Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar benim adetime 10 gün var ve yaptığım testlerin 4 ü de çift çizgi çıktı. silik falan değil hiç biri hepsi gayet net. anlamadım ben şimdi yumurtlama kaç gün devam ediyor

canım sonuçlar böyle ama ilk yaptığım da daha netlerdi zamanla soluklaştı önceki günlerin ki. zaten üzerinde de 5 dk sonra ki sonuçları dikkate almayın yazıyor

Eklentiler

• IMG-20150214-WA0006.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 127
canım sonuçlar böyle ama ilk yaptığım da daha netlerdi zamanla soluklaştı önceki günlerin ki. zaten üzerinde de 5 dk sonra ki sonuçları dikkate almayın yazıyor
4 gun boyunca bole mi cikti. ilginc. Ne kadar kaldi.canim adeTe. Bi denesene gebelik testi.

benim testlerimide yorumlar mısınız biri sabah biride akşam yaptıım testler bugünü değerlendirmeli miyim

Eklentiler

• 2015-02-14 21.16.23.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 121
11.gün net çizgi çıktı . bugünde bi sabah bide aksam yaptım onlarda resimdeki gibiler
Yani canim dun daha koyuysa dun catlamistir o zaman. T nin cden daha koyu olmasi laziM. dun daha koyuysa.bugun siliklesmeye basladiysa bugunu degerlendir o zaman. Kac gunde 1 adet oluyosun ki

Yani canim dun daha koyuysa dun catlamistir o zaman. T nin cden daha koyu olmasi laziM. dun daha koyuysa.bugun siliklesmeye basladiysa bugunu degerlendir o zaman. Kac gunde 1 adet oluyosun ki
28 27 günde bir oluyorum . haşimatoluyum ve değerlerim bu ay baya düştü o yüzden iyi değerlendireyim diyorum en iyisi bugünüde değerlendirmek sanırım

Günaydın kızlar tahmini yumurtlama günü 12 subatti yani 11. Gün ve o gün akıntımda vardı diğer gün kasiklarimin agrisiyla akıntım dahada çoktu ama sarımsı renkteydi o akıntı hiç kesilmedi halada geliyo sarı olması kafamı karıştırdı bebek düşünürken iltihap falanmi oldu acaba bu durumu yaşayan var mı

Günaydın kızlar size bir sorum var. 13ü akşam ovü testinde net iki çizgi gördüm. 14ü sabah çalışma oldu o akşam da çizgi silikleşti. sizce tembellik mi ettik yoksa umut var mı? yumurta sabah çatlar mı? misafir falan vardı galiba kaçırdık artık

canım çift cigiden sonra 36 saat deniyor geç kalmamışssındır aynı bende geçen hafta cumartesi günü çift çizgiyi gördüm sabah sonra 11 .30 gibi dr baktırdım yum 22 m idi doktor olsun hemen dedi reglinin 14.günü idi eve geldim gece 12 de çizgi dahada belirgindi bende vazgeçtim sabaha erteledim sabah 6 da çizgi yine pozitifdi biraz daha bekleyip 8.30 da deneme oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…