- 5 Eylül 2014
- 474
- 593
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.381
Merhaba hanimlar yine ben :) Şimdi bu testlere göre benim yumurtam hangi gun catlamış oluyor yardımcı olursanız çoookkk sevinirim
tımda tekrar 18 ve 1. günleri iyi değerlendirin bence o ara çatlıyor sanırım :)Merhaba hanimlar yine ben :) Şimdi bu testlere göre benim yumurtam hangi gun catlamış oluyor yardımcı olursanız çoookkk sevinirim
Çalıştık zaten iyi değerlendirdik ama merak ettiğim için sordum. Şimdi yumurtlamam bitti mi son testi bugün yaptım. 21. gün bugün. Gün aşırı devam ediyoruz ama ne zamana kadar devam etmek lazım çalışmalara? Adete kaç gün kala bırakmalıyım?sanırım 19, gün canım çünkü 18de tam koyu daha sora silikleşmiş silikleşmeye başladığı anda çalışmak lazım
canım tamm da yumurta oluştu çatladı galiba benim.şimdi hala denemeye devam etmek lazım mı yoksa bu aylık bitti mi ihtimaller?canım çift cigiden sonra 36 saat deniyor geç kalmamışssındır aynı bende geçen hafta cumartesi günü çift çizgiyi gördüm sabah sonra 11 .30 gibi dr baktırdım yum 22 m idi doktor olsun hemen dedi reglinin 14.günü idi eve geldim gece 12 de çizgi dahada belirgindi bende vazgeçtim sabaha erteledim sabah 6 da çizgi yine pozitifdi biraz daha bekleyip 8.30 da deneme oldu...
dene istersen kaç çocuk var sende ...canım tamm da yumurta oluştu çatladı galiba benim.şimdi hala denemeye devam etmek lazım mı yoksa bu aylık bitti mi ihtimaller?
Allah söyletti canım:) hiç çocuk yok bitanecik olsun yapmaya çalışıyoruz aylardır işte.daha tık yokdene istersen kaç çocuk var sende ...
Ozaman canim silinmeden yap pozitifi gorunce gun asiri dene bugunde dene 24 saat yasiyor yum..Allah söyletti canım:) hiç çocuk yok bitanecik olsun yapmaya çalışıyoruz aylardır işte.daha tık yok
İkisi de negatif teste devam etHanimlar merhaba bi ay ovulasyon testine basladim 26 gunde bir regl oluyorum ve bugun 14. Gunum adetten sonra 9. Gunden itibaren test yapmaya basladim ustteki testi 2 saat once yaptim alttakinide simdi yaptim, bana bir yorumlar misiniz yumurtlama olmus mu?
Peki ya bu?İkisi de negatif teste devam et
Canim benim nasilsin. Evet devam ediyorum bemde cift cizgiyi gordum 1 gun once yerin dokyora gidicem. Canim bem simdi iyi bi doktora gidiyorum isini cok iyi bilen. O soylenisti bana kesinlikle alttan bakmam gerel yoksa goremem demisti. Sen gun asiri denemeye devap et canim. bizde oyle yapyorus adetin 8 gununden itibaren devam ediyorus.Seni merak etmiştim ama hala devam ediyorsun anladığım kadarıyla inşallah bu ay olur
benim de bu ay doktor yumurta göremedi ama ovulasyon testi nde çift çizgiyi gördüm 18. Günde 2 gün değerlendirdik ama zannetmiyorum
yumurtanın olusmaması ameliyatın etkisi diye düşünüyorum
acaba bir umut karından ultrasonla baktırmıştım yumurta görünmemiş olabilir mi
Canim simdi bu silik cizgi yarin ya koyulasir yada hic cizgi goremezsin. Keske 2 gundaha once baslasaydin. Bu gun calisma yaoin derim ben. Yarin koyulasirsa yarin yapmayin yarini takip eden 2 gun calisin.Kızlar tahmini yumirtlamam dündü ama dün test yapamadım 31gün de bir reGil oluyorum sizce bu nedir bu gün yaptım
Canim 14 en koyu 15 silik cikmis. Sperm sorununuz yoksa 14 15 16 calisin varsa. 14 15 18 calisin.Arkadaşlar ovulasyon testim ikisi eşit çıkmadı ana 14 ünde iki kez yaptım ikiside yakın birbirine bir bakar mısınız fotoğrafa bugün silik çıktı
Canim yumurtanin olup olmadigi ultrasonla altyan bakilinca anlasiliyo. Bu test beyinin salgiladigi lh harmonu olcyo. Bu hormonu beyin yumurtayi catlatmak icin salgilaniuo beyin. ovu testide bunu gosteriyo. Bi sorunun yoksa koyu cikip yarin hafif siliklesdigi gun catlar. Ama her ay oyle olmaya biliyo. Mesela yumurta buyumedem catlar. Yada catlamadan kista donuser. gibi. Oyizdem 3 ayki denemeden sonra olmazsa doktora gitmeni tavsiye ederim.Kimse yok mu yumurtlama olmuş mu yoksa olgunlaşmamış mı demek oluyo doktora mı gitmeliyim
Canım testi daha önce sürekli yaptım sadece dün yapamadım ve ilk defa bu gün ikinci çizgiyi silik gördümCanim simdi bu silik cizgi yarin ya koyulasir yada hic cizgi goremezsin. Keske 2 gundaha once baslasaydin. Bu gun calisma yaoin derim ben. Yarin koyulasirsa yarin yapmayin yarini takip eden 2 gun calisin.
Canim ozaman yarin daha koyulasir bun calisma yapmayin derim ben.Canım testi daha önce sürekli yaptım sadece dün yapamadım ve ilk defa bu gün ikinci çizgiyi silik gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?