Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

herseyın hayırlısı ne dıyelım Rabbım hayılısını hayırlı bı zamanda versın ınsallah tum bekleyenlere

Canım değerin kaç çıkmış peki? 50nin altını doktorlar yok diyor ama 20 falansa ondanda yok demiş olabilirmiki? Çok garip testte çıkıp kanda çıkmaması. Daha yeni döllenme olduysa değerin düşüktür heralde.

0-100 arası dıye mırıldandı oyle kendı kendıne sonra gorunmuyo dedı en az 15 gun gecmıs olması gerekır dedı asdetının ama ıstersen bı hafta sonra gel yıne ver kan dedı telefonda bende zaten bısey soramadım tesekkur edıp ıyı gunler deyıp kapattım

tabı 10 u yuz dıye de okumus olabılır
test pozıtıf gıbı ama dımı

acaba adete 3-4 gun falan var o yuzden mı cıkmadı ama testte cıkıyosa kanda da cıkması lazım sıra ıle once kan sonra test dıyebılılıyorum

acaba adete 3-4 gun falan var o yuzden mı cıkmadı ama testte cıkıyosa kanda da cıkması lazım sıra ıle once kan sonra test dıyebılılıyorum
Canım üzülme hayırlısı bende bu ay adet günü ve adetim geçtikten sonra yaptım çift çizgiydi çok net görünüyodu ama kanda baktırdım yoktu üstelik adetimde 3 yada 4 gün geçikmişti daha sonrada adet oldum zaten sıkma canını

0606: 39512347 .!.:
Canım sıkma canını hayırlısı olsun idrarda çıkıp da kanda çıkmaması gerçekten çok ilginç. Adet olana kadar umudunu kaybetme.

tam değerini öğren bence canım az çok ordan çıkarırız. İnsanları anlamıyorum gerçekten o kadar basitki bunları diyebilmek. 2 hafta sonra gel diyosa değerini de desin şuan değeri 20-30 vs herneyse ama kesin gebelik diyemiyoruz tekrar kan verin demek bu kadar zormu. burda kendi kendimize fikir yürütmeye çalışıyoruz. Allah iyilerle karşılaştırsın gerçekten

Kızlar bu arada ayın 9 unda adet oldum ya ben cuma günü bitti ama şimdi baktım afedersuniz çamaşırımda kahve rengi akıntım gelmiş yinemi adet olduyorum ben yaa

kızlar aradım doktoru 0-1 arası dedı neyse hayırlısı olsun ama adet olmazsan 1 hafta sonra tekrar gel dedı

Test sonucunu kağıtla istiyorum de mail atsın yeter biz bakarız çaresine sen dert etme. Gerekirse benim doktoru arar sorarım sonucunu sıkma canını sen boşwer.
cok sağol Allah razı olsun canm aradım doktoru o da negatıf kızım dedı 0-1 arası dedı hayırlısı bakalım ama bu da bana ders olsun bıdaha bu kadar umutlanmayacagım az kalsın esıme de soylıycektım nasıl surprız ler hazırlayacagımı esıme nasıl soylıycemı bıle planlamıstım, anneme nasıl soylıycemı planlamıstım hatta bı ara bebısım varmıs gıbı karnımı tutup konusmustum bıle Rbbım bosa cıkarmaz ınsallah bu umutlarımı :)

Canım hepimizin bebişlerinin gelecek zamanı var demek ki daha. Belki kimyasal gebeliktir, ya da geç döllenme vs.dir. Bu ay hepberaber tekrar çalışmalara başlayacağız. Pes etmek yok

Canım bende dün tahlil verdim 0.294 cıktı negatif bugun de adet oldum malesef yarın yine gitmem yine hata başlatmak allah yüzümüze gülsün inşallah çok üzülüyorum artık

Aminn inşallah canım. Bende eşime güya geçen ay doğum gününde gebelik testini hediye paketi yapıp vericektim...Rabbim nasip etsinde artık napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…