Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Oldum canim malesef

İşin olumlu tarafından bakalım. Luteal faz kaynaklı bir problem yokmuş tam 14.gün oluıyosun demekki. Bi dahaki aya inşallah napalım. Bende yumurtlamayı bekliyom tavuk gibi. [/QUOTE]
Bende yarin hormon tahlilleri yaptiricam bide yumurta takibi yaptiricam tam 14 gunmu olmus oldu benim simdi

İşin olumlu tarafından bakalım. Luteal faz kaynaklı bir problem yokmuş tam 14.gün oluıyosun demekki. Bi dahaki aya inşallah napalım. Bende yumurtlamayı bekliyom tavuk gibi.
Bende yarin hormon tahlilleri yaptiricam bide yumurta takibi yaptiricam tam 14 gunmu olmus oldu benim simdi[/QUOTE]

Dediğin gibiyse evet canım. t çizgisini koyu gördüğün gün yumurtlıycan demek yumurtlamanda 36 saat içersinde olduğuna göre ertesi günden itibaren sayarsan 14. gün olmuş oldu. Senin için dün takvimden hesaplamıştım

Merhabalar, foruma yeni üye oldum ovulasyon testi aldım bugün 12. gün c çizgisi t den daha silik çıktı ancak yumurta akı kıvamında akıntım oldu hangisine inanmalıyım akıntıdan sonra yumurtanın çatlaması kaç gün sürer? yardımcı olursanız sevinirim

T CIZGINIZ KOYUYSA YUMURTLAMANIZ 12 36 saat icinde gerceklesecek. Bu geceyi degerlendirin.

Kızlar merhaba ben geçen ay 25. Gün adet olmuştum bu ayda oyle hesaplayinca ona göre bugün yumurtlama günü öğlen ve ikindin peceteye yumurta aki kıvamında akıntı oldu ben şimdi yumurtlamismi oluyorum

Sen bugünden çalışmalara başla 2 günde bir değerlendirin. Test yapmaya devam et, koyu çizgiyi görünce 2 günü değerlendir

bugün çatlamadan sonra kaçıncı günün

Canim ben y murtlama falan gormedim. 10 ocak da adet oldum. 25-26 ocak gibi yumurtlamam lazimdi. Ama olmadi. Zaten dr gec oluyo yumurtan demisti. Sonra ovulasyon testim bitti. Birdaha da almadim. O yumurta aki gibi olan akintiyi 2 gun yasadim. 3 ve 4 subatti sanirim. Zannedersem o sira yumurtladim. O gunleri de degerlendirdim.

Simdi bekliyorum bakalim :) 10 subatta olmam gerekiyodu ve olmadim. Hatta ocakda 10 gun sogan suyu icmiatim hamile olmasam da adetimi soktursun diye.

Biraz önce yazmıştım ama karışıklık oldu sanırım yanlış yazmışım tekrar cevaplarsanız sevinirim:)
ovulasyon testi yaptım bugün adetin 12. günü c çizgisi t den daha koyu çıktı ama yumurta akı kıvamında akıntım var, akıntı olduktan ne zaman sonra yumurta çatlar? akıntıya mı teste mi güvenmeliyim kararsız kaldım

Canım ben yukarıda cevap verdim ama görmedin sanırım

Evet canım yakın görünüyor, değerlendirmeye başla bence
çok enteresan ben 28 29 günde 1 adet olurum ve bugün adetimin 7. günü. 2 gündür reglim bitti bugün kahvemsi ve sümüksü akıntım geldi. şoktayım.. normalde 14. 15. gün yumurtam çatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…