Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm bugun benimde batim sabah ilk idrarla yaptigim teste ayni senintestteki gibi cok cok silik daha once yyaptigim testlerde hep tek cizgi olurdu benim bu ay ovulasyon testi kullandim sonuc bat gunu silik cizgi

Mrb kzlar aranza yni ktldm. Bi srm olck. Ovitrelle ignesi ovulasyn testni etkiler mi gecen ay vrldm su an adetm ucuncu gnundeym adet oldgm halde ikinci cizgi hafif seklde belrgn acaba igne etkisi mi cnmslarr

Selam kızlar nasılsınız.. bişey sorcam ben dün bi yakınımla konuştumda diyoki yumurtalama ayda üç kez oluyo. Bi adetten henen sonra bi ortasında bide adete yakın.. kafam karıştı ya öyle bişey varmıdır

Canim merhaba oyle cok cok nadir olabilit ama kadinlarin 100 de 90 sany ayda bir defa yumurtluyo. Yumurtanin nezman catlicagnise ovu testiyle evde. Ultrasonla hastanede baktirarak anliyabilirsin. doktorlarin tavsiyeside adet bitimin 10 gununden itibaren gun asiri iliski.

Mrb kzlar aranza yni ktldm. Bi srm olck. Ovitrelle ignesi ovulasyn testni etkiler mi gecen ay vrldm su an adetm ucuncu gnundeym adet oldgm halde ikinci cizgi hafif seklde belrgn acaba igne etkisi mi cnmslarr
Canim etkilermi bilmiyorum ama kop koyu dilse kesinlikle dikkate alma. Ad3t gunund3 yapsak bile hafif belirgin cizgi vardir ovu testinde. Onemli olan kop koyu cift cizgiyi yakalaamak.

Yani evet bende öyle biliyorum kadın öyle diyince şok geçirdim ovülasyon testi kullanıyorum ben zaten şuan..

Bence etkiler çünkü çat iğnesinden sonra bhcg yükseliyo yüksek hcg de lh da yüksek oluyo hem bhcg hem ovu testi pozitif olabilir

ezmirdiost: 39556643 .!.:
Bebegmn kalbi durdu krtj oldm. Gecen ay basladm igneye ve klomene .. Ama malesef hamile kalamadm ama srn yk yumrtlklrm clsyo gayet iyi .. İns onmuzdeki ay dedi dktrmm...
Bnde etkiler diye blyrmm .. Ama hafif belrgn .. Adetlermde duzensiz.. Peki yumurtlama zamanmda daha mi koyi olck iknci czgii cok sasirtci bi durum adetlyken bile belrgnn hafiff

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 1,5 yıllık evliyim 6-7 aydır çocuk düşünüyoruz bu ay ilk kez ovu testi kullanmaya başladık. resim aşağıdaki şekilde. Yumurtlama oldu mu? Çift koyu olsun diye bekledik ama renk açılmaya başlayınca 14.gün öğleden sonra deneme oldu. Sizce doğru mu yaptık? Yardım lütfen

Canim dogru zamanda olmus.siliklesince yumurtlama gerceklesir genelde.ama 15.ve16.gunlerde de degerlendirmissinizdir umarim

Tuhaf duygular icindeyim. 10 ocak dan beri adet olmayi bekliyorum. Bugun 22 subat. Ve gece 4 de adet oldum.

Eger olmasaydim pazartesi yani yarin kan testi yaptiracaktim. Gece cok agladim. Esim de cok uzuldu. Beni teselli etmeye calisti falan...

Bir taraftan da kendimi teselli etmeye calisiyorum. Kilom var. Onu vereyim. Gecen yil izinim yoktu tatile gidemedim.tatilime gidip oyle birdaha sakin kafayla baslayayim diyorum. Esim de olmaz devam edelim diyor.

Bilemiyorum.yani sonuc olarak olmadi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…