- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.601
inşallahholursun inşallah canım sende o azmi görüyorum ben
ben de aynı işte pc başında boş kaldıkça giriyorum bazen de sırf buraya girmek için boşluk yaratıyorum
senin günün geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allahın delisi gibi içime doğuyoruuu . var sen de birşeylergünaydınnnnbende sabah saglık ocagınna gıttım en yakın orası vardı hava sarttlarından dolayı kan alımı yapamıyoruz dedı ve hala adet olmadım dün aksam bı ıkı damla k.rengi akıntı olmustu hala beklemedeyımm
gıdıyom ben kızlar kan vermeye dua edın lutfen Rabbım hayırlısını versın hakkımızda
iyi haberlerle gel canım.. dualarımız seninlegıdıyom ben kızlar kan vermeye dua edın lutfen Rabbım hayırlısını versın hakkımızda
senin günün geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allahın delisi gibi içime doğuyoruuu . var sen de birşeyler
gebelik testinde demi ole. testin fazlaysa yap canım. merakla bekleyecegıne. gununde gectıyseyaaaa buraya girince morelım düzeliyootest yapsam gec mi kaldım ilk idrarla yapın dıyolar yaaa
aaa süper haber sanırım yerleşme lekesi ama sen gene tahlil yaptırdığında doktora sor :) darısı başımızaCanım benim adetim geceli iki gun oldu :) yarında olmassam kan tahlili yapmayı düşünüyorum
yaaaa buraya girince morelım düzeliyootest yapsam gec mi kaldım ilk idrarla yapın dıyolar yaaa
Insallah canim dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizden. Bende pazartesi doktora gitdim. Yumurta olusmus ve catlamis bitlikdelik oldumu dedi. Bende evet dedim. Adet günümde gitdigimde kist vardi oda kaybolmus Bu ay sansim yuksekmis. Hayirlisi dp bekliyorum.İnşallah olur bu ay Yumurta oluşmuştur ve bebiş vardır Belki süpriz olur diye bekliyorum Erken gebelik testi aldım ama yapmaya çekiniyorum Hep negatif görünce yapasım gelmiyor çift çizgiyi gördükten sonra 8. Gün bugün Bir de testi boşuna kullanmayayım dedim yumurta yoktu zaten diyerekten testleri Diger ay kullanırım dedim Yine de küçücük bir umut var hep
senin de olur insallah bebis daha fazla bekletmez
Ooo süper adet olmamışsın haftasonu :) güzel haberler bekliyoruzzz
inşallah canım yaaaa :) bugunde olmassam yarın sabah test yapıcam bakalım . ya stresten olmuyorum 3.günbugun günüm geçeli yada hamıle oldugum ıcın allah baska sey vermesınde
3. resimde cızgı görunmuyor cnım . ama ıkısınde varEki Görüntüle 1421256 Eki Görüntüle 1421257 kızlar ılk yaptıgım test dun yapmıstım Eki Görüntüle 1421265 bu bugun yaptıgım test kafam karıstı var mı yokmu bısey soyleyın nolur adetıme 4 gun var kan testını saat ıkı de alacaklar ama ben sabırsızlanıyorum neye ınansam bılemedım
ilki çok bariz ama bugünkünde birşey yok.ilk idrarla mı yaptın bugün?Eki Görüntüle 1421256 Eki Görüntüle 1421257 kızlar ılk yaptıgım test dun yapmıstım Eki Görüntüle 1421265 bu bugun yaptıgım test kafam karıstı var mı yokmu bısey soyleyın nolur adetıme 4 gun var kan testını saat ıkı de alacaklar ama ben sabırsızlanıyorum neye ınansam bılemedım
yok 11 gıbı yaptım farklı markalarla yaptım ozellıkle ama nıye boyle oldu kıilki çok bariz ama bugünkünde birşey yok.ilk idrarla mı yaptın bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?