- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.281
bilemedim ben onuo zaman sabredicez napalım. aksam al gıderken sabah yap. beklemedeyız merkezz
Benim daha yumurtlama günü bugünlerde canım dün akıntı geldi akşam degerlendirdik bugünde karnim adet olacakmisim gibi agriyo yine akıntı geldi sperm değil galiba hanim sperm seffaf oluyordu bu yine sarımsı gibi sol kasigimda sanciyo dünden kalanlar tutarsa kismet artikCümlemizin çocuklarını Allah bağışlasın canım dün çok kötüydüm eşime ben test yapmak istersem ve doktora gitmek istersem beni engelle demiştim asla gitmeyeceğim dedim :) ikna edebilirsem yarın gideyim en azından aklımda kalmasın bana folik asit vermişti 4 aydır kullanıyorum yeni bitti belki tekrar ilaç verir bakalım artık hayırlısı sende varmı birşey?
Benim daha yumurtlama günü bugünlerde canım dün akıntı geldi akşam degerlendirdik bugünde karnim adet olacakmisim gibi agriyo yine akıntı geldi sperm değil galiba hanim sperm seffaf oluyordu bu yine sarımsı gibi sol kasigimda sanciyo dünden kalanlar tutarsa kismet artikfolik asit bende 4 aydır kullanıyorum bittikce alıyorum
imkanın varsa yap canımBelki Dayanamayıp Alıp Yaparım içim bi hoş oldu ya sizin yazdıklarınızida okudukcaaa
Kızlarrrrr sabah yapmiştim gebelik testi adetime 4-5 gun var ilk yaptığımda hic bisey yoktu aksam eve geldigimde böyle bisey gördüm silik gibi geldi bana sizce ne bu nasıl yorumlayabilrisinizzz ?? Gerçi testlerde 10 dkkadan sonrasıni kaale almayın diyorlar ama kafam karıştı
Yaa benim bundan da silikti , hamile çıktım düşün yaniiAma ben artık kimseye öğrendin gidip kan ver demiyorum çünkü bi kere kan verince iki gün sonra acaba yükseldi mi diye meraktan çatlıyor insan , ben bu merak yüzünden 3 kere beta hcg yaptırdım da doktordan paparayı yiyince aklım başıma geldi
Yaaa canım tam emin olamıyorum ki belirli belirsiz çıkmış ya kendimi umitlendirmek istemiyorum açıkcası :)) bu şekilde görüp hamile kalan var mi sen biliyomusun hic :)
Günde 1 canım sabahlari ac karnina içiyorum gecen ay gidince sordum dewam edeyimmi diye evet iç hamile kalınca görüşürüz dedi :))İnşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik olur canım artık böyle diyorum :) ben folik asiti 2 günde bir tane alıyorum doktor öyle demişti sen nasıl kullanıyorsun?
Yaaa olmaz olurmuuu kaç kişi var bu forumda en azından. Benim arkadaşımda da çok silik çıktı çöpe atmış negatif diye bi açmış çöp atmak içinbi bakim tkrar demiş 2 saat sonra falan silik çıktı şimdi 7 haftalık hamile herşey sağlıklı
Yaaa söylediklerinizle nasıl motive oldum suan anlatamammmm2 Şubat'ta yumurtalama oldu 3-4 günde bi ovulasyon testide yapıyorum ikinci çizgi ne silik nede cok belirgin cikiyo. canım sen adete kac gun kala yaptın gebelik testi silik çıktı
Günde 1 canım sabahlari ac karnina içiyorum gecen ay gidince sordum dewam edeyimmi diye evet iç hamile kalınca görüşürüz dedi :))
Benim test işi uzun biraz :)) Gg'den ovü testiyle beraber ultra erken gebelik testi almıştım iki tane , ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyordu üstünde , denilen zamanda yaptım , çizgi filan yok hatta geldim burda yazdım dedim bu ayda olmadı filan. Neyse aradan zaman geçti 2 şubatta ikinci testi yaptım , ultra silik bir çizgi çıktı epey vakit bütün aileye ordaki o çizginin varlığını sorgulattımSonrasında ise 6 şubatta yani adet olmam gereken günde normal gebelik testi yaptım sonuç pozitifti.
Eki Görüntüle 1413119
Canım bence adetinin 1. Gününden itibaren 36 gün say , eğer adet olmazsan Dr a Git. Kafana göre söktürücü kullanma sakınHakkımda hayırlısı olsun artık başka birşey diyemiyorum peki şimdi regli olmadım birkaç gün daha olmazsam ne yapayım?Yani söktürücü felan mı kullanmam lazım..
Can
Canım bence adetinin 1. Gününden itibaren 36 gün say , eğer adet olmazsan Dr a Git. Kafana göre söktürücü kullanma sakın
Normalde tok karnina gündüz iciyordum burdan okudugum kadariyla arkadaşlar sabah ac iciyomus bende acaba benmi yanlis biliyorum diyerek ac karnina döndümNeden aç karnına ben akşam uyumadan önce içiyorum İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım bu ay :)
Normalde tok karnina gündüz iciyordum burdan okudugum kadariyla arkadaşlar sabah ac iciyomus bende acaba benmi yanlis biliyorum diyerek ac karnina döndüm
Çok komigiz yahu doktorun dediğini bırakıp buraya göre uygulama yapiyoruzAnladım canım bende öyle yapayım o zaman :)
Yarın git o zaman canım. Anlar o zaten.inşallah herşey gönlünde olur, bizlerde senin sevincinle mutlu oluruzYok zaten doktor birşey demeden asla kullanmam o halde yarın 34.gün oluyor hafta içi çalıştığım için doktora gidemem en iyisi yarın gitmek bakalım ne diyecek?
Nedense hala ümidim var...
Çok komigiz yahu doktorun dediğini bırakıp buraya göre uygulama yapiyoruzne güzel valla...
Yarın git o zaman canım. Anlar o zaten.inşallah herşey gönlünde olur, bizlerde senin sevincinle mutlu oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?