- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.441
aynen canım burdayım.. çalışıyorum. hep açık sayfam o yüzdenedacııım yine karşılaştık :) sen de mi çıkamıyorsun buradan. ben yapıştım kaldım foruma:)
afiyetler olsun canım.ağrılı geçiyor anlaşılan,benim de öyle maalesef. yanlış hatırlamıyorsam çalışmalara bu ay başlayacaktın adeti bekliyordun.inş. hayırlısı olur hemen bu ay bebişine kavuşursun.ovülasyon testi yapacaktın diye hatırlıyorum inş. tutturursun canımaynen canım burdayım.. çalışıyorum. hep açık sayfam o yüzden. takipteyim sizi. . . . bende c.tesi adet oldum. karnım fena bugün. evdeyken birşey anlamadımda. yemeğe çıkıyorum sıcak birşeyler yiyim . dönüşte kaldığım yerden gözetlicem sizi
sıvı alımına dikkat ettiysen yarın biraz daha koyulaşır canım yok dikkat etmediysen yumurtan oluşmuş bugün yarın ve çarşamba çalışmaları hızlandır. benim de böyle olmuştu çünkü sıvı alımına dikkat etmedim bir de idrarımı çok tutamadım.yarın silikleşirse zamanı gelmiş demektir.Kizlarr testi yorumlar misiniz? Birinci test dunku ikinci testi biraz once yaptim.
evet bakalım bu ay başlıcaz. 3 .günüm dayanılmaz bir ağrım yok ama. tabi genel olarak rahat değilizafiyetler olsun canım.ağrılı geçiyor anlaşılan,benim de öyle maalesef. yanlış hatırlamıyorsam çalışmalara bu ay başlayacaktın adeti bekliyordun.inş. hayırlısı olur hemen bu ay bebişine kavuşursun.ovülasyon testi yapacaktın diye hatırlıyorum inş. tutturursun canım
kaçıncı günündesin bilmiyorum ama. bugün yarın daha koyulaşır canım.Kizlarr testi yorumlar misiniz? Birinci test dunku ikinci testi biraz once yaptim.
bende onu merak etmiştim. ama zarar verir diye bir şey okumadım canım. fakat 5-6 gün kala bırakıcam ben de. zaten çok yorulmuş olacağızBayanlar kafami kurcalayan bir soru var. Adete kac gun kala birakmak lazim iliskiyi? Bir gebelik olusur ve ona zarar veririm diye korkuyorum.
Aynen oyle yaa bir sureden sonr gorev gibi geliyor artik. Ben de dort bes gun kala birakirim heraldebende onu merak etmiştim. ama zarar verir diye bir şey okumadım canım. fakat 5-6 gün kala bırakıcam ben de. zaten çok yorulmuş olacağız
zaten yüksek ihtimalli günleri değerlendirmiş oluyoruz.Aynen oyle yaa bir sureden sonr gorev gibi geliyor artik. Ben de dort bes gun kala birakirim heralde
canım yaptım ama negatif çıktıcanım testi yaptın mı? benzer durumda birileri daha var da merak ettim
sıvı alımına dikkat ettiysen yarın biraz daha koyulaşır canım yok dikkat etmediysen yumurtan oluşmuş bugün yarın ve çarşamba çalışmaları hızlandır. benim de böyle olmuştu çünkü sıvı alımına dikkat etmedim bir de idrarımı çok tutamadım.yarın silikleşirse zamanı gelmiş demektir.
kaçıncı günündesin bilmiyorum ama. bugün yarın daha koyulaşır canım.
Yok canim arada takipteyim :)) sizleri merak ediyorum cunku.ben bu aralar cok rahatim stresim yok hic.insallah adete yakinda boyle devam ederim :)Tahmin ettim canımm. Buraya girdikçe insan dahada çok düşünüyo ama girmedende olmuyo. Birbirimize destek oluyoruz. Sonrada böyle alışıyoruz işte birbirimizi arar oluyoruz. Çok uzatma arayı sen yinede
canım ne güzel allah annelik duygusunu tattırmış sana.darısı başımıza inşallah ikinci kere de tadarsın.Canim sivi alimina dikkat ettim ama cok tutamadim acikcasi:) benim 2,5 yasinda bir kizim var ikinciyi istiyoruz birde hayirliysa tabi erkek olmasini isterim Allah ikisininde eksikligini gostermesin tabi takdiri ilahi biz hayirlisini dileriz Allah ol derse olur. O yuzden ovulasyon testine basladim hayirlisi artik:)
Canim dun 14. Gunumdu bugun 15. Gunum
Daha adetine çok varmış canım umutsuzluğa kapılma. aklımdasın haberlerini bekliyorum :) ovü testi hala çift çizgi mi çıkıyor peki ?canım yaptım ama negatif çıktıadetime daha 8 gün var bi umutla onu bekliyorum artık
Bat ne zaman canımKızlar dünde silikti az önce yaptım yine silik ama kasiklarim çok ağrıyor sizce yumurtalarim mi gelişiyor ?
en son 30 ocaktı canım 31 günde bir regil oluyorumBat ne zaman canım
Daha yumurtlamamışsın bence canım zaten daha zamanın var. Her ay yumurtlanmayabiliyormuş doktor ondan öyle demiş olabiliren son 30 ocaktı canım 31 günde bir regil oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?