Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

saol canım en önemlisi vajinismusu atlatmaktı zaten. gerisi inş. bi şekilde olur.Allah vajililere yardım etsin herkese şifa versin. tabi bu topiktekilere ve bana da bir an önce bebişlere kavuşmayı nasip etsin.
amin. ne güzel yazmışsın çocuk hasretini yalnızca çeken bilir. kimse çok uğraştık hamile kaldım demiyor tanıdıklarına. herkes istedik oldu diyor. öyle olunca biz de isteyince hemen olacak sandık meğer öyle değilmiş Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

ben de öyle sanıyorum. hiç denememişlere de öle oluyor demek. ağaoğlu gibi yaptım olacak

amin. canım herkes istedik oldu diyor ama kimsenin içini bilemezsin. insanlar nedense böyle şeyleri eksiklik olarak görüyor hamilelik için tedavi görenler bile bazen kendiğilinden oldu yada istedik oldu diyor, herşeyin vakti zamanı vardırtabi insan hemen olsun istiyor kafaya takıyor ama hayırlısı olsun canım hakkımızda nasıl olsa burda herkes yardımcı oluyor birbirine sıkıntı yapmadan çalışmalara devam

Aslında eksiklik gibi değil de bu konuların konuşulmasından hoşlanmıyorum ben. mesela ben de hayırlısıyla hamile kalırsam kimseye çok uğraştık demicem istedik oldu dicem.bir yandan hak veriyorum bunlar bizim özelimiz.hele de hamilelik olduktan sonra kimseye dert anlatmak istemem.şimdi de 9. ayımız denemelerde,hiç kimse durumu bilmiyor ne aile ne arkadaş. istemiyoruz diyoruz.

Kızlar ben buna anlam veremedim yaa.32-34 gün arası adet döngüm.4 gündür adet olacak gibi ağrım var.adet günüme yaklaşık 2 hafta var

Eklentiler

• 20150220_152400.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 97
  • 20150220_152413.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 96
Canim neden yumurtlama gerceklesmedi senin ya.normalde duzenli adet oluyomuydun.bu mantiga gore bu ay gecikiceksin o zaman dimi ?

Oluyodum canım bu ay bi yumurtlayamadım valla ama hafiften kasık ağrılarım var ama adetim gecikicek o kesinleşti en azından onu biliyorum. Bu ay en azından yumurtlamayı yakalarsam hamile olup olmadığımı çok büyük ihtimal anlayabilcem. boşuna erkenden kafamdan belirti yaşamıcam inşallah

Kızlar ovulasyon testine başlayacağım. Hangı testı önerirsiniz. Hangısını kullanıp hamıle kaldınız yardımcı olurasınız sevinirim.

Kızlar konuları araştırıyorken sitede bal-tarçın-çörekotu karışımını okudum. Reglin 2. günü başlanıyormuş ben de bugün başladım. 10-12 gün sabah aç karnına 1 kaşık yiyormuşuz macun gibi yaparak. Yumurtaların sağlıklı oluşmasına ve de gelişmesine yardımcı oluyormuş. Bir araştırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…