Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar merhaba. Bu benim dün yaptığım ovülasyon testim. Pozitif olduğunu düşünerek dün gece eşimle temasta bulunduk. Bugünden sonrası ve test hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.

Eklentiler

• 20150212_204626.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 105
  • 20150212_204651.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 106
Ben bu akıntı ve sancıyı ilişki sonrası bi iki gün yaşıyorum. Benimde hep tek taraflı sancım oluyo.Akıntımda aynı şekilde.
Benimde dün ilişki oldu muhtemelen yumurtlama günü dün diye biliyorum çünkü geçen ay 25 günde adet oldum dünde 11. Gün akıntımda gelince yumurtlama günü demiştim bugün hem akıntı yoğunlaştı hemde kasiklarda gaz sancısı gibi ağrı hani belki akıntı yoğunluğu fazla spermler atiliyo ikisi birleşti desem sarımsı bi akıntı sence bugünde degerlendirmelimiyim

Benimde sarımsı bi akıntı oluyo :) ve konuyla alakası yok biliyorum ama ilişki sonrası çok ağrım oluyo benim sizinde oluyomu yaaa ? Bugünde değerlendir bişey kaybetmezsin belki kazanırsın bile :))) ama besin depola mutlaka türk kahvesi içir bi iki saat önce. muz havuç vs. yedir.

Valla bilemiyorumki canım. Sana bağlı. İster bugün değerlendir istersen yarın. Zaten dünü değerlendirmişsin. Yani tamamen sana kalmış. Diyorsanki garanti olsun; o zaman değerlendir

İlişki sonrası nasıl bir ağrı oluyo canım? Karnındamı, kasıklarındamı?

Türk kahvesi aklımda canım yazık valla kocislere :) en sevdikleri duyguyudan bile bizim sayemizde bikacaklar ilişki sonrasida yumurtlama zamani agrim oluyo canım diğer zamanlar bi sorun yok

Valla bilemiyorumki canım. Sana bağlı. İster bugün değerlendir istersen yarın. Zaten dünü değerlendirmişsin. Yani tamamen sana kalmış. Diyorsanki garanti olsun; o zaman değerlendir
Hani bugün sabah yumurtlama oldu desem yarin aksama ilişki kalacak ve belki yumurta canlılığını yitirecek ben bugün ya kısmet ya nasip diyip denemeliyim gerisi allahin takdiri...

i
lişkiden sonra adet agrısı... bende hamile iken bunu yasadım.. hamiş oldgumu bilmiyordum.. hadşi hyrlısı:)

anım ben 28 ocakta yumurtladım.. şubat 1 gibi ilişkiye girdik yani artık yumrtamın canlı kalmadıgını düşündüğüm zaman.. düşün adetime daha 11 gün vardı.. afedresin ilişkiyi yaşarken adet sancısı bele kasıklara vururya aynen oyle.. yani ilişki boyunca agrıdı.. yeminle aglıycaktım.. dedim 11 gun var niye adet sancısı oldu şimdi? 1 hafta sonra sadece bir gun suren garip bi durum oldu.. sanki biri vajina girişime bıcak saplıyordu alttan birkaç saniyelik... aradan zaman geçti yumurtlama akıntısını andıran ama uzamayan şeffaf akıntım oldu.. adet olcam sandım.. adet gunme 2 gun kala adet sancısından mahvoldum .. kesin oluyorum dedim.. ama olomadım.. ne merak edersen sor canım cevaplarım

Benimde tahmini yumurtlama günü dündü ve ilişkiye girdik bugünde akintim çoğaldı seffaf ve sarimsi karisik gibi hani fazla spermler atiliyo ondan karışık desem anlamadimda ogleden beride kasiklarimda bi sanciki anlatamam hani usuttum gaz sancisi yaşıyorum desem kış boyu corap pandif patik sürekli giyiyorum esime dedim bugünde bi deneyelim garibim yinemi diyo hahahaaa eskiden o ister ben yanasmazdim.simdi konum değişti valla çok komik döllenme oldu desem oda değil dün yumurta catladi bugun yumurtlama falanmi bidr ben bu ay kendimi dinlemicektim

Benimde gecen ay kimyasal gebelik cikti.9 gun kanamam oldu ondan sanirim sasti dengem

Canim benim cok incesin gercekten.benimde heo aklimdaydin ama bi sure girmek istemedim siteye kafam iyice dagilsin diye.insallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)

kimisi erken belirti veriyormuş sende onlardan olabilirsin.. ilişkilerine dikkat et canım.. asla gun sayma.. kafana çok takma Allah kerim.. akıntı spermler olabilir.. kokulu kaşıntılı değilse problem yok... sakın ilaç içme ağır kaldırma bakalım Allah büyük.. hayırlı haberlerle gel inşl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…