Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hayirlisi artik cnm bekleyip goruucez ins. Rabbim isteyen herkeze en hayirlisini nasp eder insaAllah

Âmin canım varsa nasipte olur inşallah. Peki böle bitkisel bişeyler var mı ki ya yumurt
Yumurtalıkların çoğalıp gelişmesi için çörekotu tarçın kürü öneririm kullanan çok insan memnun kalmş netten araştırabilirsin.. kist içinde soğan kürünü tavsiye ederim bende iltihap için uyguluyorum..

Soğanı yapmıştım bi kere ama diğerini duymadım onu deniyim bide inş Allah'ın izniyle tes ederim canım

kızlar mrb. bende aranızda yeniyim bugün 20. günü ovülasyon testine bu ay başladım. hep tek çizgi bi türlü 2. çizgi
göremedim.dun çok çok silik 2. çizgi hayali gibi sanki gördüm devam ediyorum bakalım inş. yakalrım bu saatten sonra olur mu acaba? yorumlarınız bekliyorum.

hoşgeldin. düğün sahibi gibi oldum kaç günde bir adet oluyorsun canım o da önemli biliyorsun. 28 günde 1 oluyorsan. büyük ihtimal çift çizgiyi kaçırdın. bu arada adetinin kaçıncı gününden itibaren yapmaya başladın testleri

adetin kaç günde bir oluyorsun eğer 28 günden fazla ise geç yumurtluyo olabilirsin devam et cnm testlere inşallah yakalarsın

hoşgeldin canım ne zaman başladın testleri yapmaya? geç başladıysan kaçırmış olabilirsin çünkü o çift çizgiyi bir gün görüyorsun sadece ben ilk başladığım zaman sormuştum gün aşırı yapsam olur mu diye. bir gün yapamasan geçmiş olabiliyo dediler.

hoş buldum canım , 12. gün başladım 31-32 gun adet aralığım son 2 aydır.testin içeriğine göre 14. gün başlayın diyordu.devam ediyorum hala bakalım, belki görebilirim.beni anlamadığım okuduğum kadarıyla herkeste silikte olsa 2. çizgi varmış ama bende hep tek.

hoş buldum canım 31-32 gün son 2 aydır. 12. gün başladım umarım kaçırmamışımdır.

canım ben bu ay başladım benim 23 gün sürdüğü için 9. gün başladım tek çizgi çıktı çıktı sonra ikincisi çıktı belirginleşti ve bata 14. gün kala koyu iki çizgi gördüm sonra birkaç gün daha yaptım ikinci çizgi iyice açıldı. adetlerin düzensizse daha yumurtlamamış olabilirsin canım. 32 günde bir oluyorsan bata 12 gün var yani. birkaç gün daha devam et ikinci çizgi çıkacaktır

yani 32 desek 18. günü olması lazım canım. 12. günden 20. güne hiç silikte olsa çıkmadı mı ? bi yüklesene testlerini bakalım. daha iyi yardımcı oluruz belki

aynen bende en kötü ihtimal 18. gün diye düşündüm. sadece 19. gün yani dün çok çok silik sanki yada ben öyle gördüm:) devam edicem bakalım fotolarını çektim ama hiç belli olmuo dün akşamki. daha öncekilerde hep tek çizgiydi. sonradan artık saatler sonra baktıgımda 12. ve 15. gunde sılıkte olsa var ama ben onları dıkkate almadım.sonradan çıkmışlar çunku

canım ben vajinismusluydum Aralık ayında yendim.ve tabi 2,50 yıldır vakıt kaybettiğim için hemen bebek çalışmalarına başladım.ozamana kadar hep 28 günde 1 adet olurdum ilk ay 5 gün geciktim heralde hamileyım dedım çok sevindim ama olmadı. tabi ben yumurtlama gunumu 14. gün hesapladım 28 e göre ama tutturamamışım onun içinde test aldım bu ay .devam edicem bakalım.

Valla bende 30-35 günde bir olurum bugün 24.günüm ve tık yok.

geçmiş olsun canım tebrik ederim kurtulmuşsun vajinismustan. adetin düzenliyse kaçırmışsın galiba tarihi canım. olsun çalışmalara devam.

geçmiş olsun canım tebrik ederim kurtulmuşsun vajinismustan. adetin düzenliyse kaçırmışsın galiba tarihi canım. olsun çalışmalara devam.

saol canım en önemlisi vajinismusu atlatmaktı zaten. gerisi inş. bi şekilde olur.Allah vajililere yardım etsin herkese şifa versin. tabi bu topiktekilere ve bana da bir an önce bebişlere kavuşmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…