- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.221
Oldum canim malesef
Bende yarin hormon tahlilleri yaptiricam bide yumurta takibi yaptiricam tam 14 gunmu olmus oldu benim simdi[/QUOTE]İşin olumlu tarafından bakalım. Luteal faz kaynaklı bir problem yokmuş tam 14.gün oluıyosun demekki. Bi dahaki aya inşallah napalım. Bende yumurtlamayı bekliyom tavuk gibi.
peki bu ay var mı yumurtan
T CIZGINIZ KOYUYSA YUMURTLAMANIZ 12 36 saat icinde gerceklesecek. Bu geceyi degerlendirin.Merhabalar, foruma yeni üye oldum ovulasyon testi aldım bugün 12. gün c çizgisi t den daha silik çıktı ancak yumurta akı kıvamında akıntım oldu hangisine inanmalıyım akıntıdan sonra yumurtanın çatlaması kaç gün sürer? yardımcı olursanız sevinirim
pardon yanlış yazmışım c daha koyu çıktı ama akıntı varT CIZGINIZ KOYUYSA YUMURTLAMANIZ 12 36 saat icinde gerceklesecek. Bu geceyi degerlendirin.
Test yapsaniz cikar 14 gun gecmesi yeterliBugunle birlikte adetim 2 gun gecikmis oldu. Bugun kasik agrim vardi ama gecti.
Gec dollenme icin 15 gun mu gecmesi lazim?
Yeni testin hayırlı olsun ☺hangi marka aldınKizlar sizce yunurtlama gunum yakin mi bu teste gore???
Test yapsaniz cikar 14 gun gecmesi yeterli
bugün çatlamadan sonra kaçıncı günün14 gunnn.. Offf cok fazlaa
canım surelab markası. ama ben almadım bir arkadaşımın elinde fazla vardı bana verdi. kutu içinde ne kadar var bilemiyorum ama çizgiler çok net ve güzel. galenikten ucuz diye biliyorum 15 tl civarında sanırımYeni testin hayırlı olsun ☺hangi marka aldın
Sen bugünden çalışmalara başla 2 günde bir değerlendirin. Test yapmaya devam et, koyu çizgiyi görünce 2 günü değerlendirMerhabalar, foruma yeni üye oldum ovulasyon testi aldım bugün 12. gün c çizgisi t den daha silik çıktı ancak yumurta akı kıvamında akıntım oldu hangisine inanmalıyım akıntıdan sonra yumurtanın çatlaması kaç gün sürer? yardımcı olursanız sevinirim
Evet canım yakın görünüyor, değerlendirmeye başla benceKizlar sizce yunurtlama gunum yakin mi bu teste gore???
bugün çatlamadan sonra kaçıncı günün
Canım ben yukarıda cevap verdim ama görmedin sanırımBiraz önce yazmıştım ama karışıklık oldu sanırım yanlış yazmışım tekrar cevaplarsanız sevinirim:)
ovulasyon testi yaptım bugün adetin 12. günü c çizgisi t den daha koyu çıktı ama yumurta akı kıvamında akıntım var, akıntı olduktan ne zaman sonra yumurta çatlar? akıntıya mı teste mi güvenmeliyim kararsız kaldım
çok enteresan ben 28 29 günde 1 adet olurum ve bugün adetimin 7. günü. 2 gündür reglim bitti bugün kahvemsi ve sümüksü akıntım geldi. şoktayım.. normalde 14. 15. gün yumurtam çatlar..Evet canım yakın görünüyor, değerlendirmeye başla bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?