- 30 Temmuz 2013
- 110
- 44
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.721
KIZLAR MALESEF ARADIM DOKTOR YOK DEDI COK KOTUYUM NASIL OLUR YA BARIZ NASIL IKINCI CIZGI VARDI YANI TEST HATALI OLSA BILE CIZGI NASIL CIKAR CIKMASAYDI HATALIYSA YANI ISYERINDE OLMASAM OTURUP BI GUZEL AGLIYCAM NASIL HEYECANLANDIM DOKTOR ARAYINCA
Onumuzde ki ay Çalışmalara devam edicek olan bir suru Kışı oldukkhep destek tam destek :)
mumkun degıl canım 6 gun araylaKızlar banada yardımcı olun bi ayda 2 kez adet olunurmu aralarında 6 gün var
Canım adet gibi mi lekelenme gibi mi ? Belki yerleşme kanaması felandır. Bence de bir dr a git normal değil.Kızlar banada yardımcı olun bi ayda 2 kez adet olunurmu aralarında 6 gün var
Normal adet gibi deģil canım kahverengi günlük pedimde vardımumkun degıl canım 6 gun araylanormal kanama gibiyse doktora git hemen
Benim de bu ay tutsaydı mucize olurdu, yumurtlama tarihini değerlendirememiştik. Bu ay karaarlıyım ama ovu. testlerini de aldım =))Kizlaaar kan testi bugun çıkacaktı sabah okulda regl oldum nasip zaten bu ay olsa mucize olurdu tarih olarak ;-) bu ay devam
Bak bakalım devam edecek mi, etmezde belki yerleşmedir. Ederse de ihmal etme dr'a git canım.Normal adet gibi deģil canım kahverengi günlük pedimde vardı
az mı oldu. devamı geldi mi. ? belki dediği gibi yerleşmedir .Normal adet gibi deģil canım kahverengi günlük pedimde vardı
Yok canım az gelmiş devamı yok şimdilik bide ovulasyon testi yaptım hemen sonuç buaz mı oldu. devamı geldi mi. ? belki dediği gibi yerleşmedir .
Bu ay hem ateş yöntemi, hem ovu. hem de akıntıya göre ne varsa hepsini deneyeceğim ben
Gebelik testi yapsana canım yaaYok canım az gelmiş devamı yok şimdilik bide ovulasyon testi yaptım hemen sonuç bu
Bence son kullanma tarihi canım ama ağustos 2013 müEki Görüntüle 1422744 kızlar su EXP dedıgı son kullanma tarıhı oluyor dımı
Devamı gelmesse yapıcam canımGebelik testi yapsana canım yaa
Normalde yumurtlama tarihin bugün olabilir mi canım, regline ne kadar var ?Yok canım az gelmiş devamı yok şimdilik bide ovulasyon testi yaptım hemen sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?