Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar ben yine geldim.Gecen ay kimyasal gebelikten sonra basladim yine calismalara.ama bu ay hevessizim sanki testlere zorla basladim.gecen ay 14.gun iki cizgiyi gordum.ama bu ay 17.gunumde yani dun cift cizgiyi gordum.gercekten farklilik gosterebiliyormus kizlar.bu testimin resmi

Eklentiler

• 20150212_135943.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaslar bugun ayin 13 u, bigunle birlikte adetim 3 gun gecikti. 20 sine kadar adet olmazsam kanda gebelik yaptircam.

Yalniz 2 sabahtir adet oldum olucam diyorum. Ama olmuyor. Kasiklarimda adet agrisi. Hatta adetim gelecekmis gibi bi his oluyo. Hani gelirken anlarsiniz ya geldigini. Oyle bir his oluyo ama gelen giden yok. Akintim var. Normal seffaf. Cok degil ama var yani. Yumurtluyo da olamam. Muhtemelen 5-6 sinda yumurtladim.

Bu ne simdi ?

evet canım. ben de şaşırmıştım .aynen Aralık ayında 14. günde, Ocakta 17. günde gördüm canım. adetimde gecikti. 12 şubatta olmam lazımdı. hala olmadım. demekki ona göre 3 gün atacak adet ilk kez gecikme yaşayacağım için önemsemiyorum. korunduğum içinde şüphe yok. bekliyorum

Canım 20sini niye bekliyorsun en azından bir idrar tahlili yapsan? Adetin geciktiğine göre çıkar varsa. İnşallah bebeğin vardır canım

Tabi bide gecikme olaylari ayroca kafa karistiriyo.duzenli adet oluyorsak eger neden yumurtlamanin tam 14. Gununde adet olmuyoruz.Bi karisiklik var bu iste ama

Canım 20sini niye bekliyorsun en azından bir idrar tahlili yapsan? Adetin geciktiğine göre çıkar varsa. İnşallah bebeğin vardır canım

Canim ben gec yumurtluyorum. Normal seyirde degil

25 ocakda olmasi gereken yumurtlama 6 subattta oldu. 10 ocakda idrar testi yaptim negatifti. 7-8 gibi dollenme olduysa, yani gec dollenmeyse eger ki hamileysem oyle bekliyorum, 20 sinde ancak cikar...

Cok tesekkurler. Hepimiz sevinelim insallah. Sence bu adet gelecekmis gibi olup gelmeme belirti olabilir mi ve akinti?

Dolore canim nasilsin?? Nasil gidiyor ne durumdasin tam olarak? Ben bugun itibari ile yumurtlamis bulunmaktayim

Tabi bide gecikme olaylari ayroca kafa karistiriyo.duzenli adet oluyorsak eger neden yumurtlamanin tam 14. Gununde adet olmuyoruz.Bi karisiklik var bu iste ama
yok canım. duzenli olmıcak ıste bu ay. ben hep takip ederim. testi 2 aydır yapıyorumda. 28 de 1 olurum. ama bu ay gecikti.3 gün gecikcek seninde. yumurtlama sonrası süre sabit oluyomuş çünkü. ben de öle diyodum olmaz benim 28 de 1 olur mumkun degıl dedim . ama oldu demek bazen bozulabılıyomus. stres , hava kosulu vs etkılıyormus ya. ondan sanırım. ablam dusuk dogum yaptı. benım kafa ondan gıttı. aft lar fılan cıktı 10 gunde zor gectı. vucud dısarı vuruyor bır sekılde. bu durumuda ona baglıyorum.

Canım 20 siymiş gerçekten mantıklı söylediğin.
Bak ben kaç aydır deniyorum bir kere hiç belirtim olmadı adetim 15gün gecikti hamile değildim.
Bir kere adet gelecek gibi oldu gelmedi gelmedi sonra tam gününde geldi yine hamile değildim.
Bir kere de kasık ağrım oldu göğüs hassasiyeti damar belirginleşmesi idrarda tortu vs vs batın ertesi günü adet oldum yine hamile değilim.
Ben bunları yaşadım.Aynılarını yaşayıp da hamile çıkan da oldu. Belirtileri hiiiiç kafana takma canım bebeğin gelip gelmediğini yalnızca Allah bilir. Bir hafta başka şeyler düşün sıkma canını.
Biraz uzun biraz da olumsuz oldu canım kusura bakma.

Canim cok tesekur ederim vakit ayirip yazmissin. İnsallah bekleyip gorecegim ama aklimi kemiriyor elimde degil.

Yine de takmamaya calisacagim. Cok sagol. İnsallah hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza ...

Canim cok tesekur ederim vakit ayirip yazmissin. İnsallah bekleyip gorecegim ama aklimi kemiriyor elimde degil.

Yine de takmamaya calisacagim. Cok sagol. İnsallah hayirlisiyla kavusuruz yavrularimiza ...
Rica ederim canım her zaman yardımcı olmaya çalışacağım.Güzel haberlerini bekliyorum

Canımmm dün gece aklıma geldin napıyo acaba diyee hoşgeldinnnnnnnn tekrar bak bana umudumuzu kaybetmiyoruz birbirimize destek oluyoruz Bu ay inşallah güzel haberler alırız. Bende dua ediyorum hep o gebelik testini yapcağım gün yine tırsmam inşallah

Dolore canim nasilsin?? Nasil gidiyor ne durumdasin tam olarak? Ben bugun itibari ile yumurtlamis bulunmaktayim

Canımmm testim yok pazar günü arkadaşımdan alıcam ve başlıycam bugün adetimin 16.günü. test yapamadım ama bariz belirti veriyorum o belirtilerde yok. tam pazar günü başlamam mantıklı olcak gibi. bekliyorum yine. ömrümüz beklemekle geçiyo. bi yandan da dua ediyorum. Dün mübarek gecede namazımı kıldım Kur'an okudum ve burdaki herkese Allah şahit dua ettim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı ve tez zamanda inşallah.

Kızlar bana bi yardim edin dün akıntı oldu ve ilişkiye girdik bugünde akintim var hele kasiklarim gaz sancisi gibi kimildarken batiyo namazi zor kılıyorum şimdide öyle çok yoğun sarımsı bi akıntım oldu bugünde degerlendirmelimiyim yani dünkü akinti ne bugünkü akinti ve sanci ne oluyo benim gibi olan varmı

Allsh

Ben bu akıntı ve sancıyı ilişki sonrası bi iki gün yaşıyorum. Benimde hep tek taraflı sancım oluyo.Akıntımda aynı şekilde.

Büyük ihtimalle yumurtlama sancıdıdır arkadaşım

Canim hos geldin ayni gunde yumurtlamisisz bende cift cizgiyi gordum bu gun insallah bu ay yuzumuz guler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…