Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar slm
esimin sperm testinde likefaksiyon süresi diye bişiy 20 dk olması gerekirken 60dk çıktı üroloğa gittik sperm sayısı çok iyi dedi ama tekrar bi test istiyorum dedi sonra kadın doğum doktoruma çıktık anlattım durumu bana tedaviye başlayalım sana dedi kolomen verdi aslında yumurtlama problemim yok desteklemek için galiba sormak istediğim acaba çatlatma iğnesi yapıcakmı bide yumurtam geliştimi diye 17 sinde gel dedi alttan mı muayene edermi tırsıyorum alttan muayene olmaya

Hakkımda hayırlısı olsun artık başka birşey diyemiyorum peki şimdi regli olmadım birkaç gün daha olmazsam ne yapayım?Yani söktürücü felan mı kullanmam lazım..

Hakkımda hayırlısı olsun artık başka birşey diyemiyorum peki şimdi regli olmadım birkaç gün daha olmazsam ne yapayım?Yani söktürücü felan mı kullanmam lazım..
Bekle bakalım ben dediğim gibi öğrendim ve 2gun sonra adet oldum sende değer dustukce olursun galiba olmazsan bi doktora gidersin bunlar bizim küçük imtihanlarimiz allahim kaldiramayacagimiz şeylerle imtihan etmesin inşallah canım

canımm hamilesin Allah ın izniyle :))) bence ilk fırsatta gidip kan vermelisin.

Amin canım bu 4.denememiz 2 ay önce de adet gecikmem oldu ama test yapmak istemedim sonra şiddetli bir agrı ile regli oldum acaba ondada böylemi oldu ben hafta içi çalıştığım için doktora gitmem mümkün değil acaba yarın doktora gitsem mi?6 yaşında kızım 4 yıl kadar dogum kontrol hapı kullandığım için 5 ay önce doktora gittim kontrol amaçlı bir sorun yok vermiş olduğum tarihlerde ilişki olsun olmaz ise ocak-şubat gibi gel dedi belki ilaç felan verir sence gideyim mi?

Allah bağışlasın canım benimde 6 yaşında bir kızım var belki o gecikme oldugundada kimyasal yaşadın bilemeyiz benimde geçtiğimiz iki ay ara lekelenme oldu gecen ay doktora gittim muhtemelen yumurta catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dedi yumurtalarda gayet iyi çalışıyor herşey normal dedi 2ay daha dene olmazsa tedaviye baslariz dedi ama ben henüz tedaviyi uygun bulmuyorum çünkü bu 4. Ayimiz doktor kimyasaldan sayarak süreyi cok sayıyor oysa kimyasal olduğunda 1ay normal adet gör demişti kisaca kasim aralik ocak olmadi bu ay kısmet bence sende biraz bekle yada git hani anlatirsin hcg yüksekti değer düştü falan ben mesala 4 aydır progestan fitil kullanıyorum en mantiklisi git doktora

ay canım hamılesın heralde hayırlı olsun :)

Cümlemizin çocuklarını Allah bağışlasın canım dün çok kötüydüm eşime ben test yapmak istersem ve doktora gitmek istersem beni engelle demiştim asla gitmeyeceğim dedim :) ikna edebilirsem yarın gideyim en azından aklımda kalmasın bana folik asit vermişti 4 aydır kullanıyorum yeni bitti belki tekrar ilaç verir bakalım artık hayırlısı sende varmı birşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…