Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim daha yumurtlama günü bugünlerde canım dün akıntı geldi akşam degerlendirdik bugünde karnim adet olacakmisim gibi agriyo yine akıntı geldi sperm değil galiba hanim sperm seffaf oluyordu bu yine sarımsı gibi sol kasigimda sanciyo dünden kalanlar tutarsa kismet artik folik asit bende 4 aydır kullanıyorum bittikce alıyorum

İnşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik olur canım artık böyle diyorum :) ben folik asiti 2 günde bir tane alıyorum doktor öyle demişti sen nasıl kullanıyorsun?

Yaa benim bundan da silikti , hamile çıktım düşün yanii Ama ben artık kimseye öğrendin gidip kan ver demiyorum çünkü bi kere kan verince iki gün sonra acaba yükseldi mi diye meraktan çatlıyor insan , ben bu merak yüzünden 3 kere beta hcg yaptırdım da doktordan paparayı yiyince aklım başıma geldi

Yaaa söylediklerinizle nasıl motive oldum suan anlatamammmm 2 Şubat'ta yumurtalama oldu 3-4 günde bi ovulasyon testide yapıyorum ikinci çizgi ne silik nede cok belirgin cikiyo. canım sen adete kac gun kala yaptın gebelik testi silik çıktı

Yaaa canım tam emin olamıyorum ki belirli belirsiz çıkmış ya kendimi umitlendirmek istemiyorum açıkcası :)) bu şekilde görüp hamile kalan var mi sen biliyomusun hic :)

Yaaa olmaz olurmuuu kaç kişi var bu forumda en azından. Benim arkadaşımda da çok silik çıktı çöpe atmış negatif diye bi açmış çöp atmak içinbi bakim tkrar demiş 2 saat sonra falan silik çıktı şimdi 7 haftalık hamile herşey sağlıklı

İnşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik olur canım artık böyle diyorum :) ben folik asiti 2 günde bir tane alıyorum doktor öyle demişti sen nasıl kullanıyorsun?
Günde 1 canım sabahlari ac karnina içiyorum gecen ay gidince sordum dewam edeyimmi diye evet iç hamile kalınca görüşürüz dedi :))

Yarin sabah yapicam inşallah çizgi belirgin olur olumlu seyler yazarım buraya beni cok heycanladirdi söyledikleriniz böyle orneklerde olunca hayirlisi bakalım insallahhhhh

Benim test işi uzun biraz :)) Gg'den ovü testiyle beraber ultra erken gebelik testi almıştım iki tane , ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyordu üstünde , denilen zamanda yaptım , çizgi filan yok hatta geldim burda yazdım dedim bu ayda olmadı filan. Neyse aradan zaman geçti 2 şubatta ikinci testi yaptım , ultra silik bir çizgi çıktı epey vakit bütün aileye ordaki o çizginin varlığını sorgulattım Sonrasında ise 6 şubatta yani adet olmam gereken günde normal gebelik testi yaptım sonuç pozitifti.

Inşallah vardır biseyler sevincim ikiye katlanır yaaa sizler tecrubelisiniz Hayırlısı olur insallahhhhhhh

Can
Hakkımda hayırlısı olsun artık başka birşey diyemiyorum peki şimdi regli olmadım birkaç gün daha olmazsam ne yapayım?Yani söktürücü felan mı kullanmam lazım..
Canım bence adetinin 1. Gününden itibaren 36 gün say , eğer adet olmazsan Dr a Git. Kafana göre söktürücü kullanma sakın

Can

Canım bence adetinin 1. Gününden itibaren 36 gün say , eğer adet olmazsan Dr a Git. Kafana göre söktürücü kullanma sakın

Yok zaten doktor birşey demeden asla kullanmam o halde yarın 34.gün oluyor hafta içi çalıştığım için doktora gidemem en iyisi yarın gitmek bakalım ne diyecek?
Nedense hala ümidim var...

Yok zaten doktor birşey demeden asla kullanmam o halde yarın 34.gün oluyor hafta içi çalıştığım için doktora gidemem en iyisi yarın gitmek bakalım ne diyecek?
Nedense hala ümidim var...
Yarın git o zaman canım. Anlar o zaten.inşallah herşey gönlünde olur, bizlerde senin sevincinle mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…