Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tesekkur ederım canım ıcıme su serptın testte sılık gorunce acaba mı dedım kendı kendıme yanı salgıya gore tam 14. gun oluyo ama tabı koyu cızgıyı daha gormedım dun yaptıgımda yıne sıkıktı ama sadece dıgerlerınden daha belırgın dı ben de umutlandım bıraz benım salgım gectı hassasıyet de yok yanı yumurtanın catlaması bitmıs mı oluyor bu durumda bu ay hastalık bıtımınden sonrakı gunlerı hep degerlendırdık dune kadar yanı artık...

Canim benim dun dedigin kivamda akintim oldu hem de baya bi. Suphelenip tekrar test yaptim koyulasmisti cizgim. Sen de gunun degisik saatlerinde dene bence saatlere gore bile degisiyor cunku.
ben aksam yapabılıyorum calısıyorum yanıma da almıyorum aslında ısyerınde yapsaydım keske ama gectı artık

ben aksam yapabılıyorum calısıyorum yanıma da almıyorum aslında ısyerınde yapsaydım keske ama gectı artık

Bende çalışıyorum baktım olcak gibi değil yanıma aldım lavaboya giderken plastik bardağı kapıp uçuyorum hemen :). Bu arada benim arkadaşım bu testlerde hiçbi zaman t çizgisini koyu yakalayamadı ( herşeye uymasına rağmen) ama şuan hamile. gün aşırı ilişki oluyosa zaten kaçırma gibi bi imkanın yok. Ben malesef çalıştığım için çok yorgun gidiyorum ewe. Kaçırmamak için kullanıyorum

İnşallah canım o kadar heyecanlıyım ki kalbim yerinden çıkacak sanki sancım da çok karmakarışık birşey yani
Allahım herkese nasip etsin :)
evet çok heyecanlı. ben burda sizin yazılarınızla bile mutlu olup uzuluyorum. bidahaki ay ben de yasıcam . bakalım bakalımmm

ay ınsallah ben de o arkadasın gıbıyımdır boyle orneklerı duyunca rahatlıyorum ben de calısıyorum asında iş yerinde yapsam rahat yaparım da işte il kez kullanıyorum acemılıgıme geldı aksamları yapıyorum ben bısey daha soracagım 20. gunumdeyım bundan ıncekılerı hep degerlendırdık bundan sonrada degerlendırelım mı yanı gerek var mı

Valla ben 22.günümde yumurtladım. gün aşırı devam etmelisin. Bi zararın olmaz :)

bende kist yok yani yumurtalıkların iyi durumda demişti

Arkadaşlar sürekli bir şeyler soruyorum kusura bakmayın.
Ben ovülasyon testine yeni başladım.Surelab kullanıyorum.
Adetlerim 23 günde bir oluyor ve 3 gün sürüyor. sat 3 ocak. adetim bitt 3 gün bekledim 9 ocakta başladım yapmaya ama silikte olsa hiç çizgi göremedim.Yumurtlamıyor muyum acaba ben ((

Canım çok zaman geçmiş üzerinden. Bilemiyorum. Normalde adet olduğun günden 14 gün sayıcan, o senin yumurtlama günün oluyor. Ama herkezde aynı değil bu. Sen zamanında yapmaya başlamışsın aslında ama neden çift çizgi görünmedi acaba?

Canım 3ünde adet başladı 6 sında bitti.Ben de 9unda teste başladım.hesaplamalara göre ya bugün ya yarın çift çizgiyi görmem lazım.öncesinde de herkes silik de olsa çizgi görmüş bende tık yok. Şimdi araştırıyorum acaba adeti düzenli olup da yumurtlamayan var mı? Galiba ben yumurtlamıyorum

hemen umutsuzluga kapılma doktora sormustum duzenlı adet oluyorsan yumurtluyorsundur demıstı herkeste farklı olur cıft cızgıyı gormemen yumurtlamıyosun anlamına gelmez

Sen yapmaya devam et canım belkide geç yumurtluyorsundur. Moralini bozma. Ben kırmızı çizgiyi 17. Ve 18. Günde yakaladım. Belli olmaz canım. Sıkma canını

peki bu ay var mı yumurtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…