- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.421
canım aynen dediğin gibi çift çizgiyi görünce yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek oluyor. ne zaman çatlayacağını bilmediğin için de üç gün ilişki öneriliyor. önce ve sonrasında da gün aşırı deniyor. tabi ödev gibi yapmak kolay değil ama en azından olması gereken buymuş.gün aşırı yapacaksak yarın yapmalıyız çift çizgi lh çok yükseldi yumurta çatlayacak 24-36 saat içinde demek mi oluyo ondan sonra silikleşince yumurta çatlamış mı oluyo o zmn mı deneme yapmak lazım
Bende bekliyorum henüz gelen giden yok ocak 17 di ( 28 günde bi adet oluyorum ) 20 sinden önce test yapmıcam kendime söz verdim amabeklemedeyiz rabbim beklemelerimizi boş cıkarmaz inşallah
gün aşırı yapacaksak yarın yapmalıyız çift çizgi lh çok yükseldi yumurta çatlayacak 24-36 saat içinde demek mi oluyo ondan sonra silikleşince yumurta çatlamış mı oluyo o zmn mı deneme yapmak lazım
canım bi ovülasyon testi yap istersen evde varsa. buradan da araştırabilirsin benim gördüğüm ovülasyon testi hem daha erken hem daha net veriyor hamileliği.Arkadaşlar 4 gün var reglime test alsam çıkar mı acaba sizce ? Göğüslerim regl olacakmışsım gibi sinyal veriyor, karın ve bel ağrım var. Bu hafta çok sık gidiyorum tuvalete.
Ovulasyon testinde regl yakınken yaparsak ve çizgi çıkarsa gebelik ihtimali mi oluyor canım ?canım bi ovülasyon testi yap istersen evde varsa. buradan da araştırabilirsin benim gördüğüm ovülasyon testi hem daha erken hem daha net veriyor hamileliği.
Ovulasyon testinde regl yakınken yaparsak ve çizgi çıkarsa gebelik ihtimali mi oluyor canım ?
Oyle bi ihtimal varsa benim ikinci çizgi cikiyo hala ya
öyle bir ihtimal var. hatta yüksek bir ihtimalinşallah hamilesindir canım. kaç gün var ki ?
Ovulasyon testinde regl yakınken yaparsak ve çizgi çıkarsa gebelik ihtimali mi oluyor canım ?
Oyle bi ihtimal varsa benim ikinci çizgi cikiyo hala ya
öyle bir ihtimal var. hatta yüksek bir ihtimalinşallah hamilesindir canım. kaç gün var ki ?
ben de ümitlendirmim o zamanBugün adet günüm canım hasta olcakmisim gibi ağrım var 2-3 gündür dun değil evelsi gun ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silikten biraz koyu çıktı bilmiyorum umitlenmek istemiyorum ama Hayırlısı yaa
canım testi yaptın mı? benzer durumda birileri daha var da merak ettimpazartesi yapcam inşallah olumlu sonuç alırım
canlar var öyle bir ihtimal ama test çizgisinin kopkuyo çıkması lazım ovü günündeki gibi
yanii. ben ablamda gördüm 2 kez ovu testiyle anladı. sonra gebelik testi yapmıştı. yani çok koyu değildi. ama resmen belliydi. adet gunuydu. ikisi de 5. hafta düştü amaanlaşılıyor yanı
öyle yap canım. çalışıyorsun herhalde. zaman geçer çalışırken .sabret. inş sonu iyi olur.Aksama kadar hasta olmazsam eve gidince ovulasyon testi yapiyim :) gebelik testi yapmaya korkuyorum tek çizgi cikicak diye
edacııım yine karşılaştık :) sen de mi çıkamıyorsun buradan. ben yapıştım kaldım foruma:)yanii. ben ablamda gördüm 2 kez ovu testiyle anladı. sonra gebelik testi yapmıştı. yani çok koyu değildi. ama resmen belliydi. adet gunuydu. ikisi de 5. hafta düştü amaanlaşılıyor yanı
öyle yap canım. çalışıyorsun herhalde. zaman geçer çalışırken .sabret. inş sonu iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?