Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

imkanım var da cesaretrım yok insallah dedıgın gıbıdır herkes hepımız bu haberı beklıyoruz

imkanım var da cesaretrım yok insallah dedıgın gıbıdır herkes hepımız bu haberı beklıyoruz

Hayırlısıyla bebişin vardır inşallah. Çok büyük ihtimal var boşuna çıkmaz o çizgi. Çok kafa yormadan üstüne düşünmeden gidiceksin başka türlü hep insan aklında kuruyo bişeyler olmuyo.

dısarda acayıp kar yagıyo goz gozu gormuyo bu havada hastaneye ucabılırım heralde

arkadaslar az once bı tane daha yaptım tek cızgı cıktı umudum kayboldu ıyıce bırazdan kan vermeye gıdecegım

1)hamilelik testlerinden pahalı mı bir kutuda sadece bir adet mi satılıyor?
2)kırmızı çizgi sağlıklı yumurtanız var mı demek.
3)çizgiyi gördükten kaç saat aralığında ilişkiye girmemiz lazım.

testım bu arkadaslar
Canım bence hamilesin neden dersen ben birkaç kere şüphelendim test yaptım bırak sabahı ertesi gün akşam bile hiçbirşey yoktu. geç de olsa çizgi çıktıysa birşeyler vardır bence. adete 5 gün olduğu için böyle olmuştur. şimdiden tebrik ederim canım inşallah kan testiyle doğrulanır haberlerini bekliyorum

1) gittigidiyordan alırsan mesela ben surelab aldım memnunum bir kutuda iki tane var ve gayet ucuz hatta gebelik testi de hediye ediyorlar.
2) iki kalın çizgiyi gördüysen yumurta var demek ama sağlığı konusunda yorum yapamıycam umarım bilen biri çıkar.
3)iki kalın çizgiyi gördüğün zaman yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek 36 saat içinde her gün ilişki öneriyorlar.
okuduklarım kadarıyla bilgim budur.

evet arkadaşa katılıyorum

içime su serptın

içime su serptın
peki yakın zamanda ovülasyon testi yaptın mı oradan hamileliğini anlayanlar oldu burada. adete sayılı günler kala ovüde hep çift çizgi gördüler sonra hamiş çıktılar. ayy darısı başımaaa ne güzel şeyler bunlar ya:)

burdayım arada saklanıyorum napım işteyim hep pc başında. okuyup öğreniyorum. bu ay uygulıcam bakalım ne kadar başarılı olurum
olursun inşallah canım sende o azmi görüyorum ben
ben de aynı işte pc başında boş kaldıkça giriyorum bazen de sırf buraya girmek için boşluk yaratıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…