Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydınnnn bende sabah saglık ocagınna gıttım en yakın orası vardı hava sarttlarından dolayı kan alımı yapamıyoruz dedı ve hala adet olmadım dün aksam bı ıkı damla k.rengi akıntı olmustu hala beklemedeyımm

olursun inşallah canım sende o azmi görüyorum ben
ben de aynı işte pc başında boş kaldıkça giriyorum bazen de sırf buraya girmek için boşluk yaratıyorum
inşallahh hafta sonu başlarız çalışmalara adetim bitmek üzere. senin kaç gün var. umarım önce senin iyi haberlerini alırız canımm

senin günün geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Allahın delisi gibi içime doğuyoruuu . var sen de birşeyler

Insallah canim dua etmekten baska bisey gelmiyo elimizden. Bende pazartesi doktora gitdim. Yumurta olusmus ve catlamis bitlikdelik oldumu dedi. Bende evet dedim. Adet günümde gitdigimde kist vardi oda kaybolmus Bu ay sansim yuksekmis. Hayirlisi dp bekliyorum.

kızlar kan vermek ıcın gıttım ama doktor kardan dolayı gelmemıs hemsıre de 2 de gel dedı ama yarın cıkar sonuc dedı arına kadar nasıl beklıycem calısıyorum cıkamam da ozel bı hastane ıcın en ıyısı ben aksama testı tekrar yapayım

inşallah canım yaaaa :) bugunde olmassam yarın sabah test yapıcam bakalım . ya stresten olmuyorum 3.günbugun günüm geçeli yada hamıle oldugum ıcın allah baska sey vermesınde

Vermez inşallah. Kist vs olsa sancıdan duramazsın çok sanci yapıyor. Hamilesin bence Allah ın izniyle dört gözle bekliyom haberlerini

kızlar ılk yaptıgım test dun yapmıstım bu bugun yaptıgım test kafam karıstı var mı yokmu bısey soyleyın nolur adetıme 4 gun var kan testını saat ıkı de alacaklar ama ben sabırsızlanıyorum neye ınansam bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…