Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam :) ovulasyon testini2. kez deniyorum.. dun c ve t aynı koyulukta idi.. değerlendirdik bu sabah yine aynı koyulukta gordum yıne değerlendiricez umarım bu ay olur.... 3-4 gun once doktora gıtmıştım sağ tarafta yumurta var ama solda kıst var dedı hatta 12 tane dedı .. bebek istiyoruz dediğimde ilaç vermedi inşallah olursa kıstlerde gıder dedı... Allahım isteyen herkese

Çi
Çift çizgi çıktıktan 1 yada 2 gün sonra akıntı oluyor canım. Yumurta o zaman çatlamış oluyor

banada öyle geliyo benimde çift çizgi cumartesi çıktı pazar akşam silikleşti cumartesi pazar deneme oldu ptesi deneyemedik ovü testide tek çizgiydi umarım kaçırmamışımdır senin çalışma ne zmn olmuştu ki

Ben çift çizgiyi gördüğüm gün yapmıştım. Ertesi gün de çift çizgiydi. Birde sonraki gün oldu ama tutmadı bu ay

hayırlısı cnm inş diğer aya diyelim off biz mi tam anlamıyoruz nasıl olduğunu bazı yerlerde çift çizgi günü ve öncesi çalışma yapın diyo ama düşününce çift çizgi günü lh pik yapmış oluyo yum çatlayacak demek çatlayınca yum atılıp döllenmesi lazım ayyy bilmiyorum kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…