- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 133
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.401
İki gün daha önce baslasaydin derken canım neye baslasaydim ilişkiye mi ?Canım testi daha önce sürekli yaptım sadece dün yapamadım ve ilk defa bu gün ikinci çizgiyi silik gördüm
Dun ilişki oldu zaten bu gün bekleyim yarın deneyim test yapıpCanim ozaman yarin daha koyulasir bun calisma yapmayin derim ben.
Canim yumurtanin olup olmadigi ultrasonla altyan bakilinca anlasiliyo. Bu test beyinin salgiladigi lh harmonu olcyo. Bu hormonu beyin yumurtayi catlatmak icin salgilaniuo beyin. ovu testide bunu gosteriyo. Bi sorunun yoksa koyu cikip yarin hafif siliklesdigi gun catlar. Ama her ay oyle olmaya biliyo. Mesela yumurta buyumedem catlar. Yada catlamadan kista donuser. gibi. Oyizdem 3 ayki denemeden sonra olmazsa doktora gitmeni tavsiye ederim.
Canim turkcem iyi dil kusura bakma. Teste demistim. Simdi canim dun yapmamisn ya bu gund3 hafif silik cikmis. Bu demek oluyoki yarin daha koyulasicak. Cunki kimsede ovu testi birden kop koyu cikmiyo. Bir gun onceden senin testin gibi cikiyo hafifi silik. Sonraki gun kop koyu oluyo. Buda demek oluyoki senin test yatin koyulasir.İki gün daha önce baslasaydin derken canım neye baslasaydim ilişkiye mi ?
Evet esit cizgi cunku 13 15 gundeki yaptiklariniz 14 gune gore silik.peki sizce 14. gün olan eşit çizgi mi demek oluyo?
Evet canim aynen oyle yap. Bu ay bemde boyle yaptim gun asiri. Zaten doktorlarin hepsi bunu oneriyo gun asiriD
Dun ilişki oldu zaten bu gün bekleyim yarın deneyim test yapıp
Anladım tatlım yarın deneyelim hayırlısı bakalım iyi akşamlar canım çok teşekkür ederim yorumların için :)Evet canim aynen oyle yap. Bu ay bemde boyle yaptim gun asiri. Zaten doktorlarin hepsi bunu oneriyo gun asiri
Sanada iyi geceler canim.Anladım tatlım yarın deneyelim hayırlısı bakalım iyi akşamlar canım çok teşekkür ederim yorumların için :)
Canim 14 en koyu 15 silik cikmis. Sperm sorununuz yoksa 14 15 16 calisin varsa. 14 15 18 calisin.
i
lişkiden sonra adet agrısı... bende hamile iken bunu yasadım.. hamiş oldgumu bilmiyordum.. hadşi hyrlısı:)
Canim benim cok incesin gercekten.benimde heo aklimdaydin ama bi sure girmek istemedim siteye kafam iyice dagilsin diye.insallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)
çift çizgiyi gördüğün gün ve sonraki iki gün çalışın diyorlar canım. tembellik etmeyin çalışın bencegünaydın arkadaşalr ovu testim 14 ünde çift çizgi çıktı çalışma yaptık 15 inde öğlen gibi yine koyu gibiydi akşam üzeri yine yaptım silikleşmişti 15 indede çalışma oldu bugünde çalışsak mı çünkü akıntım yumurta akı gibi şeffaf bilemedm ne yapsam
Canim ben koyu cizgiden sonra uc gun ust uste calisma yaptim :) Kalite kaldi mi bilmem ama benim icim rahat etsin istedim. Simdi de gun asiri devam ediyoruz.günaydın arkadaşalr ovu testim 14 ünde çift çizgi çıktı çalışma yaptık 15 inde öğlen gibi yine koyu gibiydi akşam üzeri yine yaptım silikleşmişti 15 indede çalışma oldu bugünde çalışsak mı çünkü akıntım yumurta akı gibi şeffaf bilemedm ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?