Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hanımlar bugün sabahtan ovulasyon testi koyulaştı akşam yaptığımda koyu gibiydi. Bugün şefaf akıntıyı gördüm. Dün akşamı değerlendirmiştik acaba bugünüde değerlendirsekmi yoksa sperm kalitesi açısından yarınımı değerlendirsek kararsı kaldım

Kızlar az once test yaptım tek çizgi ikinci silik çizgide yok olmuş sanırım cumartesi test yapamadigim gün yumurtalama gunumdu pazar ve pazartesi silikti ikinci çizgi bu gün silik dahi yok ikinci cizgim

Sen üstüne görmüş olabilirmisinki ? Sende bi gariplik var bence :) adet ertesi hiç böyle çıkanı görmedim
Canım en son adet olduğum gün yaptım kan testi hemde 0.100 çıktı sonrada adet oldum o günü zaten işte adetin 5 günü yapmaya başladım hep çift çıkıyo ovulasyon

Hanımlar ben 5 gün önce ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdik. Ama son 3 gündür kasıklarımın ortasında yani rahim bölgesinde ağrım var. Yeni mi yumurtluyorum acaba yoksa bu ağrının nedeni ne olabilir

Mrb arkadaşlar bende ovülasyona başladm bu ay 5. Denememiz olacak çocuk için.. cuma günü adetim bitti bende dün testlere başladım.. surelab kullanıyorum inşallah çift çizgiyi yakalarım hamile kalırm.. Allah isteyen herkese versin..

merhaba arkadaşlar. bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım. yanlız benim ilk kullanışım. şimdi yumurta çatladımı yoksa 24-36 saat içinde çatlayacakmı?

Malesef değilim ama ben akıntı geldikten 1-2 saat sonra hastalanmıştım. Sende şimdi bi gelişme varmı? Leke geldi diyeli 2 saat olmuş inşallah güzel haberi alırsın :) adetine kaç gün vardı

Canım benim adetim geceli iki gun oldu :) yarında olmassam kan tahlili yapmayı düşünüyorum

arkadaslar gunaydın hastalıgıma 5 gun falan far dun ovulasyon testı yaptım oylesıne hamılelık cıkıyo dedıler burada ben de merakımdan yaptım tek cızgı cıkmıs sonra arkasından gebelık testı yaptım o da tek cızgı cope attım sonra sabah lavaboda copun agzı hafıf aralık kalmıs bı baktım dıger cizgi barız sılık cıkmız anlamadım gebelık testınde anlamadım hamılemıyım cok heyecanlıyım ben elım ayagım tıtrıyor yanı sabaha kadar gecerlı mıdır kı anlkamadım sımdı yanımda bı tane daha getırdım yapcam ama korkuyorum ne olur bısey soyleyın

testım bu arkadaslar

Eklentiler

• 10551065_1574931066085185_6991169173673739118_n.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 71
canım baya zaman geçmiş. dikkate almayın diyorlar ama . emin olmak için tekrardan yap istersen hem varsa az da olsa koyulaşmıştır.

ya yapıcam ama korkuyorum bırazdan yaparım boyle sonra cıkıp da suphelı olan oldumu hıc 20 dk dan sonrasını dıkkate almayın dıyolar ya ama ben bı dakıka bıle bakmadım tek cızgıyı gorunce hemen attım bu ayda olmadı dedım kendı kendıme cok heyecanlıyım

bırde hıc belırtı olmadı kı bende sadece yumurtalama donemınde gogus hassasıyetım oldu o kadar

Benim arkadaşımda böyle öğrendi hamileliğini. Çıkmadı diye çöpe atmış bi iki saat sonra bişey atmak için açtığında bidaha bakiyim demiş ve çok silik çıkmıştı. Şuan 1.5 aylık hamile İnşallah güzel haberler alırsın.İmkanın varsa kan testi yaptırmak mantıklı olur. İçini de rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…