Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet anladım. çatlama yaşadığından şüphelendiğin 3-4 şubat. işte tam bu günden itibaren 14 gün geçmesi gerekiyor. ama geç döllenme olabileceği için 10 gün de kanda çıkması muhtemel.

evet anladım. çatlama yaşadığından şüphelendiğin 3-4 şubat. işte tam bu günden itibaren 14 gün geçmesi gerekiyor. ama geç döllenme olabileceği için 10 gün de kanda çıkması muhtemel.

Simdi eski mesajlarima baktim. 5 subatta az. 6 subatta yogun akintim olmus. 5-6-7 degerlendirdim. Zaten 14 ocakdan beri 2 gunde bir degerlendirdik.

O zaman 7 subat diyelim. 14 gun daha 21 yapar. 20 subata kadar gelmezse test yaptiririm. 20 ye daha cok var insallah olmam (

evet daha var canım. yani beklemelisin üzgünüm ama.. inşallah olmazsın ve senin için heycanlı bir bekleyiş olur, sonucu harika olan

O ne demek nasıl oluyor yani bilgi verebilir misin?
Şöyleki bhcg 25i geçmiyo adete yakında düşüş gösteriyo yani bebek sağlıksız oldıiuğundan gelişmiyo ve adetle atılıyo yani bazı kadınlar adetten farksız olduğundan anlamıyo bile bazılarında ise adetten daha fazla kanama oluyo.2 gün sonra oşmazsan bi daha baktır bence

Ben bu yüzden elimin altında kan alabilme durumum varken erken almadım hiç hep bat günü aldım kendimden.hemşireyim bu arada.canım sağlıklı gebelikte 1 günde 2 katına çıkması lazım lütfen üzülme evde idrar testi yap 2 gün sonra koyulaşma olursa kan yaptır hala silikse adetin ne zaman normalde

Dün olması lazımdı olmadi bugünü baz alayım dedim yine birşey yok sancim var ama basim dönüyor 3-4 gün önce idrar testi cok silik çıkmıştı bugün sabah yaptim o güne göre daha belirgindi anlamadim arkadaşim cok ısrar etti git test yap diye ben cok erken olabilir diye düşünüyorum kızımda da keseyi gec görmüştük ama degerleri hatırlamıyorum cok uzun oldu kusura bakma lütfen

Yok durumunu anlıyorum geç döllenme desem yükselmesi lazımdı düşmemeliydi.2 testin markası aynımıydıki her testin duyarlılığı farklı kimi 10 a duyarlı kimi 25 e dua et canım 2 gün spnra bi idrar testi daha yap aynı marka olsun

İnan artık şu 1 hafta bir şey yapmak istemiyorum testlerim aynı marka bekleyeyim diyorum ama içimden bir ses hamilesin diyor ben buna inanmak ve kendimi buna odaklamak istiyorum günlerdir herşeyi araştırıyorum kafam çok karıştı bir daha araştırma yapmayacağım ay çok özür dilerim çok gerildim...

M Mutlu ve huzurlu canım üzülme tatlım ama kimyasal gebelik olmuş aslında gebelik değil sağlıksız dollenme diyelim bende eylülde 17.86 gördüm 2gun sonra adet oldum sonuç 6.45 falandi bide ben romatizma icin kontrole gitmiştim o zaman tesadüf öğrendim hamileligi hani o zaman ogrenmesem kimyasal gecirdigimi bile bilmicektim ilk korunmasiz ay olunca hamilelik olur bile düşünmüyordum demem o ki canım daha embriyo falan olusmadan spermler geri atiliyo tatlım sıkma canını allahim kısmet etmemis demekki

Kızlarrrrr sabah yapmiştim gebelik testi adetime 4-5 gun var ilk yaptığımda hic bisey yoktu aksam eve geldigimde böyle bisey gördüm silik gibi geldi bana sizce ne bu nasıl yorumlayabilrisinizzz ?? Gerçi testlerde 10 dkkadan sonrasıni kaale almayın diyorlar ama kafam karıştı

Eklentiler

• image.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 750
Hayırlısı olsun c
Valla silik bir çizgi görünüyor bariz arkadaşım. Hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…