- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.801
amin. ne güzel yazmışsın çocuk hasretini yalnızca çeken bilir. kimse çok uğraştık hamile kaldım demiyor tanıdıklarına. herkes istedik oldu diyor. öyle olunca biz de isteyince hemen olacak sandık meğer öyle değilmiş Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasınsaol canım en önemlisi vajinismusu atlatmaktı zaten. gerisi inş. bi şekilde olur.Allah vajililere yardım etsin herkese şifa versin. tabi bu topiktekilere ve bana da bir an önce bebişlere kavuşmayı nasip etsin.
ben de öyle sanıyorum.amin. ne güzel yazmışsın çocuk hasretini yalnızca çeken bilir. kimse çok uğraştık hamile kaldım demiyor tanıdıklarına. herkes istedik oldu diyor. öyle olunca biz de isteyince hemen olacak sandık meğer öyle değilmiş Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
amin. ne güzel yazmışsın çocuk hasretini yalnızca çeken bilir. kimse çok uğraştık hamile kaldım demiyor tanıdıklarına. herkes istedik oldu diyor. öyle olunca biz de isteyince hemen olacak sandık meğer öyle değilmiş Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
inşallah olur edacım buralar nasıl şenlenir o zamanben de öyle sanıyorum.hiç denememişlere de öle oluyor demek. ağaoğlu gibi yaptım olacak
Aslında eksiklik gibi değil de bu konuların konuşulmasından hoşlanmıyorum ben. mesela ben de hayırlısıyla hamile kalırsam kimseye çok uğraştık demicem istedik oldu dicem.bir yandan hak veriyorum bunlar bizim özelimiz.hele de hamilelik olduktan sonra kimseye dert anlatmak istemem.şimdi de 9. ayımız denemelerde,hiç kimse durumu bilmiyor ne aile ne arkadaş. istemiyoruz diyoruz.amin. canım herkes istedik oldu diyor ama kimsenin içini bilemezsin. insanlar nedense böyle şeyleri eksiklik olarak görüyor hamilelik için tedavi görenler bile bazen kendiğilinden oldu yada istedik oldu diyor, herşeyin vakti zamanı vardırtabi insan hemen olsun istiyor kafaya takıyor ama hayırlısı olsun canım hakkımızda nasıl olsa burda herkes yardımcı oluyor birbirine sıkıntı yapmadan çalışmalara devam
inşallah canım. gelsin bebelerrinşallah olur edacım buralar nasıl şenlenir o zaman
seninde il ay mı tetstlerde canım :)
yok bu 2. ayım benim :) tecrübeliyim artık ama ben geç yumurtluyorum hafiften kasık ağrılarım başladı iki üç güne geliyo yumoş galiba.
benim de böyle çıkmıştı. senin testlerde 18. gün akşam yumurta olmuş 19 unda çatlamış görünüyor.ben kendimde böyle yorumladımKızlar ben buna anlam veremedim yaa.32-34 gün arası adet döngüm.4 gündür adet olacak gibi ağrım var.adet günüme yaklaşık 2 hafta var
17 ve 19 u değerlendirmiştik zaten.ama bugün de ağrım var ve silik de olsa çizgi var.benim de böyle çıkmıştı. senin testlerde 18. gün akşam yumurta olmuş 19 unda çatlamış görünüyor.ben kendimde böyle yorumladım
arkadaşa katılıyorumbenim de böyle çıkmıştı. senin testlerde 18. gün akşam yumurta olmuş 19 unda çatlamış görünüyor.ben kendimde böyle yorumladım
Neyse iyi bari 17 ve 19 u değerlendirmiştik inşallah tutar:)arkadaşa katılıyorumbana da öyle geldi canım 18. akşam
inşallah canım. güzel haberler verirsin umarımNeyse iyi bari 17 ve 19 u değerlendirmiştik inşallah tutar:)
Canim neden yumurtlama gerceklesmedi senin ya.normalde duzenli adet oluyomuydun.bu mantiga gore bu ay gecikiceksin o zaman dimi ?Ay Allah'ımmm yumurtlama testinde bile çift çizgiye hasretimm varın siz düşünün halimi.gebelik testinde bi de çift çizgi bulcam daha
Canim neden yumurtlama gerceklesmedi senin ya.normalde duzenli adet oluyomuydun.bu mantiga gore bu ay gecikiceksin o zaman dimi ?
Bence de 18 i yumurtlama olmuş gibi. Umarım tutmuştur bebişinKızlar ben buna anlam veremedim yaa.32-34 gün arası adet döngüm.4 gündür adet olacak gibi ağrım var.adet günüme yaklaşık 2 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?