- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.261
M Mutlu ve huzurlu canım üzülme tatlım ama kimyasal gebelik olmuş aslında gebelik değil sağlıksız dollenme diyelim bende eylülde 17.86 gördüm 2gun sonra adet oldum sonuç 6.45 falandi bide ben romatizma icin kontrole gitmiştim o zaman tesadüf öğrendim hamileligi hani o zaman ogrenmesem kimyasal gecirdigimi bile bilmicektim ilk korunmasiz ay olunca hamilelik olur bile düşünmüyordum demem o ki canım daha embriyo falan olusmadan spermler geri atiliyo tatlım sıkma canını allahim kısmet etmemis demekki
Hayırlısı olsun c
Sagol canım
Valla silik bir çizgi görünüyor bariz arkadaşım. Hadi inşallah
Bekle bakalım ben dediğim gibi öğrendim ve 2gun sonra adet oldum sende değer dustukce olursun galiba olmazsan bi doktora gidersin bunlar bizim küçük imtihanlarimiz allahim kaldiramayacagimiz şeylerle imtihan etmesin inşallah canımHakkımda hayırlısı olsun artık başka birşey diyemiyorum peki şimdi regli olmadım birkaç gün daha olmazsam ne yapayım?Yani söktürücü felan mı kullanmam lazım..
14 gunnn.. Offf cok fazlaa
Kızlarrrrr sabah yapmiştim gebelik testi adetime 4-5 gun var ilk yaptığımda hic bisey yoktu aksam eve geldigimde böyle bisey gördüm silik gibi geldi bana sizce ne bu nasıl yorumlayabilrisinizzz ?? Gerçi testlerde 10 dkkadan sonrasıni kaale almayın diyorlar ama kafam karıştı
canımm hamilesin Allah ın izniyle :))) bence ilk fırsatta gidip kan vermelisin.
Bekle bakalım ben dediğim gibi öğrendim ve 2gun sonra adet oldum sende değer dustukce olursun galiba olmazsan bi doktora gidersin bunlar bizim küçük imtihanlarimiz allahim kaldiramayacagimiz şeylerle imtihan etmesin inşallah canım
Yaaaaa hadi inşallah yarabbimm :)
Adetime 3 gun kaldı 2 Şubat'ta gördüm çift çizgiyi olmassa pazartesi gidip kan verim bi :))
Sabredebilcekmisinben olsam hemen koşa koşa gderdim
tekrarlasana testi.Yaaa canım tam emin olamıyorum ki belirli belirsiz çıkmış ya kendimi umitlendirmek istemiyorum açıkcası :)) bu şekilde görüp hamile kalan var mi sen biliyomusun hic :)
Allah bağışlasın canım benimde 6 yaşında bir kızım varAmin canım bu 4.denememiz 2 ay önce de adet gecikmem oldu ama test yapmak istemedim sonra şiddetli bir agrı ile regli oldum acaba ondada böylemi oldu ben hafta içi çalıştığım için doktora gitmem mümkün değil acaba yarın doktora gitsem mi?6 yaşında kızım 4 yıl kadar dogum kontrol hapı kullandığım için 5 ay önce doktora gittim kontrol amaçlı bir sorun yok vermiş olduğum tarihlerde ilişki olsun olmaz ise ocak-şubat gibi gel dedi belki ilaç felan verir sence gideyim mi?
ay canım hamılesın heralde hayırlı olsun :)Kızlarrrrr sabah yapmiştim gebelik testi adetime 4-5 gun var ilk yaptığımda hic bisey yoktu aksam eve geldigimde böyle bisey gördüm silik gibi geldi bana sizce ne bu nasıl yorumlayabilrisinizzz ?? Gerçi testlerde 10 dkkadan sonrasıni kaale almayın diyorlar ama kafam karıştı
tekrarlasana testi.
ay canım hamılesın heralde hayırlı olsun :)
Allah bağışlasın canım benimde 6 yaşında bir kızım varbelki o gecikme oldugundada kimyasal yaşadın bilemeyiz benimde geçtiğimiz iki ay ara lekelenme oldu gecen ay doktora gittim muhtemelen yumurta catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dedi yumurtalarda gayet iyi çalışıyor herşey normal dedi 2ay daha dene olmazsa tedaviye baslariz dedi ama ben henüz tedaviyi uygun bulmuyorum çünkü bu 4. Ayimiz doktor kimyasaldan sayarak süreyi cok sayıyor oysa kimyasal olduğunda 1ay normal adet gör demişti kisaca kasim aralik ocak olmadi bu ay kısmet bence sende biraz bekle yada git hani anlatirsin hcg yüksekti değer düştü falan ben mesala 4 aydır progestan fitil kullanıyorum en mantiklisi git doktora
bugun nıye yapmıyosun. bizide heyecanlandırdın şimdi. Acilinden yapInşallah Öyledir canım yaaa burda okudum cok bu şekilde cok silik olup hamile kalan bakalım Yarin sabah tekrar yapcam testi Hayırlısı olsun insallahhh yaaaa :)
bugun nıye yapmıyosun. bizide heyecanlandırdın şimdi. Acilinden yap
bilemedim ben onuSizde beni heycanlandirdiniz valla yaaaaisteyim suan bide sabah ilk idrarla yapın diyorlar yapsam çıkar mi ki acaba bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?