- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #37.821
Inşallah:)karnımda hala ağrı var yaaBence de 18 i yumurtlama olmuş gibi. Umarım tutmuştur bebişin
Canım 7sinde yumurtladıysan 14 gün sonra yani yarın adet olman lazım diye biliyorum ama bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekArkadaslar merhaba.
10 subatta olmam gereken adetim hala olmadi. 7 subatta yumurtam catladi. Yani hala adet belirtisi veya x bir belirti yoktu. Ta ki bu aksama kadar.
Afedersiniz sudyenimi yikamk icin ckardim. Ama zaten dusa girecegim icin sudyen takmadim birdaha ve gogus uclarimin cok acidigini fark ettim. Aciyolar.
Umitlenmek de iatemiyorum. Dun idrar testi yaptim negatif.
Eger pazartesine kadar olmazsam pazartesi izinliyim kanda gebelik testi yaptiricam. Eger gebelik yoksa bu kadar uzun sure adet olmamak hayra alamet degil. Hem de sogan suyu icmistim. İnsalah biyerime zarar vermemistir.
Geç döllenme olabilir. Batın 10 gün geçmiş çünkü. Kan testi yaptırdın mı peki ? Soğan kürünün de yan etkisi olmuş olabilir.Arkadaslar merhaba.
10 subatta olmam gereken adetim hala olmadi. 7 subatta yumurtam catladi. Yani hala adet belirtisi veya x bir belirti yoktu. Ta ki bu aksama kadar.
Afedersiniz sudyenimi yikamk icin ckardim. Ama zaten dusa girecegim icin sudyen takmadim birdaha ve gogus uclarimin cok acidigini fark ettim. Aciyolar.
Umitlenmek de iatemiyorum. Dun idrar testi yaptim negatif.
Eger pazartesine kadar olmazsam pazartesi izinliyim kanda gebelik testi yaptiricam. Eger gebelik yoksa bu kadar uzun sure adet olmamak hayra alamet degil. Hem de sogan suyu icmistim. İnsalah biyerime zarar vermemistir.
Canım 7sinde yumurtladıysan 14 gün sonra yani yarın adet olman lazım diye biliyorum ama bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek
Geç döllenme olabilir. Batın 10 gün geçmiş çünkü. Kan testi yaptırdın mı peki ? Soğan kürünün de yan etkisi olmuş olabilir.
Canım benim normalde bugün regl günümdü ama 2 gün önce oldum. Ve bir haftadır göğüslerime dokunamıyordum bile. Ve sık idrara çıkıyordum. Ama malesefKan testi pazartesi gunu yaptiricam. İdrar testinde negatifti. Sogan suyundan da supheleniyorum da gogus uclarim aciyo ondan dolayi umitlendim biraz
Canım benim normalde bugün regl günümdü ama 2 gün önce oldum. Ve bir haftadır göğüslerime dokunamıyordum bile. Ve sık idrara çıkıyordum. Ama malesefPsikolojik olduğuna inanıyorum artık, bence beynimiz bu şekilde sinyal gönderiyor. En güzeli kan sonucu.
Canım benim normalde bugün regl günümdü ama 2 gün önce oldum. Ve bir haftadır göğüslerime dokunamıyordum bile. Ve sık idrara çıkıyordum. Ama malesefPsikolojik olduğuna inanıyorum artık, bence beynimiz bu şekilde sinyal gönderiyor. En güzeli kan sonucu.
Canim her belirti olacak diye birsey yok. Silik cikmis hamilelik var gibi gorunuyor. Testi iki gun sonra yani adet gununde tekrarla koyulasirsa kesinlesir hamileligin.Kızlar Günaydın ben bu sabah ilk idrarimla ovu testlerle gelen gebelik testinden yaptım marka laboquick. Silik çıktı ama hiç bi belirtim yok adetime 2 gun var arada hafif karın agrim bide gogus acisi var sadece. halsizlik sık iidrar a çıkma falan yok hiç sanki hamile degilim gibi birde geçen aylarda bir sürü belirtim vardi testlerim de ikinci gölge bile olmadı hiç ilk defa silik çıktı ne düşüncem bilemedim
Pozitif gibi canım ama tabii kan testine baktırmakta fayda var. Hayırlı olsunKızlar Günaydın ben bu sabah ilk idrarimla ovu testlerle gelen gebelik testinden yaptım marka laboquick. Silik çıktı ama hiç bi belirtim yok adetime 2 gun var arada hafif karın agrim bide gogus acisi var sadece. halsizlik sık iidrar a çıkma falan yok hiç sanki hamile degilim gibi birde geçen aylarda bir sürü belirtim vardi testlerim de ikinci gölge bile olmadı hiç ilk defa silik çıktı ne düşüncem bilemedim
Canim benim kan degerim 20.2 iken bu marka gebelik testinde cok silik gordum.daha sonra erken gebelik testi yaptim onda ilk 10 dk hic birsey cikmadi.bence guvenilir bir test.yasayarak gordumKızlar laboquick markaya gebelik testı yaptım sabah silik ama yorumlardan çok ta güvenilir olmadığını anladim markasının. Aslında ovulasyon testi çok güzeldi net cift çizgi gordum iki gün değerlendirdik ama şimdi bu yorumlar ne. Acaba başka markayla tekrarlasam mi
Benim reglim sapıttı kesin bu ay. 2 gün erken olmuştum 18 i akşam kahverengi leke,19 u kanama, 20 si yine kahverengi leke ve bugün bişey yok
Ben de bu ay ovu. testlerini ilk kez deneyceğim. Buradan duyduğum kadarıyla bat zamanı yaklaşıyorken gebelik varsa çift çizgi çıktığını söylüyorlar ama çift çıkıp regl olan da olmuş. Bence cumartesi gününü bekle umarım bebiş vardır. Bizde de haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?