Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım yeri burası değil yine de bakayım dedim ama telefondan okuyamadım umarım bilgisayardan giren biri buradadır.
Sagol yinede canm evet biliyorum yeri burası degil bende iki hafta önceye kadar bu forumdaydım ovi testi vs kızlarla konuşuyoduk hamile kalınca başka forumlara girmeye başladım ama yinede burda degerlendirenler var dur yazıyım. Sperm sayısı 154 milyon ml ileri çok hızlı %20 ileri hızlı haraketli %15 ileri yavaş haraketli %10 haraketsiz %50 morfoloji normal yapılı %36 anormal yapılı %64 baş anomalisi %37 diğer şeylerde yazıyo ama onlar normal bana bunları degerlendirsen sevinirim cnm doktor iyi diyip bırakmiş

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Benim testimi yorumlarmısınız. Yarın yine yapıcam ve muhtemelen daha koyu çıkacak. Sizce benim ovulasyon yarın mı öbürgün mü olacak. Öbür gün ilişki olsa geç mi kalmış olurum sizce

Eklentiler

• 20150216_213219.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 119
Sayı çok iyi canım morfoloji de gayet iyi hız da iyi biraz daha iyi olabilir ama bu teste göre durum iyi canım bir sıkıntı görünmüyor.geçmiş olsun

Arkadaslar bı sorum olacak ben ovulasyon testı kullanmadım sadece akıntıdan anlıyorum sızın yaptıgınız testlerde ovulasyonu gosteren cıZgı cıktıgında akıntı o gun mu oluyor yanı akıntının oldugu gun nu yumurta catlıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…