Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sabah ilk idrarla denedin mi peki canım ? Benim yaptığım testte ertesi gün çizgi bile çıkmamıştı ve dün regl oldum. Bence yine de umut var sende. Kan sonucun çıkınca haber ver bize.

Aldın mı canım sonucunu?

Aldın mı canım sonucunu?

Sabah ilk idrarla denedin mi peki canım ? Benim yaptığım testte ertesi gün çizgi bile çıkmamıştı ve dün regl oldum. Bence yine de umut var sende. Kan sonucun çıkınca haber ver bize.
sabah ilk idrarla yaptım anlamadıgın ıkı testte uzerınden bır gece gecınce soluk cıktı ama hemen degıl tabı sımdı kan degerlerımın sonuclarını beklıyorum aradım saat 11 de cıkacak dedıler hayırlısı bakalım

şuanda o kadar muallaktayım kı bıseyler var mı yok mu bılmıyorum bısey de hıssedemıyorum bı belırtı kucuk bısey olsa ama yok ıste

canım aradım saat 11 dedı hemsıre ben de heyecandan 11 e kadar nasıl beklıycem bılmıyorum
Canım hayırlısı olsun sıkma canını bak saat 11 oldu bile. Ve birçok kişi belirtisiz hamile kaldığını öğrendi. Çok aşırı belirtileri olanlar adet oldu.ben de zamanında ne belirtiler yaşadım tık yok.inşallah belirti olmaması sende hamilelik belirtisidir

insallah canım arasammı aramasammı karar veremedım korkuyorum da yok dıycekler dıye odum kopuyo

KIZLAR MALESEF ARADIM DOKTOR YOK DEDI COK KOTUYUM NASIL OLUR YA BARIZ NASIL IKINCI CIZGI VARDI YANI TEST HATALI OLSA BILE CIZGI NASIL CIKAR CIKMASAYDI HATALIYSA YANI ISYERINDE OLMASAM OTURUP BI GUZEL AGLIYCAM NASIL HEYECANLANDIM DOKTOR ARAYINCA

VE AKSAM EVE GITTIGIMDE DAHA BELIRGINDI BU CIZGI BOYLE SOLUK DEGILDI HATLARI FALAN BELLIYDI

BU TESTTE SOLUK CIZGIYI BI BEN MI GORUYORUM AMA YOK STE DEGILMISIM :'(

10 gün önce bende yaptım benimki daha bile koyu cıkmıştı baya ümitlendim hatta mide bulantısı filan yaşadım sonra adetimde gecikti ama 3-4 gün gecmeden yapmayacagım test dedim ve 3 gün gecikmeyle geldi üzülme bi dahaki ay tekrar denicez;:) bu ayda birlikteyiz o anki yıkımı biliyorum rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin hepimize inşallah

üzülme canım.
KIZLAR MALESEF ARADIM DOKTOR YOK DEDI COK KOTUYUM NASIL OLUR YA BARIZ NASIL IKINCI CIZGI VARDI YANI TEST HATALI OLSA BILE CIZGI NASIL CIKAR CIKMASAYDI HATALIYSA YANI ISYERINDE OLMASAM OTURUP BI GUZEL AGLIYCAM NASIL HEYECANLANDIM DOKTOR ARAYINCA
VE AKSAM EVE GITTIGIMDE DAHA BELIRGINDI BU CIZGI BOYLE SOLUK DEGILDI HATLARI FALAN BELLIYDI

belirgin canım. ama kan da da çıkması lazımdı. Test mi bozuktu acaba

canım benim cok zor bi durum Allah ümidimizi eksiltmesin hayırlısını dileyelim inşallah diğer aya mutlu sonuçlar gelir hepimize

herseyın hayırlısı ne dıyelım Rabbım hayılısını hayırlı bı zamanda versın ınsallah tum bekleyenlere

Ayni şekilde bende iki defa testte belli belirsiz cizgi gördüm dun gece hasta oldum suan deli gibi kanamam var ve cok ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…