- 5 Eylül 2014
- 474
- 593
- 103
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.501
Canim ben de 31 32 gunde bir oluyorum. Benim yumurtam 19. Gun catladi. Senin de bir iki gune koyulasir cizgin.31 günde bir regil oluyorum canım ocak 31 de oldum bu gün 17 günüm
aynen benimde 20+6 . 6 tane fazla gelmişti hiç yapmadığım ıcın. daha denemediğimden herhaldeben 20+6 olandan almıstım yetıyo yumurtlama olduktan sonra ıkı gunde bı yapmaya basladım yeterlı bence canım
tamam canım devam edeyim bakalım testesenin için geç değil o zaman canım. bugun yarın catlar. devam et yapmaya
yapalım bakalım testi o güne kadar ne olacak inşallah kırmızıyı görürümCanim ben de 31 32 gunde bir oluyorum. Benim yumurtam 19. Gun catladi. Senin de bir iki gune koyulasir cizgin.
Canım ben laboquick kullanıyorum ve memnunumHangi marka ovulasyon testi alayım şimdi sipariş geceyim adetim bitene kadar gelir cok üzgün :/
Çift çizgi çıktıktan 1 yada 2 gün sonra akıntı oluyor canım. Yumurta o zaman çatlamış oluyorArkadaslar bı sorum olacak ben ovulasyon testı kullanmadım sadece akıntıdan anlıyorum sızın yaptıgınız testlerde ovulasyonu gosteren cıZgı cıktıgında akıntı o gun mu oluyor yanı akıntının oldugu gun nu yumurta catlıyo.
Gunaydın kızlar ben hala net iki cigi göremedim geç mi olucak acaba yumurtlamam
dur bakalım ben sana yetişicem mi :)34 günde oldum 22.gün çatladıvarmı benden daha geç çatlatan
canım çift çizgiden önce de akıntı geliyor bende uzayan akıntıyı ilk defa bu ay gördüm ben 13.gün sonra 14 .gün çift çizgiyi gördüm 15.gün sabahda deneme oldu...Çi
Çift çizgi çıktıktan 1 yada 2 gün sonra akıntı oluyor canım. Yumurta o zaman çatlamış oluyor
Ben çift çizgiyi gördüğüm gün yapmıştım. Ertesi gün de çift çizgiydi. Birde sonraki gün oldu ama tutmadı bu aybanada öyle geliyo benimde çift çizgi cumartesi çıktı pazar akşam silikleşti cumartesi pazar deneme oldu ptesi deneyemedik ovü testide tek çizgiydi umarım kaçırmamışımdır senin çalışma ne zmn olmuştu ki
Ya bızım persembe olıskı oldu cuma ctesı akıntı vardı ılıskı olmadı pazar ılıskı oldu tuttu mu acaba kacırdım mı bılemıyorumÇi
Çift çizgi çıktıktan 1 yada 2 gün sonra akıntı oluyor canım. Yumurta o zaman çatlamış oluyor
dur bakalım ben sana yetişicem mi :)
bende eve gidince 7 gibi yapıcam bakalım ne olacak durumlardan haberdar ederim canımyetişmeden yakalarsın inşallah :))) benim normalde bugün yumurtlamam gerekiyor ama hiç belirti yok valla. geçen sefer anında yakalamıştım. akşam 5 gibi test yapıcam bakalım yinede.
bende eve gidince 7 gibi yapıcam bakalım ne olacak durumlardan haberdar ederim canım
bence bosuna heyecan yapiyosun. Olmus olmusssdaha koyulasmistir. tebrik ederim canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?