- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.561
Benimde geçen ay oyle olmuştu. Takip et belki yerleşme lekesi olabilir. Dilerim öyledir. Güzel haberi alırsınKızlar yaaa az önce kahverengi bi akıntım olmuş peçeye silerken farkettim ne demek oluyo simdi bu adet mi olucam yoksa
Canım en son adet olduğum gün yaptım kan testi hemde 0.100 çıktı sonrada adet oldum o günü zaten işte adetin 5 günü yapmaya başladım hep çift çıkıyo ovulasyonSen üstüne görmüş olabilirmisinki ? Sende bi gariplik var bence :) adet ertesi hiç böyle çıkanı görmedim
Benimde geçen ay oyle olmuştu. Takip et belki yerleşme lekesi olabilir. Dilerim öyledir. Güzel haberi alırsın
Malesef değilim ama ben akıntı geldikten 1-2 saat sonra hastalanmıştım. Sende şimdi bi gelişme varmı? Leke geldi diyeli 2 saat olmuş inşallah güzel haberi alırsın :) adetine kaç gün vardıSen hamilemisin peki canım suan
24-30 saat içinde yumurta çatlayacak. Yani sen yarını değerlendirmen lazımmerhaba arkadaşlar. bugün ovulasyon testinde çift çizgiyi yakaladım. yanlız benim ilk kullanışım. şimdi yumurta çatladımı yoksa 24-36 saat içinde çatlayacakmı?
Malesef değilim ama ben akıntı geldikten 1-2 saat sonra hastalanmıştım. Sende şimdi bi gelişme varmı? Leke geldi diyeli 2 saat olmuş inşallah güzel haberi alırsın :) adetine kaç gün vardı
Bence hamilesin üst üste çıkınca öyle olan çok bi gebelik testi yap belki üstüne gördünCanım ya banada yardımcı olurmusun şimdi bu ovulasyon testi hep çift çizgi çıkıyo 4 gündür ne oluyo anlammadım ben
canım baya zaman geçmiş. dikkate almayın diyorlar amaarkadaslar gunaydın hastalıgıma 5 gun falan far dun ovulasyon testı yaptım oylesıne hamılelık cıkıyo dedıler burada ben de merakımdan yaptım tek cızgı cıkmıs sonra arkasından gebelık testı yaptım o da tek cızgı cope attım sonra sabah lavaboda copun agzı hafıf aralık kalmıs bı baktım dıger cizgi barız sılık cıkmız anlamadım gebelık testınde anlamadım hamılemıyım cok heyecanlıyım ben elım ayagım tıtrıyor yanı sabaha kadar gecerlı mıdır kı anlkamadım sımdı yanımda bı tane daha getırdım yapcam ama korkuyorum ne olur bısey soyleyın
burda var gibitestım bu arkadaslar
ya yapıcam ama korkuyorum bırazdan yaparım boyle sonra cıkıp da suphelı olan oldumu hıc 20 dk dan sonrasını dıkkate almayın dıyolar ya ama ben bı dakıka bıle bakmadım tek cızgıyı gorunce hemen attım bu ayda olmadı dedım kendı kendıme cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?