Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dün akşam 22.günümdü çatlayan patlayan yumurtam hala yok sabahta yaptım öncekilerden farkı yok dlrsordn senin yumurtalarla bnin yumurtalar yarışıyor yani çatlayacak mı acaba merak ediyorum artık

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 92
Ikı kez hamıle kaldım ıkısındede yumurtlama tarıhı ne bılmezdım hemen o ay hamıle kalmıstım ne yazıklı dustuler ama sımdı herseyı bılıorum cok arastrmak ogrenmek de ıyı degıl stres yaptıran bunlar sımdı de ucundu denememz yıne olmadı galıba 28 ını beklıycm ve gorcem artık yapcak bıse kalmadı

Birazcik aradan sonra geldim kizlar. Aslinda biraz da umitlenmemek icin girmiyorum bazen.

Simdi benim adetim bugunle 7 gun gecikti. Ama yumurtlamaya gore 7sinde yumurtam catladi. 7 subatta. Yani eger dollenme olduysa 10 gun oldu. Yani kisca soyle dusunun. Adetime 5 gun var gibi dusunun.

Yani eger hamileysem gec dollenme olmus olnasi lazim. Fakat bende hicbir adet ya da hamileleik belirtiai yok. Sadece 1-2 gundur sari akintim oluyor sari olmazdi hic yogun ama koyu degil. Bir de idrarim hic olmadigi kadar koyu. Hic boyle koyu olmazdi.

Bir de cok feci grip oldum. Bugun isden izin aldim. Dinleniyorum. 1 gibi kendimi toplayip saglik ocagina gittim. Gribim aynibzamnada hamile de olabilirim test yaptirmak iatiyorum dedim. Sabak 9-10 arasi gelmen lazim dediler yapmadilar.

Ben de mecbur ilacimi iciyorum theraflu.
İdrar testi nefatif bu arada. Bir de umitlenmek istemiyorum. Ocak ayinda 10 gun sogan suyu ictim ah ah duzenimi bozmus olabirim de !!

dün akşam 22.günümdü çatlayan patlayan yumurtam hala yok sabahta yaptım öncekilerden farkı yok dlrsordn senin yumurtalarla bnin yumurtalar yarışıyor yani çatlayacak mı acaba merak ediyorum artık
aynenn benimde adet gecikicek heralde baksana bugün 21.günüm tık yok akşama doğru bir sancı bastırır yumurtlama başlar bilemem tabi. yarın öbür engeç yumurtlamam gerekiyo.

olana kadar Ümit var canım . hayırlısı olsun inşallahh

Eger cizgi cok silikse buradan goremeyiz. Cunku ben de ovulasyon testine yeni baslamisken bi sevincle yuklemistim cizgiyi buldum diye ama silik oldugundan burada gorunmemeisti..

Hatta birdaha mesaj yazmak zorunda hissettim kendimi, burada gorunmuyo ama cizgi var diye yazmistim :)

kan testi yaptir.

İdrar testinde çıkmama ihtimali var kesinlikle. Tam yumurtlamadan itibaren 14 gün geçmeden ümitsizliğe kapılma. Ama tabi çok ümitlenmekte iyi olmuyor. Kafanı dağıtmaya bak ve asla acaba hamilemiyim triplerine girme benim gibi :) bu ay gerçekten dinlemiyorum kendimi.
7sinde yumurtan çatladıysa bu cumartesi (21i ) en geç pazar olmazsan o zaman hamilelikten şüphelen derim. Rabbim tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.

Bu sabah olmicak galba ya ümidimi kestim bi iki gun hasta olurum heralde

Eger cizgi cok silikse buradan goremeyiz. Cunku ben de ovulasyon testine yeni baslamisken bi sevincle yuklemistim cizgiyi buldum diye ama silik oldugundan burada gorunmemeisti..

Hatta birdaha mesaj yazmak zorunda hissettim kendimi, burada gorunmuyo ama cizgi var diye yazmistim :)

Kan testi yaptir.

Amiiin canim insallah hepimiz guzel haberlerimizi yazariz :)

Pardon yanlis kisiye cevap verdim :)

İnşallah olur bu ay Yumurta oluşmuştur ve bebiş vardır Belki süpriz olur diye bekliyorum Erken gebelik testi aldım ama yapmaya çekiniyorum Hep negatif görünce yapasım gelmiyor çift çizgiyi gördükten sonra 8. Gün bugün Bir de testi boşuna kullanmayayım dedim yumurta yoktu zaten diyerekten testleri Diger ay kullanırım dedim Yine de küçücük bir umut var hep
senin de olur insallah bebis daha fazla bekletmez

aynenn benimde adet gecikicek heralde baksana bugün 21.günüm tık yok akşama doğru bir sancı bastırır yumurtlama başlar bilemem tabi. yarın öbür engeç yumurtlamam gerekiyo.

3 aylık hastalanma tarihlerimde bi istikrar yok.. 01 Kasım-08 Aralık-18 Ocak.. Ortalama 39 gün falan.. tlfuma yüklediğim uygulamaya göre 12 Şubatta yumurtlamam gerekiyordu ama ama testlerde ne de akıntıda yumurtladığımın belirtisi yok hastalanma belirtisi de yok.. Bekle Allak bekle

Amin canım inşallahh yaaa bnm ıkı gun gectı yarın tekrar yapıcam ümitlenip hemen kan yaptırmak istemiyorum inşşah hayırlısı olur canım hepimiz için :)

kızlar ınternetten laboquick ovülasyon testi alıp 10 ane falan kullandım son kullandıgım 3 test bomboş cıkıyor anlamadım testler bozuksa bı oncekılere de guvenemıyorum arada yıne oyle bombos cıkmıstı ama son yaptıklarım hep bos cıkıyor zaten yumurtlama gunumde de yakalayamadım cıft cızgıyı ama yumurta kıvamında akıntım acaba oncekı yaptıklarım da bozukmuydu oyle ınternetten alan memnun kalmayan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…