Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yok canim arada takipteyim :)) sizleri merak ediyorum cunku.ben bu aralar cok rahatim stresim yok hic.insallah adete yakinda boyle devam ederim :)

Aminn inşallah. Bende bu ay daha rahatım. Çünkü duamı ettim hazır olur olmaz bana nasip et Rabbim dedim. O bizi bizden iyi bilir. Hep istiyorum son dk. korkudan ölüyorum test yaparken. yine korkmuyorum şuan ama son dk nolcak bilmem. benimde bugün yarın yumurtlamam lazım ama belirti yok şuanlık. Ben bariz belirti veriyorum. Bu ayda anlarsam testle de doğrularsam bidaha test yapmama bile gerek yok.

canım ne güzel allah annelik duygusunu tattırmış sana.darısı başımıza inşallah ikinci kere de tadarsın.

İnsallah canim Allah isteywn herkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

Bugundu normalde günüm sabahtan ağrım vardı olucam sandım hala olmadım yaa merakla bekliyorum 4-5 gun önce yaptıgım gebelik testini atmıştım merakla beklemedeyim bakalım

Canim benim ilk bebekte boyleydi buyuk ihtimal hamilesin:) progestona baslamistim ben silik ikinci cizgiyi gorunce rahat tutunsun diye.

İnsallah canim Allah isteywn herkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.

Canim benim ilk bebekte boyleydi buyuk ihtimal hamilesin:) progestona baslamistim ben silik ikinci cizgiyi gorunce rahat tutunsun diye.

Folbiol kullanıyorum bende canım folik asit cok istiyorum Allah'ım inşallah gönlüme göre verir :)

Canim folik asit omurga gelisiminde buyuk rol oynuyor progestan dusuk tehlikesi olanlara veriyolar yada ilk hamileliklerin ilk aylarinda veriyolar sakincasi olmuyor, guzel haberlerini aliriz insallah.

Benim ki tam belli değil ki canım var mi yok mu OLdugunu bilsem bende kullanırim ama Yarin sabah testi tekrarlicam bakalım

Kızlarrr sperm testinden anlayanlardan acilll yardım istiyorum nolur okuyunca cevaplayınnn doktor doguma giricekmiş iyi iyi diyip çıkmış anlamamış ablamlar bende arkadaşlarımdan yardım isterim dedimm:))))))

Eklentiler

• image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlarrr sperm testinden anlayanlardan acilll yardım istiyorum nolur okuyunca cevaplayınnn doktor doguma giricekmiş iyi iyi diyip çıkmış anlamamış ablamlar bende arkadaşlarımdan yardım isterim dedimm:))))))
Canım yeri burası değil yine de bakayım dedim ama telefondan okuyamadım umarım bilgisayardan giren biri buradadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…