- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.661
Merhaba arkadaşlar fotoğrafa bakar mısınız? 14. gün eşit gibiydi 15 ve 16 da açıldı bende yumurtlama oldu diye 17 sinde yapmamıştım 18 inde tekrar yaptım koyulaşmış tekrar sizce bu ne demek oluyor?
Kızlar biraz önce yaptım ovu testini, bugün reglimin 24. Günü yeniden mi yumurtluyorum yoksa bebişim varmı... Allahım sen büyüksün ....
canm birgün arayla yapıcna bunlara gerek kalmıyor
Ben geçen ay 17.gün bu ay 14.gün yumurtladım geçen ay 33 günde bu ay 30 günde adet oldum ilk ay yani geçen ay 11.hün başladım yapmaya kaç günde oluyosan 14 gün çıkar hatta ondan 4 daha çıkar başla çünkü ben yumurtlafıktan 16 gün sonra adet oldum 2 aydaAma bu sorumun cevabı olmadı:)
Ben geçen ay 17.gün bu ay 14.gün yumurtladım geçen ay 33 günde bu ay 30 günde adet oldum ilk ay yani geçen ay 11.hün başladım yapmaya kaç günde oluyosan 14 gün çıkar hatta ondan 4 daha çıkar başla çünkü ben yumurtlafıktan 16 gün sonra adet oldum 2 ayda
Tam koyu değil ama çok da silik değil gibi,inşallah bebeklerimiz gelir...Bende dun Yaptım benimde böyle çıktı canım adetim 3 gun geçti
Canim bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.doktorun neden kizdi anlayamadim?en basindan tespit edilse dahi kimyasal gebeligin geri donusu yok.cok ufak birsey zaten doktorum korunmana bile gerek yok dedi.kimyasal gebelikte doktorun yapabilecegi birsey yok cunku vucut kensiliginden sonlandiriyo gebeligi.sadece tahlillerle degerin tamamen dustugunu tespit edersek isimiz garanti olur.Kendini uzme sakin tamam mi.baslayamayan gebelik sonlaniyo.hem kimyasaldan sonra gebelik olur derler :) hakkinda hayirlisi guzel dusun guzel olsun.Kızlar Merhaba,
Ekim ayında bebek için çalışmalara başladık ve reglim 5 gün gecikti test yaptım çıkmadı o yüzden doktora gitmedim 5 gün gecikmeden sonra çok sancılı ve afedersiniz pıhtı şekilde regli oldum her ay denedik olmadı bu ay reglime 1-2 gün kala evde test yaptım çok silik 2.çizgiyi gördüm ve arkadaşımın ısrarı üzerine kan tahlili yaptırdım sonuç 19.10 çıktı doktor 2 gün sonra yine gel dedi 2 gün sonra gittim sonuç 11.80 olmuş ve 2 gün sonra kendi doktoruma gittim ekim ayında olanları söyledim çok kızdı neden hemen gelmedin diye kimyasal gebelikmiş gebelik sonlanıyor dedi benden ve eşimden tahliller istedi sonuç 1 ay sonra çıkacak bu ay folik asit ve kan sulandırıcı verdi bu arada korunma devam et dedi çoğu kadın kimyasal gebelik olduğunu bilmez adet gecikmesi diye düşünürmüş belki bunları bilen var aranızda bilmeyenler var ise söylemek istedim ben iyiki gitmişim diyorum gitmeseydim bilmeyecektim yani adedi geciken düşük değer sonuç alanlar ki inşallah olmaz bence doktor kontrolünü ihmal etmeyin derim
ALLAH herkesin gönlüne göre versin dualarım sizlerle....
Olabilir bazen bir ayda 2 yum da gelişip çatlayabilir.çift yum ikizi nasıl olur sonra ☺Zaten 12. günde başladım yukarıda fotoğrafı eklemiştim tekrar ekliyorum fotoyu . 14 de neredeyse eşit gibiydi sonra silikleşti bende yumurtlama olduğunu düşündüm 17. gün yumurtlama oldu diye yapmadım 18. gün merak ettim yaptım tekrar koyulaştı. Döllenme olduğunun belirtisi olabilir mi acaba onu merak ediyorum
Olabilir bazen bir ayda 2 yum da gelişip çatlayabilir.çift yum ikizi nasıl olur sonra ☺
Canim bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim.doktorun neden kizdi anlayamadim?en basindan tespit edilse dahi kimyasal gebeligin geri donusu yok.cok ufak birsey zaten doktorum korunmana bile gerek yok dedi.kimyasal gebelikte doktorun yapabilecegi birsey yok cunku vucut kensiliginden sonlandiriyo gebeligi.sadece tahlillerle degerin tamamen dustugunu tespit edersek isimiz garanti olur.Kendini uzme sakin tamam mi.baslayamayan gebelik sonlaniyo.hem kimyasaldan sonra gebelik olur derler :) hakkinda hayirlisi guzel dusun guzel olsun.
evet canım .zaman gecınce dıkkate almayın dıyorlarkızlar dun yazmıstım hatırlayanınız varsa. gebelık testı yaptım ılkı cıft cızgı cıktı ıkıncı yaptıgımda cızgı cıkmadı dun eve bayaa umutlandım dun eve gıttım yaptım tek cızgı ama bu sabah, dun yaptııgım tek cızgı çıkan ıkıncı teste baktım yanında sankı sılık cızgı vardı bu ne oluyo sımdı anlamadım bır gece gecınce sılık cıkıyo ama 20 dkıkadan sonrasjını da dıkkate almayın dıyolar kan sonucum da 10 gıbı cıkacak ben ne yapsam kı anlamadım
Kızlar banada yardimci olun lütfen ben cuma aksami çift cizgi yakaladım ve ilişki o gün oldu ama ertesi gün olmadı asıl ertesi gün olmalı yazılmış Birde pazar sabah oldu bugün 19.gun bu ay sizce zaman geçti mi
inşallah canım ya okudum biçok sayfayı çift çizgiden sonraki 2 gün üst üste ilişki şart o gün çatlamaz 24-36 saat sonra çatlayacağından diyorlar çok üzüldüm bu ayda kaçırdım diyeSpermler 2-3 gün yaşıyor bence yakalamışsındır canım. Hayırlısı olsun umarım..
Umarım yakalamışsındır canım, belli olmaz yine de umudunu yitirme derim ben.inşallah canım ya okudum biçok sayfayı çift çizgiden sonraki 2 gün üst üste ilişki şart o gün çatlamaz 24-36 saat sonra çatlayacağından diyorlar çok üzüldüm bu ayda kaçırdım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?