- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.241
gördüm şimdi teşekkürlerCanım ben yukarıda cevap verdim ama görmedin sanırım
Canim ben y murtlama falan gormedim. 10 ocak da adet oldum. 25-26 ocak gibi yumurtlamam lazimdi. Ama olmadi. Zaten dr gec oluyo yumurtan demisti. Sonra ovulasyon testim bitti. Birdaha da almadim. O yumurta aki gibi olan akintiyi 2 gun yasadim. 3 ve 4 subatti sanirim. Zannedersem o sira yumurtladim. O gunleri de degerlendirdim.
Simdi bekliyorum bakalim :) 10 subatta olmam gerekiyodu ve olmadim. Hatta ocakda 10 gun sogan suyu icmiatim hamile olmasam da adetimi soktursun diye.
evet anladım. çatlama yaşadığından şüphelendiğin 3-4 şubat. işte tam bu günden itibaren 14 gün geçmesi gerekiyor. ama geç döllenme olabileceği için 10 gün de kanda çıkması muhtemel.
evet anladım. çatlama yaşadığından şüphelendiğin 3-4 şubat. işte tam bu günden itibaren 14 gün geçmesi gerekiyor. ama geç döllenme olabileceği için 10 gün de kanda çıkması muhtemel.
Üzgünüm canım bunun tek açıklaması kimyasal gebelik olabilirKızlar 2 gün önce kan testi sonucum 19.10 idi şuan 11.80 olmuş çok kötü oldum ya sizce neden aranızda böyle olan oldu mu?
Cevap lütfen
O ne demek nasıl oluyor yani bilgi verebilir misin?Üzgünüm canım bunun tek açıklaması kimyasal gebelik olabilir
kimyasal sanırımKızlar 2 gün önce kan testi sonucum 19.10 idi şuan 11.80 olmuş çok kötü oldum ya sizce neden aranızda böyle olan oldu mu?
Cevap lütfen
Simdi eski mesajlarima baktim. 5 subatta az. 6 subatta yogun akintim olmus. 5-6-7 degerlendirdim. Zaten 14 ocakdan beri 2 gunde bir degerlendirdik.
O zaman 7 subat diyelim. 14 gun daha 21 yapar. 20 subata kadar gelmezse test yaptiririm. 20 ye daha cok var insallah olmam(
Canimsin cok tesekkur ederim. Kafamdaki sorulari yanitladin :)
Şöyleki bhcg 25i geçmiyo adete yakında düşüş gösteriyo yani bebek sağlıksız oldıiuğundan gelişmiyo ve adetle atılıyo yani bazı kadınlar adetten farksız olduğundan anlamıyo bile bazılarında ise adetten daha fazla kanama oluyo.2 gün sonra oşmazsan bi daha baktır benceO ne demek nasıl oluyor yani bilgi verebilir misin?
Şöyleki bhcg 25i geçmiyo adete yakında düşüş gösteriyo yani bebek sağlıksız oldıiuğundan gelişmiyo ve adetle atılıyo yani bazı kadınlar adetten farksız olduğundan anlamıyo bile bazılarında ise adetten daha fazla kanama oluyo.2 gün sonra oşmazsan bi daha baktır bence[/QUOTE
Doktor da öyle dedi ama gitmeyecegim çünkü çok kötü oluyorum sonucu görünce demek ki kismet değilmiş hayirlisi olsun...ama kesin öyle demi artmaz tekrar
Ben bu yüzden elimin altında kan alabilme durumum varken erken almadım hiç hep bat günü aldım kendimden.hemşireyim bu arada.canım sağlıklı gebelikte 1 günde 2 katına çıkması lazım lütfen üzülme evde idrar testi yap 2 gün sonra koyulaşma olursa kan yaptır hala silikse adetin ne zaman normalde
Yok durumunu anlıyorum geç döllenme desem yükselmesi lazımdı düşmemeliydi.2 testin markası aynımıydıki her testin duyarlılığı farklı kimi 10 a duyarlı kimi 25 e dua et canım 2 gün spnra bi idrar testi daha yap aynı marka olsunDün olması lazımdı olmadi bugünü baz alayım dedim yine birşey yok sancim var ama basim dönüyor 3-4 gün önce idrar testi cok silik çıkmıştı bugün sabah yaptim o güne göre daha belirgindi anlamadim arkadaşim cok ısrar etti git test yap diye ben cok erken olabilir diye düşünüyorum kızımda da keseyi gec görmüştük ama degerleri hatırlamıyorum cok uzun oldu kusura bakma lütfen
Yok durumunu anlıyorum geç döllenme desem yükselmesi lazımdı düşmemeliydi.2 testin markası aynımıydıki her testin duyarlılığı farklı kimi 10 a duyarlı kimi 25 e dua et canım 2 gün spnra bi idrar testi daha yap aynı marka olsun
Hayırlısı olsun cİnan artık şu 1 hafta bir şey yapmak istemiyorum testlerim aynı marka bekleyeyim diyorum ama içimden bir ses hamilesin diyor ben buna inanmak ve kendimi buna odaklamak istiyorum günlerdir herşeyi araştırıyorum kafam çok karıştı bir daha araştırma yapmayacağım ay çok özür dilerim çok gerildim...
Valla silik bir çizgi görünüyor bariz arkadaşım. Hadi inşallahKızlarrrrr sabah yapmiştim gebelik testi adetime 4-5 gun var ilk yaptığımda hic bisey yoktu aksam eve geldigimde böyle bisey gördüm silik gibi geldi bana sizce ne bu nasıl yorumlayabilrisinizzz ?? Gerçi testlerde 10 dkkadan sonrasıni kaale almayın diyorlar ama kafam karıştı
Hayırlısı olsun c
Valla silik bir çizgi görünüyor bariz arkadaşım. Hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?