Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba hanimlar yine ben :) Şimdi bu testlere göre benim yumurtam hangi gun catlamış oluyor yardımcı olursanız çoookkk sevinirim

Eklentiler

• IMG_20150215_124941.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 110
sanırım 19, gün canım çünkü 18de tam koyu daha sora silikleşmiş silikleşmeye başladığı anda çalışmak lazım
Çalıştık zaten iyi değerlendirdik ama merak ettiğim için sordum. Şimdi yumurtlamam bitti mi son testi bugün yaptım. 21. gün bugün. Gün aşırı devam ediyoruz ama ne zamana kadar devam etmek lazım çalışmalara? Adete kaç gün kala bırakmalıyım?

canım tamm da yumurta oluştu çatladı galiba benim.şimdi hala denemeye devam etmek lazım mı yoksa bu aylık bitti mi ihtimaller?

Hanimlar merhaba bi ay ovulasyon testine basladim 26 gunde bir regl oluyorum ve bugun 14. Gunum adetten sonra 9. Gunden itibaren test yapmaya basladim ustteki testi 2 saat once yaptim alttakinide simdi yaptim, bana bir yorumlar misiniz yumurtlama olmus mu?

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar ovulasyon testim ikisi eşit çıkmadı ana 14 ünde iki kez yaptım ikiside yakın birbirine bir bakar mısınız fotoğrafa bugün silik çıktı

Eklentiler

• 2015-02-15 18.03.55.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar tahmini yumirtlamam dündü ama dün test yapamadım 31gün de bir reGil oluyorum sizce bu nedir bu gün yaptım

Eklentiler

• 20150215_195353.webp
    8 KB · Görüntüleme: 116
Canim benim nasilsin. Evet devam ediyorum bemde cift cizgiyi gordum 1 gun once yerin dokyora gidicem. Canim bem simdi iyi bi doktora gidiyorum isini cok iyi bilen. O soylenisti bana kesinlikle alttan bakmam gerel yoksa goremem demisti. Sen gun asiri denemeye devap et canim. bizde oyle yapyorus adetin 8 gununden itibaren devam ediyorus.

Kızlar tahmini yumirtlamam dündü ama dün test yapamadım 31gün de bir reGil oluyorum sizce bu nedir bu gün yaptım
Canim simdi bu silik cizgi yarin ya koyulasir yada hic cizgi goremezsin. Keske 2 gundaha once baslasaydin. Bu gun calisma yaoin derim ben. Yarin koyulasirsa yarin yapmayin yarini takip eden 2 gun calisin.

Kimse yok mu yumurtlama olmuş mu yoksa olgunlaşmamış mı demek oluyo doktora mı gitmeliyim
Canim yumurtanin olup olmadigi ultrasonla altyan bakilinca anlasiliyo. Bu test beyinin salgiladigi lh harmonu olcyo. Bu hormonu beyin yumurtayi catlatmak icin salgilaniuo beyin. ovu testide bunu gosteriyo. Bi sorunun yoksa koyu cikip yarin hafif siliklesdigi gun catlar. Ama her ay oyle olmaya biliyo. Mesela yumurta buyumedem catlar. Yada catlamadan kista donuser. gibi. Oyizdem 3 ayki denemeden sonra olmazsa doktora gitmeni tavsiye ederim.

Canim simdi bu silik cizgi yarin ya koyulasir yada hic cizgi goremezsin. Keske 2 gundaha once baslasaydin. Bu gun calisma yaoin derim ben. Yarin koyulasirsa yarin yapmayin yarini takip eden 2 gun calisin.
Canım testi daha önce sürekli yaptım sadece dün yapamadım ve ilk defa bu gün ikinci çizgiyi silik gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…