- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.681
Sabah ilk idrarla denedin mi peki canım ? Benim yaptığım testte ertesi gün çizgi bile çıkmamıştı ve dün regl oldum. Bence yine de umut var sende. Kan sonucun çıkınca haber ver bize.kızlar dun yazmıstım hatırlayanınız varsa. gebelık testı yaptım ılkı cıft cızgı cıktı ıkıncı yaptıgımda cızgı cıkmadı dun eve bayaa umutlandım dun eve gıttım yaptım tek cızgı ama bu sabah, dun yaptııgım tek cızgı çıkan ıkıncı teste baktım yanında sankı sılık cızgı vardı bu ne oluyo sımdı anlamadım bır gece gecınce sılık cıkıyo ama 20 dkıkadan sonrasjını da dıkkate almayın dıyolar kan sonucum da 10 gıbı cıkacak ben ne yapsam kı anlamadım
Aldın mı canım sonucunu?kızlar dun yazmıstım hatırlayanınız varsa. gebelık testı yaptım ılkı cıft cızgı cıktı ıkıncı yaptıgımda cızgı cıkmadı dun eve bayaa umutlandım dun eve gıttım yaptım tek cızgı ama bu sabah, dun yaptııgım tek cızgı çıkan ıkıncı teste baktım yanında sankı sılık cızgı vardı bu ne oluyo sımdı anlamadım bır gece gecınce sılık cıkıyo ama 20 dkıkadan sonrasjını da dıkkate almayın dıyolar kan sonucum da 10 gıbı cıkacak ben ne yapsam kı anlamadım
Aldın mı canım sonucunu?kızlar dun yazmıstım hatırlayanınız varsa. gebelık testı yaptım ılkı cıft cızgı cıktı ıkıncı yaptıgımda cızgı cıkmadı dun eve bayaa umutlandım dun eve gıttım yaptım tek cızgı ama bu sabah, dun yaptııgım tek cızgı çıkan ıkıncı teste baktım yanında sankı sılık cızgı vardı bu ne oluyo sımdı anlamadım bır gece gecınce sılık cıkıyo ama 20 dkıkadan sonrasjını da dıkkate almayın dıyolar kan sonucum da 10 gıbı cıkacak ben ne yapsam kı anlamadım
sabah ilk idrarla yaptım anlamadıgın ıkı testte uzerınden bır gece gecınce soluk cıktı ama hemen degıl tabı sımdı kan degerlerımın sonuclarını beklıyorum aradım saat 11 de cıkacak dedıler hayırlısı bakalımSabah ilk idrarla denedin mi peki canım ? Benim yaptığım testte ertesi gün çizgi bile çıkmamıştı ve dün regl oldum. Bence yine de umut var sende. Kan sonucun çıkınca haber ver bize.
canım aradım saat 11 dedı hemsıre ben de heyecandan 11 e kadar nasıl beklıycem bılmıyorumAldın mı canım sonucunu?
Canım hayırlısı olsun sıkma canını bak saat 11 oldu bile. Ve birçok kişi belirtisiz hamile kaldığını öğrendi. Çok aşırı belirtileri olanlar adet oldu.ben de zamanında ne belirtiler yaşadım tık yok.inşallah belirti olmaması sende hamilelik belirtisidircanım aradım saat 11 dedı hemsıre ben de heyecandan 11 e kadar nasıl beklıycem bılmıyorum
insallah canım arasammı aramasammı karar veremedım korkuyorum da yok dıycekler dıye odum kopuyoCanım hayırlısı olsun sıkma canını bak saat 11 oldu bile. Ve birçok kişi belirtisiz hamile kaldığını öğrendi. Çok aşırı belirtileri olanlar adet oldu.ben de zamanında ne belirtiler yaşadım tık yok.inşallah belirti olmaması sende hamilelik belirtisidir
ara arainsallah canım arasammı aramasammı karar veremedım korkuyorum da yok dıycekler dıye odum kopuyo
BU TESTTE SOLUK CIZGIYI BI BEN MI GORUYORUM AMA YOK STE DEGILMISIM :'(
KIZLAR MALESEF ARADIM DOKTOR YOK DEDI COK KOTUYUM NASIL OLUR YA BARIZ NASIL IKINCI CIZGI VARDI YANI TEST HATALI OLSA BILE CIZGI NASIL CIKAR CIKMASAYDI HATALIYSA YANI ISYERINDE OLMASAM OTURUP BI GUZEL AGLIYCAM NASIL HEYECANLANDIM DOKTOR ARAYINCA
VE AKSAM EVE GITTIGIMDE DAHA BELIRGINDI BU CIZGI BOYLE SOLUK DEGILDI HATLARI FALAN BELLIYDI
10 gün önce bende yaptım benimki daha bile koyu cıkmıştı baya ümitlendim hatta mide bulantısı filan yaşadım sonra adetimde gecikti ama 3-4 gün gecmeden yapmayacagım test dedim ve 3 gün gecikmeyle geldi üzülme bi dahaki ay tekrar denicez;:) bu ayda birlikteyiz o anki yıkımı biliyorum rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?