Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

KIZLAR MALESEF ARADIM DOKTOR YOK DEDI COK KOTUYUM NASIL OLUR YA BARIZ NASIL IKINCI CIZGI VARDI YANI TEST HATALI OLSA BILE CIZGI NASIL CIKAR CIKMASAYDI HATALIYSA YANI ISYERINDE OLMASAM OTURUP BI GUZEL AGLIYCAM NASIL HEYECANLANDIM DOKTOR ARAYINCA

Canım lütfen sıkma canini bak bu ay bi çoğumuz beraber ovu testine başlıyoruz hem yapacağım sürpriz için düşünecek daha çok zamanın var öyle düşün birde

Onumuzde ki ay Çalışmalara devam edicek olan bir suru Kışı oldukk hep destek tam destek :)

Eveet beni de ekleyin bugun regl oldum

Kizlaaar kan testi bugun çıkacaktı sabah okulda regl oldum nasip zaten bu ay olsa mucize olurdu tarih olarak ;-) bu ay devam

Hepimizin yumurtlama tarihi de aynı olacak gibi, bebiş haberlerimizi de inşallah beraber alırız kızlar

ben elımdekı testlere guvenmıyorum artık ovu testı de yapmıycan kendım akıntıma gore hesap edıcem yumurtlama tarıhımı

bu ınternetten buldugum herhangı bı ornek kendımın kı de boyle aksam gıdıp bakacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…