- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.461
Yok canim arada takipteyim :)) sizleri merak ediyorum cunku.ben bu aralar cok rahatim stresim yok hic.insallah adete yakinda boyle devam ederim :)
belki yumurtlamadıgım dönemde denk geldi ise doktor kontrolümDaha yumurtlamamışsın bence canım zaten daha zamanın var. Her ay yumurtlanmayabiliyormuş doktor ondan öyle demiş olabilir
olabilir canom bu işler öyle karışık kibelki yumurtlamadıgım dönemde denk geldi ise doktor kontrolüm
Valla bu ay doktor tedavisine ara verdigim bir ay bakalım nasıl sonuç olacak boş durmak yok :)Olab
olabilir canom bu işler öyle karışık ki
kaç günün geçtiBu saat oldu hala hasta olmadım yarın sabaha kadar olmassam elimde kalan son gebelik testinide yapicam
üzülme canım hayırlısı olsunBen maalesef adet oldum bugün arkadaşlar
hayırlısı olsun canım doktor da geriyor insanı belki süpriz yumurta bir bebiş geliverir. inş kavuşursun yavrunaValla bu ay doktor tedavisine ara verdigim bir ay bakalım nasıl sonuç olacak boş durmak yok :)
kaç günün geçti
canım ne güzel allah annelik duygusunu tattırmış sana.darısı başımıza inşallah ikinci kere de tadarsın.
Bugundu normalde günüm sabahtan ağrım vardı olucam sandım hala olmadım yaa merakla bekliyorum 4-5 gun önce yaptıgım gebelik testini atmıştım merakla beklemedeyim bakalım
İnsallah canim Allah isteywn herkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.
Canim benim ilk bebekte boyleydi buyuk ihtimal hamilesin:) progestona baslamistim ben silik ikinci cizgiyi gorunce rahat tutunsun diye.
Folbiol kullanıyorum bende canım folik asit cok istiyorum Allah'ım inşallah gönlüme göre verir :)
Canim folik asit omurga gelisiminde buyuk rol oynuyor progestan dusuk tehlikesi olanlara veriyolar yada ilk hamileliklerin ilk aylarinda veriyolar sakincasi olmuyor, guzel haberlerini aliriz insallah.
bilmem bende ilkkez olmuştu kuzumCanım benim hep öyle oluyo ama hamile değilim malesef
bence bosuna heyecan yapiyosun. Olmus olmusssBenim ki tam belli değil ki canım var mi yok mu OLdugunu bilsem bende kullanırim ama Yarin sabah testi tekrarlicam bakalım
Canım yeri burası değil yine de bakayım dedim ama telefondan okuyamadım umarım bilgisayardan giren biri buradadır.Kızlarrr sperm testinden anlayanlardan acilll yardım istiyorum nolur okuyunca cevaplayınnn doktor doguma giricekmiş iyi iyi diyip çıkmış anlamamış ablamlar bende arkadaşlarımdan yardım isterim dedimm:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?