Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim yaptırdığım hastanede 2 saat içinde çıkıyodu. Hatta internet şuesinden verdiği barkodla sonucunu görebiliyosun. Gitmeye bile gerek yok :) bi sor istersen
sımdı baktım da hastane arabayla gıdebılecegımız mesafede esımın de goturmesını ıstemıyorum ogrenmesını ıstemıyorum varsa surprız olsun ıstıyorum ınsallah aksamkı testte ıyıce belırgın cıkar...

Canim sende suan gebelik varsa bile cok cok yenidir.ikinci cizgi bosuna cikmaz canim.ben gecen ay yaptigim zaman 10 dk da cok cok silik bo sekilde belirdi.degerimde 20.2 idi.seninde suan degerin cok dusuk.ama aramizda soyle bi fark var senin daha gunune 4 gun var bende tam gunumde yapmistim.yani senin adet gunune kadar degerin yukselecek ve daha net bi cizgi goreceksin Allahin izniyle :) Bu kadar silik testlerde kan testi yapmanizi onermiyorum cunku bunun sonu yok.deger dusuk cikicagi icin bu seferde yukselicekmi diye strese giriyorsun.en saglikli sonucu adet gununde alirsin.ama bence sende gebelik baslangici var gibi kendine dikkat et :))

Hele benim 31.günüm tık yok yaa (18 ocaktı sın regli başkangıç tarihim)

Benimde muhtemelen bu ay sonuna doğru görcem gibime geliyor. hiç adet sancım vs yok sadece akıntım var o da yani havalar soğuk olabilcek bişey sonuçta. İllaki yumurtlayınca gelmiyo. Bekleyelim bakalım sevgili yumurtacık ne zaman teşrif edicek

ama hıcbır belırtı hıssetmıyorum batma yanma kasıklarda afrı sadece bır ıkı kere koku hassasıyetı olmustu ondan suphe var ıcımde ama baska hıcbısey yok

ama hıcbır belırtı hıssetmıyorum batma yanma kasıklarda afrı sadece bır ıkı kere koku hassasıyetı olmustu ondan suphe var ıcımde ama baska hıcbısey yok
Canim belli olmaz bu isler.illa bu belirtiler olacak diye birsey yokki

bebegim sen hep gec mi yumurtlarsin genelde.bu ay ayni gun adet olduk senle

bendede birgün yumurta akı gibi bişi gelmişti heralde dedim bişile oluyor içimde ondan birgün once yapmıstık zaten ki birgün arayla denıyoruz ıns tutmustur. ay sonu olmam gerek bakalım..

Kızlar Merhaba,
Ekim ayında bebek için çalışmalara başladık ve reglim 5 gün gecikti test yaptım çıkmadı o yüzden doktora gitmedim 5 gün gecikmeden sonra çok sancılı ve afedersiniz pıhtı şekilde regli oldum her ay denedik olmadı bu ay reglime 1-2 gün kala evde test yaptım çok silik 2.çizgiyi gördüm ve arkadaşımın ısrarı üzerine kan tahlili yaptırdım sonuç 19.10 çıktı doktor 2 gün sonra yine gel dedi 2 gün sonra gittim sonuç 11.80 olmuş ve 2 gün sonra kendi doktoruma gittim ekim ayında olanları söyledim çok kızdı neden hemen gelmedin diye kimyasal gebelikmiş gebelik sonlanıyor dedi benden ve eşimden tahliller istedi sonuç 1 ay sonra çıkacak bu ay folik asit ve kan sulandırıcı verdi bu arada korunma devam et dedi çoğu kadın kimyasal gebelik olduğunu bilmez adet gecikmesi diye düşünürmüş belki bunları bilen var aranızda bilmeyenler var ise söylemek istedim ben iyiki gitmişim diyorum gitmeseydim bilmeyecektim yani adedi geciken düşük değer sonuç alanlar ki inşallah olmaz bence doktor kontrolünü ihmal etmeyin derim
ALLAH herkesin gönlüne göre versin dualarım sizlerle....

Aynen benim akıntımda rutin akıntı gibi.. Bnim yumurtalıklarımda sahibi gibi keyfine düşkün ne zmn isterse o zmn yumurtluyor

Canım sen ilk yazdığında değerlerini ben kimyasal olduğunu düşünmüştüm ve yazmıştım hakkında hayırlısınüzme kendini bir daha sağlıklı olur inşallah

Aynen benim akıntımda rutin akıntı gibi.. Bnim yumurtalıklarımda sahibi gibi keyfine düşkün ne zmn isterse o zmn yumurtluyor

:))) ben az çok tahmin ediyorum 22 subat gibi falan yumurtlıcam tık yok bende çünkü. ama bu ay iyice umudumu kaybettim. eskisi kadar acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum. Napalım kısmet... Rabbim hayırlı zamanını tabiki bizden iyi biliyor. Tevekkül etmeye çalışıyorum

Herkese merhaba. Benim pazartesi gündüz silik çizgi vardı testimde. Pazartesi akşam akıntı artınca testi tekrarladım bu defa biraz daha elirgin ama net olmayan çizgi çıktı. Salı yani dün belirgin iki çizgi vardı sabah ve akşam yaptığım testlerde. Akşam çalışma oldu ama ben sağa sola dönerken hepsi çıktı içimden ve en bacaklarımı dikip yatmadım öyle olunca. Bugün testim silik çizgi çıktı. Sizce bugün hala şansım varmı çalışma olmalı mı

Canım sen ilk yazdığında değerlerini ben kimyasal olduğunu düşünmüştüm ve yazmıştım hakkında hayırlısınüzme kendini bir daha sağlıklı olur inşallah

İnşallah canım ilk duyduğumda çok kötü oldum ama şimdi iyiyim ben birkaç kişi ile yazıştım ama kafam o kadar doluydu ki inan hatırlamıyorum kusura bakma..yani en azından hamile kalabiliyormuşum onu öğrenmiş olduk :)

zaten silikleşince çalışman gerek asıl bugün kesinlikle değerlendir.

Merhaba arkadaşlar fotoğrafa bakar mısınız? 14. gün eşit gibiydi 15 ve 16 da açıldı bende yumurtlama oldu diye 17 sinde yapmamıştım 18 inde tekrar yaptım koyulaşmış tekrar sizce bu ne demek oluyor?

Eklentiler

• 2015-02-18 17.51.48.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…