- 17 Ocak 2015
- 297
- 374
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.361
Kızlar bugün adetimin 6 günü öylesine ovulasyon testi yaptım sonuç böyle Eki Görüntüle 1415549
4 gun boyunca bole mi cikti. ilginc. Ne kadar kaldi.canim adeTe. Bi denesene gebelik testi.canım sonuçlar böyle ama ilk yaptığım da daha netlerdi zamanla soluklaştı önceki günlerin ki. zaten üzerinde de 5 dk sonra ki sonuçları dikkate almayın yazıyor
10 gün var canım umutlanmak istemiyorum üzülmeyim diye ama böyle çift çizgileri görünce de elimde değil umutlanmamak4 gun boyunca bole mi cikti. ilginc. Ne kadar kaldi.canim adeTe. Bi denesene gebelik testi.
10 gün var canım umutlanmak istemiyorum üzülmeyim diye ama böyle çift çizgileri görünce de elimde değil umutlanmamak
Daha koyulasir canim. Yarini degerlendirsen daha iyi . Bencebenim testlerimide yorumlar mısınız biri sabah biride akşam yaptıım testler bugünü değerlendirmeli miyim
evet sabah yine yapayim iki aydır kullanıyorum hala çift çizgiyi görünce hangi günü değerlendirsem diye sasıyorum . ya çatladıysa ya kaçırdıysam die kafayı yicemDaha koyulasir canim. Yarini degerlendirsen daha iyi . Bencesabah bidaha yap.
ee bide 11. günde bu koyuluktaydı hatta biraz daha koyuydu sanki .Daha koyulasir canim. Yarini degerlendirsen daha iyi . Bencesabah bidaha yap.
acaba sizinki kaç gün net çizgi çıktıh
ee bide 11. günde bu koyuluktaydı hatta biraz daha koyuydu sanki .
pazartesi yapcam inşallah olumlu sonuç alırımAnladim caniM. Daha da cok varmis ama. bole ciktiginda hamile olan cok kisiye sahit oldum. valla ben dayanamazdim. yapardim
11.gün net çizgi çıktı . bugünde bi sabah bide aksam yaptım onlarda resimdeki gibileracaba sizinki kaç gün net çizgi çıktı
Yani canim dun daha koyuysa dun catlamistir o zaman. T nin cden daha koyu olmasi laziM. dun daha koyuysa.bugun siliklesmeye basladiysa bugunu degerlendir o zaman. Kac gunde 1 adet oluyosun ki11.gün net çizgi çıktı . bugünde bi sabah bide aksam yaptım onlarda resimdeki gibiler
28 27 günde bir oluyorum . haşimatoluyum ve değerlerim bu ay baya düştü o yüzden iyi değerlendireyim diyorum en iyisi bugünüde değerlendirmek sanırımYani canim dun daha koyuysa dun catlamistir o zaman. T nin cden daha koyu olmasi laziM. dun daha koyuysa.bugun siliklesmeye basladiysa bugunu degerlendir o zaman. Kac gunde 1 adet oluyosun ki
Bilmiyorum ki canım bende anlamadım bu işiA aa ne bu şimdiİki kez mi yumurtluyosun acaba ayda ?
canım çift cigiden sonra 36 saat deniyor geç kalmamışssındır aynı bende geçen hafta cumartesi günü çift çizgiyi gördüm sabah sonra 11 .30 gibi dr baktırdım yum 22 m idi doktor olsun hemen dedi reglinin 14.günü idi eve geldim gece 12 de çizgi dahada belirgindi bende vazgeçtim sabaha erteledim sabah 6 da çizgi yine pozitifdi biraz daha bekleyip 8.30 da deneme oldu...Günaydın kızlar size bir sorum var. 13ü akşam ovü testinde net iki çizgi gördüm. 14 ü sabah çalışma oldu o akşam da çizgi silikleşti. sizce tembellik mi ettik yoksa umut var mı? yumurta sabah çatlar mı? misafir falan vardı galiba kaçırdık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?