunun degisik saatlerinde dene bence saatlere gore bile degisiyor cunku.13. gunden ıtıbaren basladım daha erken yumurtlama olmaz dıye dusundum bır de testler anca elıme ulastı gercı o zaman da lsa bız degerlendırmıstık o gunlerı de hayorlısı ama yumurta akında salgı olunca yuurta catlıyo dıye bılıyorum sız de oyle mı bılıyosunuz
kendi druna git canım. takibin daha kolay olurBencede yaptırayım ben birşey daha soracağım canım çalıştığım için hafta içi yani gün içerisinde doktora gidemiyorum sence cumartesi günü kendi doktoruma görünsem mi yoksa biraz daha mı bekleyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?