- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.321
Yani bugünde degerlendirmelimiyim canım hani ağrı batma falan oluyodu bu mübarek gaz sancısı gibi çok rahatsızlık yarattıBüyük ihtimalle yumurtlama sancıdıdır arkadaşım
Benimde dün ilişki oldu muhtemelen yumurtlama günü dün diye biliyorum çünkü geçen ay 25 günde adet oldum dünde 11. Gün akıntımda gelince yumurtlama günü demiştim bugün hem akıntı yoğunlaştı hemde kasiklarda gaz sancısı gibi ağrı hani belki akıntı yoğunluğu fazla spermler atiliyo ikisi birleşti desem sarımsı bi akıntı sence bugünde degerlendirmelimiyimBen bu akıntı ve sancıyı ilişki sonrası bi iki gün yaşıyorum. Benimde hep tek taraflı sancım oluyo.Akıntımda aynı şekilde.
Benimde dün ilişki oldu muhtemelen yumurtlama günü dün diye biliyorum çünkü geçen ay 25 günde adet oldum dünde 11. Gün akıntımda gelince yumurtlama günü demiştim bugün hem akıntı yoğunlaştı hemde kasiklarda gaz sancısı gibi ağrı hani belki akıntı yoğunluğu fazla spermler atiliyo ikisi birleşti desem sarımsı bi akıntı sence bugünde degerlendirmelimiyim
Valla bilemiyorumki canım. Sana bağlı. İster bugün değerlendir istersen yarın. Zaten dünü değerlendirmişsin. Yani tamamen sana kalmış. Diyorsanki garanti olsun; o zaman değerlendirBenimde dün ilişki oldu muhtemelen yumurtlama günü dün diye biliyorum çünkü geçen ay 25 günde adet oldum dünde 11. Gün akıntımda gelince yumurtlama günü demiştim bugün hem akıntı yoğunlaştı hemde kasiklarda gaz sancısı gibi ağrı hani belki akıntı yoğunluğu fazla spermler atiliyo ikisi birleşti desem sarımsı bi akıntı sence bugünde degerlendirmelimiyim
İlişki sonrası nasıl bir ağrı oluyo canım? Karnındamı, kasıklarındamı?Benimde sarımsı bi akıntı oluyo :) ve konuyla alakası yok biliyorum ama ilişki sonrası çok ağrım oluyo benim sizinde oluyomu yaaa ? Bugünde değerlendir bişey kaybetmezsin belki kazanırsın bile :))) ama besin depola mutlaka türk kahvesi içir bi iki saat önce. muz havuç vs. yedir.
Türk kahvesi aklımda canım yazık valla kocislere :) en sevdikleri duyguyudan bile bizim sayemizde bikacaklarBenimde sarımsı bi akıntı oluyo :) ve konuyla alakası yok biliyorum ama ilişki sonrası çok ağrım oluyo benim sizinde oluyomu yaaa ? Bugünde değerlendir bişey kaybetmezsin belki kazanırsın bile :))) ama besin depola mutlaka türk kahvesi içir bi iki saat önce. muz havuç vs. yedir.
Hani bugün sabah yumurtlama oldu desem yarin aksama ilişki kalacak ve belki yumurta canlılığını yitirecekValla bilemiyorumki canım. Sana bağlı. İster bugün değerlendir istersen yarın. Zaten dünü değerlendirmişsin. Yani tamamen sana kalmış. Diyorsanki garanti olsun; o zaman değerlendir
İlişki sonrası nasıl bir ağrı oluyo canım? Karnındamı, kasıklarındamı?
lişkiden sonra adet agrısı... bende hamile iken bunu yasadım.. hamiş oldgumu bilmiyordum.. hadşi hyrlısı:)Benimde sarımsı bi akıntı oluyo :) ve konuyla alakası yok biliyorum ama ilişki sonrası çok ağrım oluyo benim sizinde oluyomu yaaa ? Bugünde değerlendir bişey kaybetmezsin belki kazanırsın bile :))) ama besin depola mutlaka türk kahvesi içir bi iki saat önce. muz havuç vs. yedir.
Canım daha ayrıntılı olurmusun ben adetten sonra 2 kez ilişkiye girdim ama bugün yoğun sarımsı akıntı ve kasik agrilarim vari
lişkiden sonra adet agrısı... bende hamile iken bunu yasadım.. hamiş oldgumu bilmiyordum.. hadşi hyrlısı:)
Evet canım sabah 10dan önce gitmen lazım kan toplama kuryeleri 10da kanlari almaya geliyor çünküYaa kizlr sağlık Ocağında gebelik ıcın kan tahlili Yapılıyor mu bilginiz var mi acaba ?
Evet canım ben bizzat yapıyorumYaa kizlr sağlık Ocağında gebelik ıcın kan tahlili Yapılıyor mu bilginiz var mi acaba ?
Benimde tahmini yumurtlama günü dündü ve ilişkiye girdik bugünde akintim çoğaldı seffaf ve sarimsi karisik gibi hani fazla spermler atiliyo ondan karışık desem anlamadimda ogleden beride kasiklarimda bi sanciki anlatamam hani usuttum gaz sancisi yaşıyorum desem kış boyu corap pandif patik sürekli giyiyorum esime dedim bugünde bi deneyelim garibim yinemi diyo hahahaaa eskiden o ister ben yanasmazdim.simdi konum değişti valla çok komik döllenme oldu desem oda değil dün yumurta catladi bugun yumurtlama falanmi bidr ben bu ay kendimi dinlemicektimanım ben 28 ocakta yumurtladım.. şubat 1 gibi ilişkiye girdik yani artık yumrtamın canlı kalmadıgını düşündüğüm zaman.. düşün adetime daha 11 gün vardı.. afedresin ilişkiyi yaşarken adet sancısı bele kasıklara vururya aynen oyle.. yani ilişki boyunca agrıdı.. yeminle aglıycaktım.. dedim 11 gun var niye adet sancısı oldu şimdi? 1 hafta sonra sadece bir gun suren garip bi durum oldu.. sanki biri vajina girişime bıcak saplıyordu alttan birkaç saniyelik... aradan zaman geçti yumurtlama akıntısını andıran ama uzamayan şeffaf akıntım oldu.. adet olcam sandım.. adet gunme 2 gun kala adet sancısından mahvoldum .. kesin oluyorum dedim.. ama olomadım.. ne merak edersen sor canım cevaplarım
Teşekkürler cnim pazartesi bi gidiyim diyorum:)Evet canım ben bizzat yapıyorum
Benimde gecen ay kimyasal gebelik cikti.9 gun kanamam oldu ondan sanirim sasti dengemyok canım. duzenli olmıcak ıste bu ay. ben hep takip ederim. testi 2 aydır yapıyorumda. 28 de 1 olurum. ama bu ay gecikti.3 gün gecikcek seninde. yumurtlama sonrası süre sabit oluyomuş çünkü. ben de öle diyodum olmaz benim 28 de 1 olur mumkun degıl dedim . ama oldudemek bazen bozulabılıyomus. stres , hava kosulu vs etkılıyormus ya. ondan sanırım. ablam dusuk dogum yaptı. benım kafa ondan gıttı. aft lar fılan cıktı 10 gunde zor gectı. vucud dısarı vuruyor bır sekılde. bu durumuda ona baglıyorum.
Canim benim cok incesin gercekten.benimde heo aklimdaydin ama bi sure girmek istemedim siteye kafam iyice dagilsin diye.insallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)Canımmm testim yok pazar günü arkadaşımdan alıcam ve başlıycam bugün adetimin 16.günü. test yapamadım ama bariz belirti veriyorum o belirtilerde yok. tam pazar günü başlamam mantıklı olcak gibi. bekliyorum yine. ömrümüz beklemekle geçiyo. bi yandan da dua ediyorum. Dün mübarek gecede namazımı kıldım Kur'an okudum ve burdaki herkese Allah şahit dua ettim. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin hayırlı ve tez zamanda inşallah.
kimisi erken belirti veriyormuş sende onlardan olabilirsin.. ilişkilerine dikkat et canım.. asla gun sayma.. kafana çok takma Allah kerim.. akıntı spermler olabilir.. kokulu kaşıntılı değilse problem yok... sakın ilaç içme ağır kaldırma bakalım Allah büyük.. hayırlı haberlerle gel inşl..Benimde tahmini yumurtlama günü dündü ve ilişkiye girdik bugünde akintim çoğaldı seffaf ve sarimsi karisik gibi hani fazla spermler atiliyo ondan karışık desem anlamadimda ogleden beride kasiklarimda bi sanciki anlatamam hani usuttum gaz sancisi yaşıyorum desem kış boyu corap pandif patik sürekli giyiyorum esime dedim bugünde bi deneyelim garibim yinemi diyo hahahaaa eskiden o ister ben yanasmazdim.simdi konum değişti valla çok komik döllenme oldu desem oda değil dün yumurta catladi bugun yumurtlama falanmi bidr ben bu ay kendimi dinlemicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?