Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

dün akşam 22.günümdü çatlayan patlayan yumurtam hala yok sabahta yaptım öncekilerden farkı yok dlrsordn senin yumurtalarla bnin yumurtalar yarışıyor yani çatlayacak mı acaba merak ediyorum artık
21. gün pozitif gibi duruyor bazen tam koyu olmayabiliyor benimde çok koyu olmadan silikleşti ama akıntım olduğu için değerlendirmiştik ve gebe kaldım hatta buraya resmini de koyup sormuştum ama cevap veren olmamıştı

canım ben + arkadaşlarım hep inten aldık. ggdan. bozuk çıkan olmadı henüz ama olabiliyomuş. fakat hepsi de bozuk olmaz herhalde

canım ben + arkadaşlarım hep inten aldık. ggdan. bozuk çıkan olmadı henüz ama olabiliyomuş. fakat hepsi de bozuk olmaz herhalde
yanı arada cıktı bı tane ama son yaptıgım 2 test de bos cıktı ust uste yanı eczanelerde de cok pahalı bırde en cok kullanılan buymus dıye aldım ama daha oncekılere guveneyımmı ben

Daha adetine çok varmış canım umutsuzluğa kapılma. aklımdasın haberlerini bekliyorum :) ovü testi hala çift çizgi mi çıkıyor peki ?
İnşallah canım güzel haberlerle gelirim. Testim bitti o yüzden yapamıyorum. Sen ne durumdasin test yapıyor musun?bi de bebis falan var mı ☺

mail gönderdım aldıgım firmaya onlarda %1 oranında hata cıkabılır dıyorlar of anlamadıum kı

Bende akıntımı bekliyorum işte dört gözle ama dünü değerlendirdik yinede kaçırmak istiyorum 3 ay oldu çalışmalara başlayalı..
Sizinde bebişiniz hayırlısı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tabi darısı tüm isteyenlerin başına

39 günde oluyosan senin 25.gün civarı çatlaman lazım bu aralar beklemelisin sen takvimlere bakma. Ben hep adetimden 15 gün önce falan adet olcakmış gibi sancılanırım. Meğersem yumurtluyomuşum ondanmış.Sende benim gibi belirti veriyosan az çok anlayabilirsin. Sancı ve akıntım çok oluyo ordanda anlıyorum.

en garanti yol akıntı takibi sonrasında da testle de garantileme.. bu arada teşekkür ederim Allah razı olsun 1.5 yıllık hasretim o.. tüm bekleyenlere nasip etsin güzel Rabbim..

Kızlar nasılsınız ya bişey sorucam ayın 13 ünde adetim bitti 14 ünde öylesine ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi sürekli çıkıyo daha sonraları yine yaptım aynı bugün yaptığımda böyle

Benim çift çizgimde çok koyu çıkmadı geçen ay. Ama burada övü testi çok koyu çıkmayıp hamile kakmış olanlar var

Şimdi bir tespitte buluncam yine yumurta mühendisi olduk mübarek

Hamile olup t çizgisi çok koyu çıkan gördüm
Hamile olup silikte olsa t çizgisi çıkan gördüm.Ama,
Hamile olupta t çizgisi hiç çıkmayan görmedim.

Yani her hamilelikte silik yada çok koyu çıkabiliyor ama hiç çıkmamazlık etmemiş. Doğru bir tespitmi bilemiyorum tabi. duyduklarıımdan derledim.

Canım ya banada yardımcı olurmusun şimdi bu ovulasyon testi hep çift çizgi çıkıyo 4 gündür ne oluyo anlammadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…