- 21 Ocak 2015
- 1.248
- 995
- 83
- 32
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.481
Sagol yinede canm evet biliyorum yeri burası degil bende iki hafta önceye kadar bu forumdaydım ovi testi vs kızlarla konuşuyoduk hamile kalınca başka forumlara girmeye başladım ama yinede burda degerlendirenler var dur yazıyım. Sperm sayısı 154 milyon ml ileri çok hızlı %20 ileri hızlı haraketli %15 ileri yavaş haraketli %10 haraketsiz %50 morfoloji normal yapılı %36 anormal yapılı %64 baş anomalisi %37 diğer şeylerde yazıyo ama onlar normal bana bunları degerlendirsen sevinirim cnm doktor iyi diyip bırakmişCanım yeri burası değil yine de bakayım dedim ama telefondan okuyamadım umarım bilgisayardan giren biri buradadır.
Bence yarın daha koyu çıkıcak bundanHerkese iyi akşamlar arkadaşlar. Benim testimi yorumlarmısınız. Yarın yine yapıcam ve muhtemelen daha koyu çıkacak. Sizce benim ovulasyon yarın mı öbürgün mü olacak. Öbür gün ilişki olsa geç mi kalmış olurum sizce
o zaman ovulasyon yarın mı olacak ondan sonraki gün mü sizce ?Bence yarın daha koyu çıkıcak bundan
Yarın çatlar 36 saate canlı kalır yani 2 günün var bnceo zaman ovulasyon yarın mı olacak ondan sonraki gün mü sizce ?
2 gün sıkı çalışmalıyım o zamanYarın çatlar 36 saate canlı kalır yani 2 günün var bnce
Sayı çok iyi canım morfoloji de gayet iyi hız da iyi biraz daha iyi olabilir ama bu teste göre durum iyi canım bir sıkıntı görünmüyor.geçmiş olsunSagol yinede canm evet biliyorum yeri burası degil bende iki hafta önceye kadar bu forumdaydım ovi testi vs kızlarla konuşuyoduk hamile kalınca başka forumlara girmeye başladım ama yinede burda degerlendirenler var dur yazıyım. Sperm sayısı 154 milyon ml ileri çok hızlı %20 ileri hızlı haraketli %15 ileri yavaş haraketli %10 haraketsiz %50 morfoloji normal yapılı %36 anormal yapılı %64 baş anomalisi %37 diğer şeylerde yazıyo ama onlar normal bana bunları degerlendirsen sevinirim cnm doktor iyi diyip bırakmiş
bilmem bende ilkkez olmuştu kuzumdarısı tum isteyenlere
Benden kötü haber bu sabah adet oldumönümüzdeki aylara bakıcaz artık
Hangi marka ovulasyon testi alayım şimdi sipariş geceyim adetim bitene kadar gelir cok üzgün :/
Laboquick kesinlikle.
Hangi marka ovulasyon testi alayım şimdi sipariş geceyim adetim bitene kadar gelir cok üzgün :/
kaçıncı gündesin kiGunaydın kızlar ben hala net iki cigi göremedim geç mi olucak acaba yumurtlamam
31 günde bir regil oluyorum canım ocak 31 de oldum bu gün 17 günümkaçıncı gündesin kikaç günde 1 adet oluyorsun ayrıca. ben de geçen ay 2 gün geç yumurtladım adetim ilk kez şaştı. 2 gün geç oldum ona göre.
senin için geç değil o zaman canım. bugun yarın catlar. devam et yapmaya31 günde bir regil oluyorum canım ocak 31 de oldum bu gün 17 günüm
aynen. ben de bu markayı kullanıyorum canım. hayırlısı olsun üzülme
KAÇLI OLANDAN ALAYIM Kİ BİLEMEDİM 10-20-30-40 LI DİYE PAKETLENMİŞ ? SİZCE HANGİSİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?