- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.581
yani belirtiler adetle de aynı olabiliyor ya. o durumlar karışık. emin olabilmek için testler en iyisi . ee yapcak mısın ?bırde hıc belırtı olmadı kı bende sadece yumurtalama donemınde gogus hassasıyetım oldu o kadar
imkanım var da cesaretrım yok insallah dedıgın gıbıdır herkes hepımız bu haberı beklıyoruz
dısarda acayıp kar yagıyo goz gozu gormuyo bu havada hastaneye ucabılırım heralde
Canım bence hamilesin neden dersen ben birkaç kere şüphelendim test yaptım bırak sabahı ertesi gün akşam bile hiçbirşey yoktu. geç de olsa çizgi çıktıysa birşeyler vardır bence. adete 5 gün olduğu için böyle olmuştur. şimdiden tebrik ederim canım inşallah kan testiyle doğrulanır haberlerini bekliyorumtestım bu arkadaslar
1)hamilelik testlerinden pahalı mı bir kutuda sadece bir adet mi satılıyor?
2)kırmızı çizgi sağlıklı yumurtanız var mı demek.
3)çizgiyi gördükten kaç saat aralığında ilişkiye girmemiz lazım.
1) gittigidiyordan alırsan mesela ben surelab aldım memnunum bir kutuda iki tane var ve gayet ucuz hatta gebelik testi de hediye ediyorlar.
2) iki kalın çizgiyi gördüysen yumurta var demek ama sağlığı konusunda yorum yapamıycam umarım bilen biri çıkar.
3)iki kalın çizgiyi gördüğün zaman yumurta 36 saat içinde çatlayacak demek 36 saat içinde her gün ilişki öneriyorlar.
okuduklarım kadarıyla bilgim budur.
İyi haberlerini bekliyoruz canimarkadaslar az once bı tane daha yaptım tek cızgı cıktı umudum kayboldu ıyıce bırazdan kan vermeye gıdecegım
içime su serptınCanım bence hamilesin neden dersen ben birkaç kere şüphelendim test yaptım bırak sabahı ertesi gün akşam bile hiçbirşey yoktu. geç de olsa çizgi çıktıysa birşeyler vardır bence. adete 5 gün olduğu için böyle olmuştur. şimdiden tebrik ederim canım inşallah kan testiyle doğrulanır haberlerini bekliyorum
kızz sen yine mi burdasın:) takibe aldım seni benden kaçamıycaksın:)evet arkadaşa katılıyorum
peki yakın zamanda ovülasyon testi yaptın mı oradan hamileliğini anlayanlar oldu burada. adete sayılı günler kala ovüde hep çift çizgi gördüler sonra hamiş çıktılar. ayy darısı başımaaa ne güzel şeyler bunlar ya:)içime su serptın
rabbım bekleyen herkese versın ınsallahİyi haberlerini bekliyoruz canim
İnsallaaaaaaahh diyeyim kocamannn :)rabbım bekleyen herkese versın ınsallah
burdayımkızz sen yine mi burdasın:) takibe aldım seni benden kaçamıycaksın:)
olursun inşallah canım sende o azmi görüyorum benburdayımarada saklanıyorum napım işteyim hep pc başında. okuyup öğreniyorum. bu ay uygulıcam bakalım ne kadar başarılı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?