Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım aynen dediğin gibi çift çizgiyi görünce yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek oluyor. ne zaman çatlayacağını bilmediğin için de üç gün ilişki öneriliyor. önce ve sonrasında da gün aşırı deniyor. tabi ödev gibi yapmak kolay değil ama en azından olması gereken buymuş.

şöyle bi ultrason olcak herkeste ne var ne yok hergün takip edicez içeriyi ancak öyle bu sorular biter heralde
bugünde denemelere devam hayırlısı olsun hakkımızda

Bir de öyle birşey ki sağlığımızdan olcaz diye korkuyorum. Mesela bugün başım döndü bayılacak gibi oldum normalde doktora gitmek lazım ama ben seviniyorum acaba bebişten mi diyorumhalbuki daha ovü yeni bitti.
Belki de bir rahatsızlığım var haberim yok.Siz de böyle yapıyor musunuz?

Arkadaşlar 4 gün var reglime test alsam çıkar mı acaba sizce ? Göğüslerim regl olacakmışsım gibi sinyal veriyor, karın ve bel ağrım var. Bu hafta çok sık gidiyorum tuvalete.

Silikleşince yumurtan oluşmuş oluyor o yüzden bence silikleşince yapmak daha mantıklı gibi. ama şöyle de düşünebilirsin spermler 2-3 gün canlı kalabiliyomuş içerde hazır beklerler :)

Arkadaşlar 4 gün var reglime test alsam çıkar mı acaba sizce ? Göğüslerim regl olacakmışsım gibi sinyal veriyor, karın ve bel ağrım var. Bu hafta çok sık gidiyorum tuvalete.
canım bi ovülasyon testi yap istersen evde varsa. buradan da araştırabilirsin benim gördüğüm ovülasyon testi hem daha erken hem daha net veriyor hamileliği.

banada silikleşince mantıklı geliyo bakalım ne olur ne olmaz bugünde deneyeyim aklımda kalmasın çünkü akıntım çok şeffaflaştı

canım bi ovülasyon testi yap istersen evde varsa. buradan da araştırabilirsin benim gördüğüm ovülasyon testi hem daha erken hem daha net veriyor hamileliği.
Ovulasyon testinde regl yakınken yaparsak ve çizgi çıkarsa gebelik ihtimali mi oluyor canım ?

öyle bir ihtimal var. hatta yüksek bir ihtimal inşallah hamilesindir canım. kaç gün var ki ?

Bugün adet günüm canım hasta olcakmisim gibi ağrım var 2-3 gündür dun değil evelsi gun ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silikten biraz koyu çıktı bilmiyorum umitlenmek istemiyorum ama Hayırlısı yaa

Ovulasyon testinde regl yakınken yaparsak ve çizgi çıkarsa gebelik ihtimali mi oluyor canım ?

Oyle bi ihtimal varsa benim ikinci çizgi cikiyo hala ya

öyle bir ihtimal var. hatta yüksek bir ihtimal inşallah hamilesindir canım. kaç gün var ki ?

canlar var öyle bir ihtimal ama test çizgisinin kopkuyo çıkması lazım ovü günündeki gibi

canlar var öyle bir ihtimal ama test çizgisinin kopkuyo çıkması lazım ovü günündeki gibi

yanii. ben ablamda gördüm 2 kez ovu testiyle anladı. sonra gebelik testi yapmıştı. yani çok koyu değildi. ama resmen belliydi. adet gunuydu. ikisi de 5. hafta düştü ama anlaşılıyor yanı

yanii. ben ablamda gördüm 2 kez ovu testiyle anladı. sonra gebelik testi yapmıştı. yani çok koyu değildi. ama resmen belliydi. adet gunuydu. ikisi de 5. hafta düştü ama anlaşılıyor yanı

Aksama kadar hasta olmazsam eve gidince ovulasyon testi yapiyim :) gebelik testi yapmaya korkuyorum tek çizgi cikicak diye

edacııım yine karşılaştık :) sen de mi çıkamıyorsun buradan. ben yapıştım kaldım foruma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…