Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu gün 13. Günüm ve ovalasyon test sonucum böyle sizce ne yapmalıyım bu günü değerlendirmeli miyim ?

Eklentiler

• 20150213_215940.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 105
İnşallah canım benim allah razı olsun sende allahin izniyle hayirlisiyla bebisini sag salim kucagina alirsin inşallah bakalım bugunude degerlendirdik artik kısmet... dinlemek yok kendimi söz vermiştim kendime sözümü tutmam lazım

Canim hos geldin ayni gunde yumurtlamisisz bende cift cizgiyi gordum bu gun insallah bu ay yuzumuz guler.
Seni merak etmiştim ama hala devam ediyorsun anladığım kadarıyla inşallah bu ay olur
benim de bu ay doktor yumurta göremedi ama ovulasyon testi nde çift çizgiyi gördüm 18. Günde 2 gün değerlendirdik ama zannetmiyorum
yumurtanın olusmaması ameliyatın etkisi diye düşünüyorum
acaba bir umut karından ultrasonla baktırmıştım yumurta görünmemiş olabilir mi

amin ALLAH razı olsun gulum. aynen öyleee dinleme kendini:) beraber kutlıycaz inş bebiş haberini

23 ocaktı benim de sat ım. 1 hafta var bat'a. Düşük bir ihtimal bu ay, ama beklemek zor geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…