Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

umutlansam mı heyecanlansammı bılemedım adete 3-4 gun kala boyle olan varrmı kı sılık cıkan belkı daha var adete dıgerı o yuzden cıkmadı

yok 11 gıbı yaptım farklı markalarla yaptım ozellıkle ama nıye boyle oldu kı
ilk fotolar eski ikinci foto yeni test di mi?
canım öncelikle ilk idrarınla bi dene bence yarın. ve negatif yanıltıcı olabiliyor yani hamile olup da testte çıkmama olabiliyor ama testte çıkıp da hamile olmayan görmedim. kimyasal vs olup olmadığını bilemeyiz tabi ama test pozitif çıktıysa hcg hormonu belli bir seviyenin üstünde demek ki. bu testi de atma akşama doğru değişir mi acaba.
umut vermek istemiyorum ama senin hamileliğe kesin gözüyle bakıyorum.

ay Allah soylettı galıba canım benım ınsallah ınsallah hadı bakalım Allahın dedıgı olur Rabbım herseyın hayırlısını versın

ay Allah soylettı galıba canım benım ınsallah ınsallah hadı bakalım Allahın dedıgı olur Rabbım herseyın hayırlısını versın
amin canım elimde sihirli bir değnek olsa isteyen herkes çocuk sahibi olsun derim. ben de çok istiyorum. umut ol bize inşallah.

ilk fotoyu dun aksam yaptım bı dakıka bıle bakmadan cope attım bu defada tutmadı dedım kendı kendıme sonra sabah tesaduf copun ıcınde gordum sılık cızgı cıkmıs ınanamadım sok oldum sonra baska marka test vardı onu alıp ıse geldım onu yaptım tek cızgı anlamadım ıste ıkısının arasından sadece 1 gece var yanı

bız 1 yıl 3 aylık evlıyız artık ıstıyoruz ama Rabbım uzun yada kısa bekleyen heprkese nasıp etsın Rabbım hayırlısının hayırlı zamanda versın herkese

iyi de bir akşam yapmışsın bir öğlen yapmışsın. sabah ilk idrarla hiç yapmamışsın negatif çıkması çok normal.elinde varsa istersen yarın sabah yap bir tane.yada tahlil sonucunu bekle o senin sabrına kalmış :)sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun canım

yanı ılk ısrarınızla yapmayın dıyorlar hata verebılır dıye ben de ılk ıdrarla yapmadım o yuzden oncesınde sıvı tuketmemeye ozen gosterdım bılmıyorum ıste ne dusunecegımı kestıremıyorum hayırlısı olsun tabı

onu ovü için diyorlar canım gebelik için ilk idrar diyorlar.bir araştır canım istersen yada kan testini bekle sıkma kendini.

canım gebelik için ilk idrar her zaman doğru sonucu o verir sadece ovu testi için bu böyle değil

ıkısı de ılk ıdrar degıl o zaman ıkısının de dogruluk payı %50 oylemı
%50 mi bilemeyiz canım ama doğruluk payı az. adet günün geçmişse ve akşam yapılan da çift çizgi çıkıyorsa tamam ama böyle erken yapılan testlerde ilk idrar olması net sonuç verir.

ıkısı de ılk ıdrar degıl o zaman ıkısının de dogruluk payı %50 oylemı
hayır gebelik testi ilk idrarla yapılır örnek sabah ilk idrarla yapılan geb testi akşam idrarınla yaptığından daha belirgindir tabi gebelik varsa benim kardeşim hamileyken sabah idrarda bakmıştı baya koyuydu aynı gün akşam baktığında çok açıktı 2.çizgi doğruluk payını bilmiyorum

Kızlar kan vermeye gıttım yarın 10 gıbı cıkar dedı hemsıre bır de ıkıncı teste cıplak gozle bakınca bellı belırsız dıgerı de fark edılıyo ben de hemsıre de farkettık hayırlısı umutlanmak da ıstemıyorum ama

kızlar bugün benim adetimin 23.günü ve hala çift çizgi yok. belirti de yok. bu nası bi bünye anlamadım vallaha.

yarın sabah da hemen yaparım canım bır de ozel hastanelerde kan sonucu ne zaman bellı olur ararlarmı yada cıkınca,

Benim yaptırdığım hastanede 2 saat içinde çıkıyodu. Hatta internet şuesinden verdiği barkodla sonucunu görebiliyosun. Gitmeye bile gerek yok :) bi sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…