Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba, ben de yeni katıldım aranıza.. 1,5 yıllık evliyim ve bu ay çocuk çalışmalarına başladık :) adetlerim genelde 28 günde bir düzenlidir. ocak ayının başında adetimin 11. gününde dr a rutin muayene olmaya gittiğimde tesadüfen yumurtlama günümde olduğumu öğrendim. ama geçen ay denemeyip şubat ayında başladık çalışmalara. son adetim 24 ocak, normalde şubatın 21 inde adet olmam gerekiyordu fakat dün akşam (ilk defa böyle oluyor.) kahverengi leke gelmeye başladı bugünde az da olsa devam ediyor. hala adetim sökülmedi. bende ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tekrar tespit etmek istiyorum. çünkü her ay değişiyormuş sanırım. sizin kullandığınız yada önerebileceğiniz bir marka varmı?

Hoşgeldin canım ben surelab aldım internetten gg sitesinden.memnunum tavsiye ederim. hem fiyatı da uygun.

Gg'dan aldim bende laboquick 20 TL 6 gebelik 20 ovu test

benimde laboquick canım. ggdan alabilirsin uygun oluyor. hoşgeldin bu arada. uğurlu gelirsin inşallah

Kızlar banada yardımcı olun bi ayda 2 kez adet olunurmu aralarında 6 gün var
Tatlım bende aralık ve ocakta adetten 5 6 gün sonra ara lekelenme yaşadım kahverengi sümüksu akinti gecen ay doktora gittim muhtemelen yumurta catlamis ve lekelenme ondan olmuştur dedi telaslanma yani...

Selamlar herkese yeni üye oldum bende ve ilk işim gebelik sayfasına bakmak oldu benim sorunum da pkos hastası olmam ve Korunmasız bir yıla rağmen hala yok bişey ovülasyon testlerinde bi kere çift koyu yakaladım onda da olmadı nasıl olucak bu iş bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

hoşgeldin sen de . umarım biz de sana şans getiririz.

Hoşgeldin canm tedavi gördünmü hiç.. üzülme inşallah Allah verir

Mrb kizlar yaklask 10gundur takip etmekteyim cogu sayfayi bende bu ay ovulasyon testi kullaandim bat cumartesi gunu ben bugun elimde ovulasyon testinden birini yaptim sanirim gebelik olursa cift cizgi cikiyormys ama yaptigim teste cikmadi simdi bebek yok anlaminami geliyor bu simdi :-(

Ben de bu ay ovu. testlerini ilk kez deneyceğim. Buradan duyduğum kadarıyla bat zamanı yaklaşıyorken gebelik varsa çift çizgi çıktığını söylüyorlar ama çift çıkıp regl olan da olmuş. Bence cumartesi gününü bekle umarım bebiş vardır. Bizde de haber vermeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…