Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benim de bu ay tutsaydı mucize olurdu, yumurtlama tarihini değerlendirememiştik. Bu ay karaarlıyım ama ovu. testlerini de aldım =))

Be
Benim de bu ay tutsaydı mucize olurdu, yumurtlama tarihini değerlendirememiştik. Bu ay karaarlıyım ama ovu. testlerini de aldım =))

Bizde de ilk çalışmalar hemen ovu testi almıştım netten bakalım nasıl olacak bu ay

bende bugün adetin 3. günü test aldım geliyo kargoyla yarın ne zaman başlayayım testi yapmaya birde adet bitiminin ilk günü birlikte olun tutuyo filan demişlerdi bitince mi ilk gün dü emin olamadım bilen var mı

Tatlim reglime 2 hafta var hemen hemen.bu ay yumurtlamayi tespit ettim bakalim ne olcak.bu arada gecen ay ilk denememdi tesle tuttu ama kimyasal oldu maalesef.bakalim bu ay ne olacak

benimde bugün 6.günüm canım. bitti yani. minik minik leke gibi geliyor. test yapmaya c.tesi başlıcam. 28 de 1 oluyorum. ama ilişki bitince olmalı diye bir şey duymadım. kaçırmım öle bir şey varsa. biri bizi aydınlatsın

Kızlar ben adet oluyorum yavaş yavaş geliyo peçeteye falan başlıyo gibi
en son ne zaman oldum demiştin. kısa süre içerisinde olmaması lazım canım. yani 15 gün geçse üstünden o bile erken ama daha 6 gün gectı demıstın dımı ? alla alla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…