- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.181
Sağol canım. ben doktora rahim filmi çekelim tüplere bakalım hormon testi yapalım vs vs birsürü şey söyledim ama 1 sene dolmadan yapmıyor malesedhemen umutsuzluga kapılma doktora sormustum duzenlı adet oluyorsan yumurtluyorsundur demıstı herkeste farklı olur cıft cızgıyı gormemen yumurtlamıyosun anlamına gelmez
Sağol canım zaten eşimde problemler var bir de bende çıkarsa kapatacam bebek defterini artık. Sende öncesinde silik çizgi çıkmış mıydı peki?Sen yapmaya devam et canım belkide geç yumurtluyorsundur. Moralini bozma. Ben kırmızı çizgiyi 17. Ve 18. Günde yakaladım. Belli olmaz canım. Sıkma canını
Allah dermansız dert vermesin. sorun ne bilmiyorum ama.. hemen bayrakları indirmeyinSağol canım zaten eşimde problemler var bir de bende çıkarsa kapatacam bebek defterini artık. Sende öncesinde silik çizgi çıkmış mıydı peki?
eşimde hız ve morfoloji sorunu var. bana da doktor bakmıyor ki sorun var mı yok mu bilelim. 8 ay oldu bebek gelmiyor. Çok yoruldumAllah dermansız dert vermesin. sorun ne bilmiyorum ama.. hemen bayrakları indirmeyin
Üzülme kuzumm Allah büyüktür. zamana takılma sorunu çözmeye çalışın. bu dönemde sıkıntısız hamile kalan gerçekten az. benim arkadaşımın hiçbir sorunu yokken 8 ay sonra oldu. hemen umutsuz olma. her yeni gün umuttur canım.eşimde hız ve morfoloji sorunu var. bana da doktor bakmıyor ki sorun var mı yok mu bilelim. 8 ay oldu bebek gelmiyor. Çok yoruldum
Ayyy çok pozitifsin içim ++++++ olduÜzülme kuzumm Allah büyüktür. zamana takılma sorunu çözmeye çalışın. bu dönemde sıkıntısız hamile kalan gerçekten az. benim arkadaşımın hiçbir sorunu yokken 8 ay sonra oldu. hemen umutsuz olma. her yeni gün umuttur canım.
Ayyy çok pozitifsin içim ++++++ oldudoktor bana ultrasonla bakmıştı rahim ve yumurtalıklar iyi demişti.Biz de eşime takviyeler yaptık hep.Bu ay ilk defa ovülasyon testine başlayıp birşey görmeyince acaba bende de mi sorun var dedim. Çok istiyoruz bebişi çoooook. Gelsin artıkk Allah isteyen herkese nasip etsin.
evet canım. Ben 10. Günümde yapmaya başladım. Adetim 9 gün sürdü. İlk zamanlar hiç çizgi yoktu . 17. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. 18. Gün tekrar yaptım test ve yine çift çizgiydi. 19. Gün silikleşti çizgi. Ben dkh kullanmayı yeni bıraktım. İlk kez dkh siz adet olucam. Bakalım kaç günde olucam bu aySağol canım zaten eşimde problemler var bir de bende çıkarsa kapatacam bebek defterini artık. Sende öncesinde silik çizgi çıkmış mıydı peki?
E
evet canım. Ben 10. Günümde yapmaya başladım. Adetim 9 gün sürdü. İlk zamanlar hiç çizgi yoktu . 17. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. 18. Gün tekrar yaptım test ve yine çift çizgiydi. 19. Gün silikleşti çizgi. Ben dkh kullanmayı yeni bıraktım. İlk kez dkh siz adet olucam. Bakalım kaç günde olucam bu ay
Ayy inşallah arkadaşım. Âmin .inşallah adet olmazsın ve hamile haberini alırız
E
evet canım. Ben 10. Günümde yapmaya başladım. Adetim 9 gün sürdü. İlk zamanlar hiç çizgi yoktu . 17. Gün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. 18. Gün tekrar yaptım test ve yine çift çizgiydi. 19. Gün silikleşti çizgi. Ben dkh kullanmayı yeni bıraktım. İlk kez dkh siz adet olucam. Bakalım kaç günde olucam bu ay
yoo ben senem dolmadan fılm sekındım tahlıl de oldum ama oyle yumurta takıbı ıcın falan yüp bebek bırımine yönlendırıdıler o da 8 ay sonraya randevu verdılerSağol canım. ben doktora rahim filmi çekelim tüplere bakalım hormon testi yapalım vs vs birsürü şey söyledim ama 1 sene dolmadan yapmıyor malesed
tatlım ben dkh yi kist nedeniyle kullandım ama çok uzun kullanmışım. Kistlerim geçmiş çok şükür ama rahim duvarım incelmiş o nedenle adet düzensizliği oldu ve dr a gittim. Bana 3 ay korun falan demedi hiç. Bende kistler yeniden oluşur diye korkuyorum ve niran evvel çalışmalara başladık. Folic verdi. 1 sene deneyin olmazsa gel dediCanım ya moralini bozmak gibi olmasın ama ben de dkh kullanıyordum bebek düşünmeye başlayınca bıraktım.dkh nın etkileri olabilir belki diye 3 ay eşim korundu sonra bebek çalışmalarına başladık. şimdi hatırlamıyorum neden öyle yaptık belki de garanticilik yaptık. bir araştır istersen.
folik asıt hamılelıgı tetıkleyıcı bırsey mı ben de 3 ay kullandım sonra bıraktım doktor da gerek yok kullanmaya sımdıden dedı aslında cok faydalı bırsey kafama gore kullansammı
Biz demek ki garanti olsun diye yapmışız onu.Bir sorun olacak olsa doktor söylerdi canım kusura bakma gerdiysem seni.tatlım ben dkh yi kist nedeniyle kullandım ama çok uzun kullanmışım. Kistlerim geçmiş çok şükür ama rahim duvarım incelmiş o nedenle adet düzensizliği oldu ve dr a gittim. Bana 3 ay korun falan demedi hiç. Bende kistler yeniden oluşur diye korkuyorum ve niran evvel çalışmalara başladık. Folic verdi. 1 sene deneyin olmazsa gel dedi
Canım hamileliği tetiklemiyor ama hamilelik kararıyla kullanmaya başlanıyor hamilelik boyunca da bir süre alınıyor.folik asıt hamılelıgı tetıkleyıcı bırsey mı ben de 3 ay kullandım sonra bıraktım doktor da gerek yok kullanmaya sımdıden dedı aslında cok faydalı bırsey kafama gore kullansammı
Bizim hastane çok yamyam. Ben gitiim 500 tl lik test çıkardılar daha yeni düşünüyoruz dedim.yoo ben senem dolmadan fılm sekındım tahlıl de oldum ama oyle yumurta takıbı ıcın falan yüp bebek bırımine yönlendırıdıler o da 8 ay sonraya randevu verdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?