- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.541
21. gün pozitif gibi duruyor bazen tam koyu olmayabiliyor benimde çok koyu olmadan silikleşti ama akıntım olduğu için değerlendirmiştik ve gebe kaldım hatta buraya resmini de koyup sormuştum ama cevap veren olmamıştıdün akşam 22.günümdü çatlayan patlayan yumurtam hala yok sabahta yaptım öncekilerden farkı yokdlrsordn senin yumurtalarla bnin yumurtalar yarışıyor yani çatlayacak mı acaba merak ediyorum artık
canım ben + arkadaşlarım hep inten aldık. ggdan. bozuk çıkan olmadı henüzkızlar ınternetten laboquick ovülasyon testi alıp 10 ane falan kullandım son kullandıgım 3 test bomboş cıkıyor anlamadım testler bozuksa bı oncekılere de guvenemıyorum arada yıne oyle bombos cıkmıstı ama son yaptıklarım hep bos cıkıyor zaten yumurtlama gunumde de yakalayamadım cıft cızgıyı ama yumurta kıvamında akıntım acaba oncekı yaptıklarım da bozukmuydu oyle ınternetten alan memnun kalmayan varmı
yanı arada cıktı bı tane ama son yaptıgım 2 test de bos cıktı ust uste yanı eczanelerde de cok pahalı bırde en cok kullanılan buymus dıye aldım ama daha oncekılere guveneyımmı bencanım ben + arkadaşlarım hep inten aldık. ggdan. bozuk çıkan olmadı henüzama olabiliyomuş. fakat hepsi de bozuk olmaz herhalde
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim. Testim bitti o yüzden yapamıyorum. Sen ne durumdasin test yapıyor musun?bi de bebis falan var mı ☺Daha adetine çok varmış canım umutsuzluğa kapılma. aklımdasın haberlerini bekliyorum :) ovü testi hala çift çizgi mi çıkıyor peki ?
21. gün pozitif gibi duruyor bazen tam koyu olmayabiliyor benimde çok koyu olmadan silikleşti ama akıntım olduğu için değerlendirmiştik ve gebe kaldım hatta buraya resmini de koyup sormuştum ama cevap veren olmamıştı
3 aylık hastalanma tarihlerimde bi istikrar yok.. 01 Kasım-08 Aralık-18 Ocak.. Ortalama 39 gün falan.. tlfuma yüklediğim uygulamaya göre 12 Şubatta yumurtlamam gerekiyordu ama ama testlerde ne de akıntıda yumurtladığımın belirtisi yok hastalanma belirtisi de yok.. Bekle Allak bekle
mail gönderdım aldıgım firmaya onlarda %1 oranında hata cıkabılır dıyorlar of anlamadıum kı
en garanti yol akıntı takibi sonrasında da testle de garantileme.. bu arada teşekkür ederim Allah razı olsun 1.5 yıllık hasretim o.. tüm bekleyenlere nasip etsin güzel Rabbim..Bende akıntımı bekliyorum işte dört gözleama dünü değerlendirdik yinede kaçırmak istiyorum 3 ay oldu çalışmalara başlayalı..
Sizinde bebişiniz hayırlısı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tabi darısı tüm isteyenlerin başına
Benim çift çizgimde çok koyu çıkmadı geçen ay. Ama burada övü testi çok koyu çıkmayıp hamile kakmış olanlar var21. gün pozitif gibi duruyor bazen tam koyu olmayabiliyor benimde çok koyu olmadan silikleşti ama akıntım olduğu için değerlendirmiştik ve gebe kaldım hatta buraya resmini de koyup sormuştum ama cevap veren olmamıştı
Azönce yaptığımda bu kızlar
Canım ya banada yardımcı olurmusun şimdi bu ovulasyon testi hep çift çizgi çıkıyo 4 gündür ne oluyo anlammadım benŞimdi bir tespitte buluncam yine yumurta mühendisi olduk mübarek
Hamile olup t çizgisi çok koyu çıkan gördüm
Hamile olup silikte olsa t çizgisi çıkan gördüm.Ama,
Hamile olupta t çizgisi hiç çıkmayan görmedim.
Yani her hamilelikte silik yada çok koyu çıkabiliyor ama hiç çıkmamazlık etmemiş. Doğru bir tespitmi bilemiyorum tabi. duyduklarıımdan derledim.
evet bende onlardan biriyim t çizgisi belirgin olsa da c kadar değildi ama akıntıdan anladım pozitif olduğunuBenim çift çizgimde çok koyu çıkmadı geçen ay. Ama burada övü testi çok koyu çıkmayıp hamile kakmış olanlar var
Canım ya banada yardımcı olurmusun şimdi bu ovulasyon testi hep çift çizgi çıkıyo 4 gündür ne oluyo anlammadım ben
Sanırım geç çatlayacak yumurtan. Bu çizginin çıkması çatlayacağı anlamına geliyor. Sen 1 gün ara ile değerlendir bence.Azönce yaptığımda bu kızlar
Her ihtimale karşı bir de gebelik testi yap bakalım arkadaşımSanırım geç çatlayacak yumurtan. Bu çizginin çıkması çatlayacağı anlamına geliyor. Sen 1 gün ara ile değerlendir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?