Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bunlar gercek dr gercek hastane degil. Bunlar umut tuccari ...

Bunlar gercek dr gercek hastane degil. Bunlar umut tuccari ...
Canım bilmiyorum valla ne yapacağımızı şaşırdık.Doktora kalsa hemen o dakka tüp bebeğe başlayacaktık.Eşimi de gaza getirmiş.Daha bir kere sperm testi yaptırıp tüp bebek demiş. Orda ben de olsam direkt işlemlere başlayacakmış doktor. Hayır ne istiyorlar yani kredi mi çekelim çocuk sahibi olmak için. Herkesin durumu bir değil.

İmkanınız varsa en azından bir kez özel bi muayenehaneye gidin derim. Durumu netleştirmek için. yoksa hastaneler soyar insanı.

Biz demek ki garanti olsun diye yapmışız onu.Bir sorun olacak olsa doktor söylerdi canım kusura bakma gerdiysem seni.
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun:)
Canım benimde forumlardan okuduğum kadarıyla bazı dkh yi bırakanlara 3 ay korunun diyormuş ama bana öyle bişey söylemedi. Belkide ben uzun süredir kullandığım için söylememiş olabilir.

[QUOTEoresoriordan, post: 39386326, member: 113273"]Senin bugün adet olman lazım max. 2 gün sonrasına kadar olabilirsin.[/QUOTE]
Oldum canim malesef

Canım benimde forumlardan okuduğum kadarıyla bazı dkh yi bırakanlara 3 ay korunun diyormuş ama bana öyle bişey söylemedi. Belkide ben uzun süredir kullandığım için söylememiş olabilir.
İstersen doktoruna bir sor canım. Benim bildiğim kadarıyla dkh markasına da bağlı.doğal olankara gerek yok demişler. Benimki yasmindi ona da gerek yok diyenler vardı.

İstersen doktoruna bir sor canım. Benim bildiğim kadarıyla dkh markasına da bağlı.doğal olankara gerek yok demişler. Benimki yasmindi ona da gerek yok diyenler vardı.

Bende kullandım evlenmeden 1 ay önce kullandım 3-4 ay kadar bırakalı 4 ay oldu etkisi devam etmiyodur umarım cok gecti üzerinden gerçi bünyeden bünyeye değişiyormuş ama

Bende kullandım evlenmeden 1 ay önce kullandım 3-4 ay kadar bırakalı 4 ay oldu etkisi devam etmiyodur umarım cok gecti üzerinden gerçi bünyeden bünyeye değişiyormuş ama
Etkisi 3 ay sürüyormuş 3 ay sonrasında sorun yok araştırmalarıma göre.Sen az kullanmışsın sende daha kısa bile sürebilir etkisi. ben 1,5 yıl kullanmıştım daha da kullanacaktım ama yan etkilerine dayanamadım sonra da bebek fikri olunca hepten bıraktım.

Bende daha uzun kullanmayı dusunuyodum yeni evlendim diye ama bir cok yerde okudum korktum açıkcası eşimde kullanmamı istemedim bıraktım bu ay ovulasyon testini denedim adetime 4-5 gun falan var bakalım beklemedeyim :)

Bende daha uzun kullanmayı dusunuyodum yeni evlendim diye ama bir cok yerde okudum korktum açıkcası eşimde kullanmamı istemedim bıraktım bu ay ovulasyon testini denedim adetime 4-5 gun falan var bakalım beklemedeyim :)
Peki çift çizgiyi gördün mü ovülasyonda? Benim hesaplamalara göre ovülasyon olması lazımdı ama silik çizgi bile yok.Ben de soluğu burda aldım:)

Evet canım burdada paylaştım 18. Gun gördüm ama her ihtimale Karsi teste başladığımdan beri iki günde bi ilişki oldu bakalım kısmet gorucem bi kac gun sonra son durumu :)

Evet canım burdada paylaştım 18. Gun gördüm ama her ihtimale Karsi teste başladığımdan beri iki günde bi ilişki oldu bakalım kısmet gorucem bi kac gun sonra son durumu :)
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. benim bat teee 27 şubat bu ay pek ümidim yok pek çalışamadık.Ama kaderde varsa bir kereden de olur.
bat 3 mart yazmışım nerden çıktıysa şimdi düzelttim

valla ben 1 tane aylık ığne kullandım sımdı ugras dur olsun dıye ne kadar pısmanım anlatamam hıc olmazsa kendımı hıc affetmıycem halbukı 2 doktora da sormustum kullnabılırsın dedıler

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım. benim bat teee 3 mart bu ay pek ümidim yok pek çalışamadık.Ama kaderde varsa bir kereden de olur.
daha 3 marta 3 hafta var. bak takıpteyım hep bı umutsuz goruyorum senı çalışmadıysan çalışsana herhangi bir engel mi var ?

valla ben 1 tane aylık ığne kullandım sımdı ugras dur olsun dıye ne kadar pısmanım anlatamam hıc olmazsa kendımı hıc affetmıycem halbukı 2 doktora da sormustum kullnabılırsın dedıler
Canım mantıklı düşün niye kendini hırpalıyorsun ki. insanlar yıllarca kullanıyor hapı bırakıyor hamile kalıyor. bir aylık iğneden ne olacak? onun yüzünden niye çocuğun olmasın. lütfen yıpratma kendini

daha 3 marta 3 hafta var. bak takıpteyım hep bı umutsuz goruyorum senı çalışmadıysan çalışsana herhangi bir engel mi var ?
3 mart ne anlamadım ki nerden çıkardım 27 şubat bat'ım
canım bu ay yok böbrek ağrısı yok diş ağrısı sonra diş çektirme sonra misafir üstü misafir gezme etme derken tembellik yaptık. bir de ovülasyon testinde çizgi çıkmayınca zorlamadım kendimi. Çok umutsuzum aslında ama burası çok iyi geldi. Üye olmadan önceki halimi görseydin çok kızardın:)

bidahaki ay yüksek performans bekliyorum o zaman ne güzel burası iyi geldiyse. kötu haberleri okuyup kendine yorma da.

bidahaki ay yüksek performans bekliyorum o zaman ne güzel burası iyi geldiyse. kötu haberleri okuyup kendine yorma da.
Daha bu ay bitmemişşşş.Bir uygulama yükledim de yarın ovülasyon diyo. Bu ara çalışmaları hızlandırmak lazım
Bünyem sarsıldı bir umutlu bir umutsuz olmaktan
kötü haberleri okumuyorum.asla hamilelik belirtileri bölümüne de girmiyorum artık.
böyle şen şakrak hep beraber devam ederiz inşallah.

inşallah canım. elbet sıra gelir bize de bence de senin vaktin henüz geçmedi. testi de bir yandan yap. çizgi görmesende .ama düzenli çalışmalara da devam et.

[QUOTEoresoriordan, post: 39386326, member: 113273"]Senin bugün adet olman lazım max. 2 gün sonrasına kadar olabilirsin.
Oldum canim malesef[/QUOTE]

İşin olumlu tarafından bakalım. Luteal faz kaynaklı bir problem yokmuş tam 14.gün oluıyosun demekki. Bi dahaki aya inşallah napalım. Bende yumurtlamayı bekliyom tavuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…