Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

peki sizce 14. gün olan eşit çizgi mi demek oluyo?

İki gün daha önce baslasaydin derken canım neye baslasaydim ilişkiye mi ?
Canim turkcem iyi dil kusura bakma. Teste demistim. Simdi canim dun yapmamisn ya bu gund3 hafif silik cikmis. Bu demek oluyoki yarin daha koyulasicak. Cunki kimsede ovu testi birden kop koyu cikmiyo. Bir gun onceden senin testin gibi cikiyo hafifi silik. Sonraki gun kop koyu oluyo. Buda demek oluyoki senin test yatin koyulasir.

Off kızlar yaa o kadar kötü mide bulantım birde baş dönmem oluyoki adet olmasam hamileyim dicem o kadar yanii

Canim benim cok incesin gercekten.benimde heo aklimdaydin ama bi sure girmek istemedim siteye kafam iyice dagilsin diye.insallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)

Tahmin ettim canımm. Buraya girdikçe insan dahada çok düşünüyo ama girmedende olmuyo. Birbirimize destek oluyoruz. Sonrada böyle alışıyoruz işte birbirimizi arar oluyoruz. Çok uzatma arayı sen yinede

günaydın arkadaşalr ovu testim 14 ünde çift çizgi çıktı çalışma yaptık 15 inde öğlen gibi yine koyu gibiydi akşam üzeri yine yaptım silikleşmişti 15 indede çalışma oldu bugünde çalışsak mı çünkü akıntım yumurta akı gibi şeffaf bilemedm ne yapsam

çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki iki gün çalışın diyorlar canım. tembellik etmeyin çalışın bence

haklısın bazı testlerde çift çizgi öncesi ve çizgi koyulaştığı gün yazıyo çok kafam karıştı bugünde denesek iyi olacak sanırım çok sağol cnm

Canim ben koyu cizgiden sonra uc gun ust uste calisma yaptim :) Kalite kaldi mi bilmem ama benim icim rahat etsin istedim. Simdi de gun asiri devam ediyoruz.

gün aşırı yapacaksak yarın yapmalıyız çift çizgi lh çok yükseldi yumurta çatlayacak 24-36 saat içinde demek mi oluyo ondan sonra silikleşince yumurta çatlamış mı oluyo o zmn mı deneme yapmak lazım

Bende bekliyorum henüz gelen giden yok ocak 17 di ( 28 günde bi adet oluyorum ) 20 sinden önce test yapmıcam kendime söz verdim ama beklemedeyiz rabbim beklemelerimizi boş cıkarmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…