- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.741
Yok canım az gelmiş devamı yok şimdilik bide ovulasyon testi yaptım hemen sonuç bu
Canım bu ayın 9 unda oldum reglimiNormalde yumurtlama tarihin bugün olabilir mi canım, regline ne kadar var ?
Evet son kullanım tarihiEki Görüntüle 1422744 kızlar su EXP dedıgı son kullanma tarıhı oluyor dımı
O zaman bugün yumurtlama günün 9 unda olduysan 10 gün sonra yumurtalama başlıyor ve o da bugüne denk gelmiş. Siz bugün başlayın çalışmalara tatllımCanım bu ayın 9 unda oldum reglimi
Gebelik testi yapsana canım yaa
aynen canım test yapsana, üstüne görmüş olma . ay inşallah heyecan yaptım bakYok canım az gelmiş devamı yok şimdilik bide ovulasyon testi yaptım hemen sonuç bu
Canım bu ayın 9 unda oldum reglimi
kahverengi yaniii demek istedim.hmmm yumurtlama günün de olabilir . ama akıntı oluyor mu ki o zaman
Tmm canım inşAllah gelmezde devam edelim çalışmalaraO zaman bugün yumurtlama günün 9 unda olduysan 10 gün sonra yumurtalama başlıyor ve o da bugüne denk gelmiş. Siz bugün başlayın çalışmalara tatllım
Benim ilk defa oldu böyle canımkahverengi yaniii demek istedim.
yani akıl karıştırıcı canım. bana da olmaz.Benim ilk defa oldu böyle canım
Benim de bu ay tutsaydı mucize olurdu, yumurtlama tarihini değerlendirememiştik. Bu ay karaarlıyım ama ovu. testlerini de aldım =))
Benim de bu ay tutsaydı mucize olurdu, yumurtlama tarihini değerlendirememiştik. Bu ay karaarlıyım ama ovu. testlerini de aldım =))
Tatlim reglime 2 hafta var hemen hemen.bu ay yumurtlamayi tespit ettim bakalim ne olcak.bu arada gecen ay ilk denememdi tesle tuttu ama kimyasal oldu maalesef.bakalim bu ay ne olacakCanım doktorum ekim ayında olduğunda neden gelmedin dedi ona göre tahlil isteyecekti herhalde zaten kimyasal gebelik için geri dönüş yok onu söyledi bakalım tahlil sonuçları nasıl çıkacak hakkımızda hayırlısı olsun sende varmı gebelik?
benimde bugün 6.günüm canım. bitti yani. minik minik leke gibi geliyor. test yapmaya c.tesi başlıcam. 28 de 1 oluyorum. ama ilişki bitince olmalı diye bir şey duymadım. kaçırmım öle bir şey varsa. biri bizi aydınlatsınbende bugün adetin 3. günü test aldım geliyo kargoyla yarın ne zaman başlayayım testi yapmaya birde adet bitiminin ilk günü birlikte olun tutuyo filan demişlerdi bitince mi ilk gün dü emin olamadım bilen var mı
Tatlim reglime 1 hafta var hemen hemen.bu ay yumurtlamayi tespit ettim bakalim ne olcak.bu arada gecen ay ilk denememdi tesle tuttu ama kimyasal oldu maalesef.bakalim bu ay ne olacak
en son ne zaman oldum demiştin. kısa süre içerisinde olmaması lazım canım. yani 15 gün geçse üstünden o bile erken ama daha 6 gün gectı demıstın dımı ? alla allaKızlar ben adet oluyorum yavaş yavaş geliyo peçeteye falan başlıyo gibi
Canim nasil adet olabilirsin ki daha yeni bitmedi mi senin adet??Kızlar ben adet oluyorum yavaş yavaş geliyo peçeteye falan başlıyo gibi
Evet canım cuma günü bittiCanim nasil adet olabilirsin ki daha yeni bitmedi mi senin adet??
benimde bugün 6.günüm canım. bitti yani. minik minik leke gibi geliyor. test yapmaya c.tesi başlıcam. 28 de 1 oluyorum. ama ilişki bitince olmalı diye bir şey duymadım. kaçırmım öle bir şey varsa. biri bizi aydınlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?