- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.341
Canım ben ikinci çizgiyi göremedim. Sanırım yumurtlama günün değilKızlar bana yardımcı olurmusunuz bu gün 13. Günüm ve ovalasyon test sonucum böyle sizce ne yapmalıyım bu günü değerlendirmeli miyim ?
Evet canım yok ki ikinci çizgi böyle uzun bir çizgi varCanım ben ikinci çizgiyi göremedim. Sanırım yumurtlama günün değil
Yok canım sen henüz yumurtlamamışsın. İlinci çizgiyi silik görünce başla gün aşırı çalışmalara. Çift çizgiyi net görene kadar hergün yap testiEvet canım yok ki ikinci çizgi böyle uzun bir çizgi var
İnşallah canım benim allah razı olsun sende allahin izniyle hayirlisiyla bebisini sag salim kucagina alirsin inşallah bakalım bugunude degerlendirdik artik kısmet... dinlemek yok kendimi söz vermiştim kendime sözümü tutmam lazımkimisi erken belirti veriyormuş sende onlardan olabilirsin.. ilişkilerine dikkat et canım.. asla gun sayma.. kafana çok takma Allah kerim.. akıntı spermler olabilir.. kokulu kaşıntılı değilse problem yok... sakın ilaç içme ağır kaldırma bakalım Allah büyük.. hayırlı haberlerle gel inşl..
Tamam canım yarın yapayim bakalım testi yarın evlilik yıl dönümü yarın değerlendirilirYok canım sen henüz yumurtlamamışsın. İlinci çizgiyi silik görünce başla gün aşırı çalışmalara. Çift çizgiyi net görene kadar hergün yap testi
Seni merak etmiştim ama hala devam ediyorsun anladığım kadarıyla inşallah bu ay olurCanim hos geldin ayni gunde yumurtlamisisz bende cift cizgiyi gordum bu gun insallah bu ay yuzumuz guler.
amin ALLAH razı olsun gulum. aynen öyleee dinleme kendini:) beraber kutlıycaz inş bebiş haberiniİnşallah canım benim allah razı olsun sende allahin izniyle hayirlisiyla bebisini sag salim kucagina alirsin inşallah bakalım bugunude degerlendirdik artik kısmet... dinlemek yok kendimi söz vermiştim kendime sözümü tutmam lazım
Bende bugün yaptım tek çizgi adete 1 yada 2 gün varADETİME DAHA İKİ GÜN VAR VE DAYANAMADIM TEST YAPTIM BİŞİY YOK :/ TEK ÇİZGİ GÖRMEK İSTEMİYORUM Kİ BEN :/
Bende bugün yaptım tek çizgi adete 1 yada 2 gün var
çok ilginç canım yaKızlar bugün adetimin 6 günü öylesine ovulasyon testi yaptım sonuç böyle Eki Görüntüle 1415549
Bencedeçok ilginç canım ya
Yumurtlamışsın canım. Kaç gün dürüyor ki adetin. Erken yumurtluyorsun demekkiKızlar bugün adetimin 6 günü öylesine ovulasyon testi yaptım sonuç böyle Eki Görüntüle 1415549
Ayın 9 unda oldum canım dün bittiYumurtlamışsın canım. Kaç gün dürüyor ki adetin. Erken yumurtluyorsun demekki
Bende bugün yaptım tek çizgi adete 1 yada 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?