- 18 Kasım 2012
- 47
- 62
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.521
ben sanki göremedim çizgi.Canım sabah Yaptım test böyle çıktısanki c çizgisine yakın silik çizgi var gibi yada ben hayal görüyorum of bilemedim
ben sanki göremedim çizgi.ne zaman yaptın bunu
olana kadar Ümit var canım . hayırlısı olsun inşallahhBu sabaholmicak galba ya ümidimi kestim bi iki gun hasta olurum heralde
dün akşam 22.günümdü çatlayan patlayan yumurtam hala yok sabahta yaptım öncekilerden farkı yokdlrsordn senin yumurtalarla bnin yumurtalar yarışıyor yani çatlayacak mı acaba merak ediyorum artık
olana kadar Ümit var canım . hayırlısı olsun inşallahh
Birazcik aradan sonra geldim kizlar. Aslinda biraz da umitlenmemek icin girmiyorum bazen.
Simdi benim adetim bugunle 7 gun gecikti. Ama yumurtlamaya gore 7sinde yumurtam catladi. 7 subatta. Yani eger dollenme olduysa 10 gun oldu. Yani kisca soyle dusunun. Adetime 5 gun var gibi dusunun.
Yani eger hamileysem gec dollenme olmus olnasi lazim. Fakat bende hicbir adet ya da hamileleik belirtiai yok. Sadece 1-2 gundur sari akintim oluyor sari olmazdi hic yogun ama koyu degil. Bir de idrarim hic olmadigi kadar koyu. Hic boyle koyu olmazdi.
Bir de cok feci grip oldum. Bugun isden izin aldim. Dinleniyorum. 1 gibi kendimi toplayip saglik ocagina gittim. Gribim aynibzamnada hamile de olabilirim test yaptirmak iatiyorum dedim. Sabak 9-10 arasi gelmen lazim dediler yapmadilar.
Ben de mecbur ilacimi iciyorum theraflu.
İdrar testi nefatif bu arada. Bir de umitlenmek istemiyorum. Ocak ayinda 10 gun sogan suyu ictim ah ah duzenimi bozmus olabirim de !!
Bu sabaholmicak galba ya ümidimi kestim bi iki gun hasta olurum heralde
İdrar testinde çıkmama ihtimali var kesinlikle. Tam yumurtlamadan itibaren 14 gün geçmeden ümitsizliğe kapılma. Ama tabi çok ümitlenmekte iyi olmuyor. Kafanı dağıtmaya bak ve asla acaba hamilemiyim triplerine girme benim gibi :) bu ay gerçekten dinlemiyorum kendimi.
7sinde yumurtan çatladıysa bu cumartesi (21i ) en geç pazar olmazsan o zaman hamilelikten şüphelen derim. Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.
Eger cizgi cok silikse buradan goremeyiz. Cunku ben de ovulasyon testine yeni baslamisken bi sevincle yuklemistim cizgiyi buldum diye ama silik oldugundan burada gorunmemeisti..
Hatta birdaha mesaj yazmak zorunda hissettim kendimi, burada gorunmuyo ama cizgi var diye yazmistim :)
kan testi yaptir.
olana kadar Ümit var canım . hayırlısı olsun inşallahh
Pardon yanlis kisiye cevap verdim :)
İnşallah olur bu ay Yumurta oluşmuştur ve bebiş vardır Belki süpriz olur diye bekliyorum Erken gebelik testi aldım ama yapmaya çekiniyorum Hep negatif görünce yapasım gelmiyor çift çizgiyi gördükten sonra 8. Gün bugün Bir de testi boşuna kullanmayayım dedim yumurta yoktu zaten diyerekten testleri Diger ay kullanırım dedim Yine de küçücük bir umut var hepCanim benim nasilsin. Evet devam ediyorum bemde cift cizgiyi gordum 1 gun once yerin dokyora gidicem. Canim bem simdi iyi bi doktora gidiyorum isini cok iyi bilen. O soylenisti bana kesinlikle alttan bakmam gerel yoksa goremem demisti. Sen gun asiri denemeye devap et canim. bizde oyle yapyorus adetin 8 gununden itibaren devam ediyorus.
anladım canım. yüklediğinde görünmüyor. hadi bakalımmm koyulaşır inşallah. kan testi yaptır.Canım cizgi ciktiiiiii silik ama belli oluyo :))))
Tebrik ederim Bebişin seninle birlikte 1 hafta sonra daha da belli olur Erken dönem olduğu için silik çıkar Arkadaşımın birinin adetine 1 gun varken yapmıştık silik çıkmıştı Şimdi 3 aylıkCanım cizgi ciktiiiiii silik ama belli oluyo :))))
aynenn benimde adet gecikicek heralde baksana bugün 21.günüm tık yok akşama doğru bir sancı bastırır yumurtlama başlar bilemem tabi. yarın öbür engeç yumurtlamam gerekiyo.
Tebrik ederim Bebişin seninle birlikte 1 hafta sonra daha da belli olur Erken dönem olduğu için silik çıkar Arkadaşımın birinin adetine 1 gun varken yapmıştık silik çıkmıştı Şimdi 3 aylık
Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?